Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כל הפרטים של הרכב:

Renault megane I sedan ex 1.6L 2002 auto

צמיג קדמי ואחורי : 185/60R15 .

דגם מנוע : K4M

דגם : LA0B02

כוח סוס: 110

כריות אוויר: 4

רוחק סרנים : 256

ק"מ במעמד הקניה : 78200

תיאור המקרה:

חניתי בין שני מכוניות אנכיות ומישהו החליט להחנות מאחורי (במרחק שמאפשר מעבר של מכונית מיני) במאוזן,

מה שגרם לכך שלא הייתה לי זווית יציאה ונאלצתי לתמרן הלוך ושוב המון פעמים עד שהצלחתי לצאת.

תיאור התקלה:

בהתחלה הכל היה רגיל אולם לקראת שעמדתי לסיים את היציאה מהחנייה הרכב התחיל לרעוד (חשבתי שאולי הוא לא הספיק להתחמם לטמפ' עבודה וכל סיבובי ההגה כח ושינוי ההילוכים גרמו לו את זה). המשכתי נסיעה קצרה והרגשתי שהרעידות מחריפות עם רעש של גרגור קל מכיוון מכסה המנוע בצד ימין ולאחר כמה שניות נורת "בדוק מנוע" התחילה לדלוק לסירוגין.

עצרתי לאחר כמה שניות בצד בתחנת אוטובוס פתחתי מכסה מנוע וראיתי פיזית שכל המנוע רועד ממש, זה הזכיר לי במעט תקלה שהייה לי ברכב כשנשרף לי מצת. אולם כל הארבעה הוחלפו לפני כ 4K km ופחות משלושה חודשים.

החניתי את הרכב באותו אזור ובערב נסעתי עמו לביתיי. בדרך הרגשתי שקשה לו לסחוב, לפי מחשב הרכב תצרוכת הדלק הייתה גבוהה מהרגיל והיה לו קשה לעלות מעל ל70 קמ"ש. מיום חמישי לא הזזתי אותו.

לסיום, אשמח לדעת מה יכולה להיות התקלה ומוסכים מומלצים.

חשבתי לקחת אותו יום שישי בבוקר לשאפט בתל אביב אולם לא ענו לי בטלפון אז הנחתי שסגור.

האם יש מוסך מומלץ אחר שמתאים באזור רמלה, ראשון, תל אביב. (אמנם הרכב היה מטופל במוסך UMI המורשה אך בעל הרכב אמר לי שהם שחטו אותו במחירים).

המוסכים שחשבתי הם שאפט, אורן ש.ר. ומוסך רון.

תודה רבה לכל המגיבים.

עריכה אחרונה על ידי GOBEvgi

דייהטסו שרייד ידני 93: מדהים כמה שאפשר להתעלל ברכב

יונדאי אקסנט קופה ידני 02: ללמוד איך שומרים על הרכב

רנו מגאן I אוט' 02: מתחיל להבין במה מטפלים

• ספונסר פורום
פורסם

על פניו נראה שיש לך בעיה בסליל הצתה (תופעה מוכרת) והמנוע לא עובד על כל הבוכנות .זה כמובן מותנה בבדיקת תקלות בסורק

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט תיאור קלאסי של סליל הצתה לא תקין, היום ניתן להשיג סלילים כאלו של וולאו בפחות מ-200 שקלים.

אורן

פורסם

תודה רבה.

פורסם

ראשית אודה למוסך גבע שהיה הראשון לאבחן את התקלה ונתן מענה לבעייתי.

אכן זו הייתה הבעייה אשר טופלה לבסוף במוסך אורן (תוך כ5 דקות נמצא הסליל התקול והוחלף)

הסליל הוחלף לולוו בהמלצת המוסך שעדיף חלק שמתאים לרכב.

הרכב נסע מעולה במשך יומיים, אך לצערי סליל אחר שבק חיים ועכשיו אני יחליף את כולם ע"מ למנוע תקלות כאלו בעתיד.

פורסם

לאחר שהוחלפו כל הארבעה הרכב נוסע שקט ורגוע.

הכל היה טוב אלמלא הנורה של החיישן חמצן (מנוע צהוב) הייתה נדלקת, בסריקה עם מכשיר מתסתבר שהוא תקול.

השאלה שלי האם התקלה נגרמה בגלל הנסיעה שלי למוסך (הפעם הייתי "גיבור" ולא גררתי) ואז החיישן התלכלך ולא נהרס כליל.

מה ההשלכות לנסיעה עם חיישן תקול?

אשמח לתגובות ובקרוב אפתח נושא נפרד.

תודה רבה לעונים

• ספונסר פורום
פורסם

לעיתים נסיעה עם סליל תקול גורמת לבעיות בחיישן החמצן.

ROEIW ,לי יש דווקא ניסיון מעולה עם סלילים של VALEO

אורן

פורסם

לשמחתי, אחרי נסיעה של 13 קמ בצהריים היום בערב הנורה כבתה ולא נדלקה שוב.

כנראה הנסיעה למוסך באמת גרמה ללכלוך זמני על החישן.

• תוכן חדש...