Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה - Sport ידני 5 דל' 2.0 (170 כ"ס)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע לשפוך אור קצת לגבי הרכב הזה ? הבעלים רשם שהרכב יחיד במינו ולפי חיפוש בגוגל לגבי פרטים כנראה שהוא צודק. ממש תעלומה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם מדובר בדור הקודם אז הוא צודק.

הגיעו 2 רכבים כאלה לארץ, אחד היה רכב התצוגה של אופל (בימי UMI).

מדובר במנוע 2 ליטר טורבו אשר בחו"ל הגיע גם בהספקים של 200 ו-240 כ"ס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

חיפשתי את המודעה ביד2 ומצאתי.

המחיר מאוד מפתה ונראה כמו תמורה מאוד טובה למחיר.

בעבר התקשר אליי מישהו שבבעלותו רכב כזה שהתקשה למצוא חלקים בארץ (אז אני יודע שלפחות אחת מהן כבר עברה לפחות יד אחת).

מצד שני עניין הדלתות קצת מפריע לי. אני ראיתי את הרכב בהשקה שלו ב-2005 ולפי מה שזכור לי הוא היה 3 דלתות ולא 5 דלתות (אבל הזיכרון כבר לא משהו בגיל הזה) אז שווה לבדוק את העניין עם UMI (אני יודע שהיבואן כיום הוא שלמה אבל מכיוון שהרכב נמכר ע"י UMI לא יהיה לו תיעוד לגביו).

ד"א, אם זה מעניין אותך המחיר שלו ב-2005 היה באזור 180K ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי redroze

פורסם

בדקתי עם "מקורות יודעי דבר" ומסתבר שהזיכרון שלי גרוע. 2 הרכבים היו עם 5 דלתות.

הרכב הזה אמיתי. הצבע, השנה והכל תואם את מה שהמקור שלי דיווח לי.

פורסם

גם אם הרכב הזה באמת יחיד בארץ , אני מניח שהוא חולק מכלולים עם רכבים אחרים ולא תהיה בעיה של חלקים / מוסכים ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לי היה את ה 1.8 אוטומט, ממש אהבתי את הרכב, אבל היו לו כמה בעיות חשמליות, והמוסכים של UMI תת רמה ולא מצאתי שום מוסך שהסכים להתעסק יותר מדי עם הרכב.

תאמת אם הק"מ באמת אמיתי כי האוטו נראה קצת דהוי ועייף, הייתי בטוח שהוא לפחות עם 150-200 אלף ק"מ מהתמונות.

אם אתה מוצא מוסך שאתה סומך עליו ומכיר את הדגם הייתי הולך על זה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לי היה את ה 1.8 אוטומט, ממש אהבתי את הרכב, אבל היו לו כמה בעיות חשמליות, והמוסכים של UMI תת רמה ולא מצאתי שום מוסך שהסכים להתעסק יותר מדי עם הרכב.

תאמת אם הק"מ באמת אמיתי כי האוטו נראה קצת דהוי ועייף, הייתי בטוח שהוא לפחות עם 150-200 אלף ק"מ מהתמונות.

אם אתה מוצא מוסך שאתה סומך עליו ומכיר את הדגם הייתי הולך על זה.

מוסך רון לא מטפלים באופל ?

פורסם
גם אם הרכב הזה באמת יחיד בארץ , אני מניח שהוא חולק מכלולים עם רכבים אחרים ולא תהיה בעיה של חלקים / מוסכים ?

אם זה מה שאתה חושב אז אתה ממש לא יודע למה אתה מכניס את עצמך.

נכון, חלקי פח זהים לאסטרות רגילות אבל שם נגמר הדמיון.

עד היום לא הגיע אפילו דגם אחד עם מנוע 2 ליטר טורבו שדומה למנוע שיש ברכב הזה.

אל תשכח שגם האסטרה הרגילה מהדור הזה נמכרה בכמויות זעומות, כך שבפירוקיות הם ממש לא שורצות.

הרכב עבר כבר את ה-7 שנים שבהם היבואן מחויב ע"י חוק של משרד התחבורה להחזיק חלקים במלאי.

מי שמחזיק רכב כזה צריך להיות מוכן נפשית לטרטורים בין בעלי מקצוע שחושבים שהם מכירים את הרכב הזה ובנוסף איביי צריך להיות ברשימת המועדפים שלך.

פורסם

אהלן

אני גם שקלתי את הרכב הנ״ל אבל הרכב נעלם מהלוח ביד 2.

למישהו יש מיגע מה עלה בגורלו?

יש מצב שמישהו כאן רכש אותו?

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אחרי התגובה פה המצוינת לטעמי לא נראה לי שמישהו לקח סיכון

פורסם

דווקא חבר שלי דבר איתו בשבת והוא אמר שביום ראשון קבע כבר עם כמה אנשים.

חשבתי כבר לאחל לך מזל טוב.

• תוכן חדש...