Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,במכונת הכביסה שלי(באוקנכט),כאשר אני מוסיף מרכך כביסה למיכל היעודי,לאחרונה המרכך נשטף פנימה,אך נשארים מים במיכל היעודי לו.מה יכולה להיות הבעיה?פירקתי וניקיתי,המעברים לא סתומים.תודה מראש לעוזרים!

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מרכך כביסה - זה מה שיוצר עובש על הגומיות ואת הסירחון האופייני כשהמכונה נשארת סגורה.

מזמן הפסקנו להשתמש במרכך (שהוא פיקצייה להוציא מאיתנו עוד כסף),10 שניות אחרי שלובשים את הבגד אי אפשר לדעת שהוא ללא מרכך.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

שים חומץ במקום המרכך. גם ינקה את המעברים וגם עושה את אותה העבודה (רק בלי בישום)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

למיטב ידיעתי תמיד יש מים בתא המרכך, ככה זה עובד, לא ברור איך או למה. בדקתי ב-3 מכונות שונות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

המיים בתא המרכך מפני שהמכונה מוציא את מהרכך ע"י הזרקת מיים לתא המרכך. כאשר יש עודף המיכל עולה על גדותיו והמרכך נשפך לחלל התוף.

בסוף התהליך נשארים רק מיים בתא.

פורסם

הוצאת משם איזה מכסה?

לרוב יש צינורית והמכונה כש יא מזריקה לתא מים יוצרת סיפון שמרוקן את התא עד הסוף.

תתחיל מלהוציא את גירת החומרים ולשטוף אותה טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה לכולם.הוצאתי את המגירה,ניקיתי היטב ואפילו הפעלתי תוכנית מלאה עם חומץ בלבד,לא עזר,המים בתא הופיעו לאחרונה,לפני כן התא היה יבש בסיום פעולה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

התא הזה אמור להתרוקן לגמרי, אופן הפעולה שלו היא סיפון פשוט שכשמפלס הנוזל עובר גובה מסוים הוא מתחיל לצאת דרך הצינורית עד שהתא מתרוקן. אם הסיפון לא עובד ישנן לכך שתי אפשרויות בלבד: 1. הצינורית סתומה והמים יוצאים מהתא בגלישה. 2. הצינורית סדוקה ולא מאפשרת בניית ואקום שחיוני לפעולת הסיפון. תוציא את המגירה מהמכונה ותתקן את התקלה ליד כיור שפוך מים מלמעלה עד שהתא מתמלא - וודא שהוא מתרוקן.

פורסם

התופעה הזו קרתה לנו בעבר פעמיים. בשני המקרים זו היתה גרב קטנה שברחה לה לתוך הצינורר שבין התוף

ומשאבת המים. שים לב אם הסחיטה הפכה בזמן האחרון לפחות יעילה, ובנוסף יש ריח לא טוב מהמכונה, זה כמעט

בטוח זה. בנוסף כמובן פילטר סתום יתן תסמינים דומים, וזה הרבה יותר קל לבדוק.

• תוכן חדש...