Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום ניסתי להחליף גלגל ונשברו 3 ברגים שמתחבר אליהם האומים,.

הביטוח של הרכב לא מוכן לגרור, לאחר דין ודברים נתנו לי אפשרות לגרור רק לאזור פ"ת( ששם תקוע האוטו.נתקע בקרית מטלון).

ולכן אני לא יכול לגרור למוסך שלי שנמצא בת"א.

רציתי לדעת מה העלות של הנזק פחות או יותר? וגם חשוב מאד המלצה על מוסך שנמצא בפ"ת.

הרכב הוא מיצובישי כריזמה אייר 2004

דרך אגב, החלפתי לפני חודש וחצי את הצמיגים יכול להיות שהנזק נגרם בעת סגירת האומים ע"י הפנצריה?

אביב8)

פורסם

לאור מה שנאמר פה לא מזמן על מומנט הסגירה המוגזם שהרבה פנצ'ריות מפעילות בעת סגירת האומים כדי לחסוך סגירה נוספת בעתיד, זה לא נשמע מפתיע.

עכשיו אני נזכר במקרה שקרה (לא לי) לכריזמה מסוף שנות ה 2000 (נדמה לי) ו 3 ברגים שבורים, יש מצב שזאת מחלה של הכר

• ספונסר פורום
פורסם
שלום,

הביטוח של הרכב לא מוכן לגרור, לאחר דין ודברים נתנו לי אפשרות לגרור רק לאזור פ"ת( ששם תקוע האוטו.נתקע בקרית מטלון).

רציתי לדעת מה העלות של הנזק פחות או יותר? וגם חשוב מאד המלצה על מוסך שנמצא בפ"ת.

דרך אגב, החלפתי לפני חודש וחצי את הצמיגים יכול להיות שהנזק נגרם בעת סגירת האומים ע"י הפנצריה?

בהחלט יכול להיות שהנזק נגרם בגלל סגירה חזקה מידי של הגוז'ונים בפנצ'ריה. הבעיה היא שאין לך ממש דרך להוכיח את זה וקשה לי להאמין שתצליח לשכנע את הפנצ'ריה להשתתף בעלות התיקון.

בכל מקרה, פנה אל שוקי ממוסך ש.ר בפתח תקווה. הוא יכול לעזור לך להחליף את הברגים בעלות סבירה.

פורסם
שלום,

הגוז'ונים נגזרו בגלל סגירה במומנט גבוה מהנדרש ולא בגללך.

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכון,

קודם כל תודה לכל העוזרים.

בסוף הלכתי למוסך הירוק (מחיפוש פה הבנתי שהוא גם מומלץ), דיברתי עם ש.ר אבל הוא אמר שהיום אין לו זמן ורק מחר והעדפתי לא לדחות את הטיפול.

העלות 280 ש"ח , קיבלו אותי ישר שהגעתי .

לעניין הגרירה, יש לי כיסוי גרירה וגם החלפת גלגל הם טוענים שהגירירה היא רק כתוצאה מגניבה או נזק מכאני וכאן זה לא מכאני, רבתי איתם והתווכחתי אך לשווא

כבר לא היה לי כוח לזה ונוסגתי, הם החילטו לאשר גרירה רק באותו הישוב וגם זה כמחווה של רצון טוב, אני עוד שוקל לבדוק זאת ולא לוותר (החברה היא "פמי פרמיום" דרך חברת ביטוח ."איחוד ישיר").

דרך אגב אין לי כוונה להכנס לעימות מול הפנצריה אלא רק רציתי לדעת בשבילי, זא לא פעם ראשונה שאני מחליף גלגל וגם יש לי חוש טכני ולפעמים כן עושה טיפולים קטנים, פשוט יש לי מנוי לשנה לתיוקן פנ'צר אבל עכשיו אני בטוח ב1000% שזה נגרם בגללו ולכן עדיף לספוג עלות של תיקון תקר אצל מישהו אחר מאשר לתת לו לתקן אפילו שזה בחינם .

אביב8)

פורסם

לא האמת יכולתי להמשיך לינסוע ברכב, אבל א רציתי קלחת ריזיקות שאם יקרה משהו, מגיע לי גרירה בשבועיים, אז מה אכפת לי:)

פורסם
אגב בעיה נפוצה במיצובישי.

שים לב שיימרחו בגריז לפני הסגירה

את הברגים עצמם.ןאת האומים

אתה סתם טועה ומטעה, אין שום צורך למרוח גריז על הברגים והאומים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...