Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , אבא שלי הביא לי רכב ניקיתי אותו והכל אבל יש דבר אחד שמפריע לי יש מסביב לרדיו דיסק את הפלסטיק של האוטו שחלק ממנו נשבר לא לגמרי רק התפצל עכשיו עם הדבקה טובה אפילו לא יראו את זה , על מה אתם ממליצים שיעזור לזה לזמן הארוך?

עוד שאלה ניקיתי את הפנסים עם פוליש פנס אחד נהיה מבריק ופנס אחד חל בו שינוי קטן אבל עדיין נראה לא נקי

תמונה של הפנסים שלי :nlzjinjlznmj.png

מי שלא שם לב הפנס השמאלי הוא הנקי והימני לא נקי ..

נ.ב איך האוטו ? לנהג חדש

פורסם

אחלה אוטו לנהג חדש,תתחדש!

לגבי הפנסים,יש מדריך מצויין בנושאים דביקים לחידוש ושימור פנסים..תבצע את הכל והפנסים יהיו זהים בגוון.

לגבי המסגרת אני חושב שדבק 3 שניות יעשה את העבודה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אחלה אוטו לנהג חדש,תתחדש!

לגבי הפנסים,יש מדריך מצויין בנושאים דביקים לחידוש ושימור פנסים..תבצע את הכל והפנסים יהיו זהים בגוון.

לגבי המסגרת אני חושב שדבק 3 שניות יעשה את העבודה.

תודה רבה , ראיתי את המדריך אני יעשה אותו בתחילת שבוע הבא תודה רבה , לגבי המסגרת אתה חושב שדבק 3 השניות יעזור לתווך הארוך?

ועוד שאלה קטנה חח יש לי באוטו הכנה לפנסי ערפל אתה יודע איפה אפשר לקנות?

פורסם

אם זה פלסטיק פשוט אז יחזיק...היה לי תחביב פעם של הדבקת דגמי טנקים והייתי מדביק עם דבק 3 שניות,גם אם אני ארצה לפרק אותם היום אני לא אצליח כי הדבק מחזיק כמו ברזל.

לגבי הפנסי ערפל אתה יכול למצוא ב EBAY.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...