Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאחורה רמקולים מקוריים והם מבאסים תאיכות...

מחפש להחליף ולא מוצא איפה...

אם יש למישהו מושג אני אודה לו מאוד,גם המלצות על רמקולים ספיציפים יעזרו.

אני גר ביהוד,אז משהו מהאיזור שלי יהיה מצויין.

פורסם
ראיתי שיש באתר די סאונד של חברת POWERBASS דרך אגב חברה מעולה מניסיון

יש שם כמה דגמים ומסדרות שונות

הנה הקישור

http://www.d-sound.co.il/gallershow.asp?top_cat=1&top_catname=רמקולים&category_id=10&catname=POWERBASS

מקווה שעזרתי

אחי תודה,בחנתי את הרמקולים והרושם הראשוני שלי הוא

שהם נורא יקרים יחסית לתמורה שהם נותנים.

אחפש במקום אחר.

פורסם

סתם שאלה אצל מי ביררת על הרמקולים והם אמרו לך שהם יקרים והם לא נותנים תמורה לכסף??

דרך אגב למה אתה משווה אותם?? לפיוניר??לקנווד?? כי הפאוור באס בכמה רמות מעליהם

בכל מקרה רק ניסיתי לעזור וראיתי שרצית 5X7 אז נתתי קישור

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ואשמח לקבל תגובה על הרמקולים החדשים שתקנה

תתחדש!!!:-)

פורסם

מי קבע מי מעל מי, ומאיזו סיבה בכלל?

לפי מה שראיתי בפורום, יש בכלל שני חברות שונות

אחת תחת השם POWER BASS

השניה תחת השם POWER BASE

תשימו לב שאתם בכלל מדברים על אותן החברות..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מי קבע מי מעל מי, ומאיזו סיבה בכלל?

לפי מה שראיתי בפורום, יש בכלל שני חברות שונות

אחת תחת השם POWER BASS

השניה תחת השם POWER BASE

תשימו לב שאתם בכלל מדברים על אותן החברות..

אותה חברה, נוסדה לפני כשנה בשם Power Base , תבעה אותם חברה אמריקאית על זכויות יוצרים והפכו להיות Power Bass.

Leon Cupra 2009

פורסם
סתם שאלה אצל מי ביררת על הרמקולים והם אמרו לך שהם יקרים והם לא נותנים תמורה לכסף??

דרך אגב למה אתה משווה אותם?? לפיוניר??לקנווד?? כי הפאוור באס בכמה רמות מעליהם

בכל מקרה רק ניסיתי לעזור וראיתי שרצית 5X7 אז נתתי קישור

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ואשמח לקבל תגובה על הרמקולים החדשים שתקנה

תתחדש!!!:-)

מצאתי ב SOUND FX

דברים מעניינים...

אני כנראה אקנה רמקולים 5/7 של פיוניר,240 וואט.

לדעתי,הם המקבילים ל6960,מי שמבין יודע.

המחיר יוצא 280 שקל,

נראה משתלם לא?

פורסם

א- POWERBASS ו-POWERBASE זו אותה חברה שלפני כחצי שנה שינתה את השם שלה מ-POWERBASE ל-POWERBASS

ב- POWERBASE לא נוסדה לפני כשנה וגם לא כשנתיים אלה הרבה הרבה יותר

אני אישית קניתי לפני שלוש וחצי שנים זוג קומפוננט שלהם וגם 6X9 אז אל תזרקו דברים סתם

למיקמיק אם היית מכיר את הרמקולים של פאוור באס אז היית מבין שמבחינת חומרים ואיכות הרכבה הפאוור באס יותר איכותיים מפיוניר כמו שאמרתי

מה נשמע יותר טוב?? זה האוזן שלנו תחליט!!!

אז בבקשה ממך כל עוד אין לך ניסיון אם הרמקולים ואתה רק קורא עליהם בפורום מבלי שהיה לך ניסיון איתם אז אל תזרוק דברים באויר כמו שאמרת מי קבע שזה יותר טוב?? התכוונתי לאיכות חומרים והרכבה וכמו שאמרת יש שתי חברות אז טעית זו חברה אחת!!!

בכל מקרה הפיוניר נותן תמורה טובה לכסף ועוד המחיר שקיבלת הוא טוב ההחלטה שלך!!

תתחדש!!!

פורסם
א- POWERBASS ו-POWERBASE זו אותה חברה שלפני כחצי שנה שינתה את השם שלה מ-POWERBASE ל-POWERBASS

ב- POWERBASE לא נוסדה לפני כשנה וגם לא כשנתיים אלה הרבה הרבה יותר

אני אישית קניתי לפני שלוש וחצי שנים זוג קומפוננט שלהם וגם 6X9 אז אל תזרקו דברים סתם

למיקמיק אם היית מכיר את הרמקולים של פאוור באס אז היית מבין שמבחינת חומרים ואיכות הרכבה הפאוור באס יותר איכותיים מפיוניר כמו שאמרתי

מה נשמע יותר טוב?? זה האוזן שלנו תחליט!!!

אז בבקשה ממך כל עוד אין לך ניסיון אם הרמקולים ואתה רק קורא עליהם בפורום מבלי שהיה לך ניסיון איתם אז אל תזרוק דברים באויר כמו שאמרת מי קבע שזה יותר טוב?? התכוונתי לאיכות חומרים והרכבה וכמו שאמרת יש שתי חברות אז טעית זו חברה אחת!!!

בכל מקרה הפיוניר נותן תמורה טובה לכסף ועוד המחיר שקיבלת הוא טוב ההחלטה שלך!!

תתחדש!!!

סתם הערה TCT.

עברתי הרגע על ההודעות שלך וכל הודעה שנייה שלך מדברת על Power Bass ומפנה ל D-Sound

מעבר לזה , Powerbase קיימת קצת מעל שנה בלבד ואין שום סיכוי שקנית רמקולים שלהם לפני שלוש וחצי שנים. ואני מציע לך לא להרחיב בשטויות , כי אני יכול להרחיב באמת על המוצרים.

Leon Cupra 2009

פורסם

tct, אתה עדיין לא ענית על השאלה, מי קבע מי מעל מי ?

מי קבע את איכות החומרים?

אתה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

TCT מכיוון שיש חשד מעל לסביר שהינך קשור לאותה חנות, חל עלייך איסור להביא קישורים אליה. רק מי שמפרסם בפורום בצורה מסודרת (לדוגמא SOUNDFX ואוטופארט) רשאי לפרסם וגם אז זה על פי הסכם מסודר ששומר על האובייקטיביות של הפורום.

זה לא פתוח לדיון, כל שאלה או טענה בהודעה פרטית בלבד.

• תוכן חדש...