Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב יונדאי גטס שנת 2007 וההתלבטות היא מיקום החיישנים.

אין לי מושג איפה להשים אותם, מתחת לפס השחור או מתחת אליו. (או מה מביניהם יותר מומלץ)

הבנתי שאני יכול לפגוע בקורות מאחורה ולכן חשוב לי לשמוע ממשהו שכבר התנסה בזה ברכב כזה

כי אחרי שאני קודח, אין דרך חזרה :)

אשמע לשמוע גם ממכם (במיוחד בעלי היונדאי גטס למיניהם) טיפים איך הרצתם את החוטים של החיישנים אל תוך האוטו

ואיך חיברתם את המערכת למקור מתח. (תמונות יעזרו לי מאוד)

תודה לכל העוזרים :)

IMG_3167.JPG

פורסם (נערך)

אם אתה לא יודע מה אתה עושה עדיף שתלך למתקין.

זה דבר די פשוט להתקנה אבל צריך ידע בסיסי בחשמל רכב.

לא מחברים את החיישנים לסתם מקור מתח, אחרת הם יפעלו כל הזמן, אתה צריך לחבר אותם למקור מתח שפועל רק ברוורס כמו אור רוורס.

צריך לקדוח חורים במרווחים מספיקים, בערך 40 ס"מ מחיישן לחיישן.

וצריך למצוא את מרכז הטמבון( בדרך כלל הוו נעילה של הבגאג' מסמן את האמצע)

ממליץ לשים את החיישנים על החלק השחור, ההתאמה של הצבע תיהיה טובה יותר.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אצלי מותקנים בפס השחור, מקור מתח מנורת רוורס, הבקר יושב לידה, כבל למסך (על המראה האמצעית) רץ מתחת לדלתות שמאל, עולה דרך בית הפיוזים לקורה A ומשם דרך הגג עד המראה.

ההתקנה ברמה של ילדה בכיתה ג', הרכב מרשרש בלי סוף על כבישים משובשים.

הייתי מסיר אבל לצערי אין לי כסף מיותר לפגוש עכשיו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מוסיף שאלה בנושא. אצלי אין על החיישנים סימנים איפה למעלה ואיפה למטה אז איך מרכיבים?

הקיט נקנה מיילו.

פורסם

החיישנים אמורים להיות מותקנים בגובה מסויים מהרצפה על מנת שלא יצפצפו סתם (החזרים מהכביש) - אם אני זוכר נכון בין 45 ל 55 ס"מ. תמדוד ותראה איפה זה נופל לך, לדעתי זה יפול על הפס השחור.

פורסם (נערך)

הרכבתי חיישני רוורס בגטס 2007 של אחותי, בפס השחור.

פירקתי את הפגוש ואז הקדיחה עצמה הרבה יותר קלה, אתה פשוט קודח לתוך שקעים שכבר קיימים בתוך הצד הפנימי של הפגוש.

בלי למדוד ובלי לסמן כלום. המרווחים ביניהם 40 ס"מ בדיוק כמו שצריך. לצערי לא צילמתי את התהליך, אבל אתה יכול להיעזר באשכול הזה:

http://www.hyundai-forums.com/133-getz-forum/155060-fitting-reverse-parking-sensors-getz.html

יש שם כמה תמונות שיעזרו לך להבין על אילו שקעים אני מדבר.

פירוק הפגוש לא מסובך מדי, 3 ברגים בכל בית גלגל, עוד 4 ברגי פלסטיק מתחת לרכב, ועוד 4 ברגים שמחזיקים את סופג האנרגיה מפלסטיק שנמצא מאחורי הפגוש.

לדעתי בלי לפרק את הפגוש זה קשה עד בלתי אפשרי לעשות את זה בגטס. סופג האנרגיה הזה מאוד מפריע בדרך.

בכל מקרה אחרי שסיימת עם החלק ה"קשה", כל מה שנשאר זה להעביר את החוטים של ארבעת החיישנים דרך פקק גומי שנמצא ממש במרכז הפח, דרכו עובר החיווט של אור הערפל האחורי. משם אתה מתמרן את החוטים כרצונך בתוך האוטו וממקם את המוח, אני שמתי אותו בתוך תא קטן שיש בשני צידי הבגאז'.

לאחר מכן פירקתי את הפנס וגנבתי מאור הרוורס שני חוטים. גם אותם מעבירים דרך פקק הגומי שדרכו עוברים כל החוטים של הפנס. הכנסתי אותם לתוך הרכב בצורה חאפרית דרך הפנס של תא המטען.

אם אתה מאזור השרון אשמח לעזור לך בהתקנה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אז חיישני רוורס הותקנו גם אצלי בגטס בעזרת ידי הזהב של אסף ׁ("מהכנופיה") :) הבחור הזה פשוט מקצועי ופדנט בטירוף!

קצת תמונות...

my2imgcy4dmz.jpg

5zyjymqiwzd1.jpg

ngyuqx5tt4zq.jpg

wmym5mgjmwzm.jpg

החיישנים הותקנו בתוך הפס השחור, זה נראה אסטתי וזה מעולה. ממליץ!

(מחר אצרף תמונה באור יום של החיישנים מורכבים)

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

• תוכן חדש...