Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק אני לא התלהבתי המגורות דלי האלו?

למי שצריך לסחוב את הדלי המלא מהבית זה רק מוסיף משקל על הדלי וזה לא נעים.

בזמן השימוש, תמיד יהיו טפטופים מהכפפה שיוצאת מהדלי ולא נראה לי כיף להגיע לחומר לג'אנטים למשל כשכולו מלא סבון :?

אהוד, מה שאתה מצאת לא ממש מתאים כי הכיסים שלו מאוד קטנים וגם לא גמישים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

^ בקטנה.

השגתי קצת מידע על הסחורה בשוק P:

קודם כל הרגשתי לא בנוח שלכולם יש ארגזי סופר ולי אין, אז השגתי לי 2 ככה שיהיה לי גם.

b5o5.jpg

דבר שני הייתי באופיס דיפו, אני מחפש גם כסא מחשב חדש, לא שמצאתי שם, אבל ראיתי משהו מאוד מעניין שלצערי לא למכירה.

בידיוק מה שאני מחפש, זה גם עם ידית עולה ויורדת, גם עם גלגלים, וגם עם ידיות אחיזה.

yx86.jpg

ועוד הייתי בשזאר, הם מוכרים את הגיגית הזאת עם הידית ב 40 שקל, התלבטתי אם לקנות או לא, למרות שהמחיר טוב

זה ניראה לי קצת מגושם ולא הכי שימושי ונוח, אני אחכה עד שאני ימצא משהו כמו שראיתי באופיס דיפו וזהו.

14ht.jpg

• תוכן חדש...