Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום,

יש לי שאלה בקשר לרמזור, אנסה לתאר את מיקומו בפשטות:

בתל אביב, בצומת של הרחובות ארלוזורוב ונמיר. ברמזור שמסתכלים עליו מי שמגיע מארלוזורוב מכיוון הים - מאחורי האמזור, יש רמזור יחיד צהוב שמכוון לכיוון השני (כך שמי שיכול לראות אותו הוא רק מי שמגיע מכיוון גבעתיים, אם הוא יסתכל לשם בכלל כמובן).

הלכתי שם ברגל ופתאום כשאחד הרמזורים התחלפו (לא כ"כ שמתי לב איזה, אבל הרמזור הולכי רגל הפך לירוק וכלי רכב האיצו מאיזשהו כיוון) - הרמזור הצהוב היחיד הנ"ל האיר לחצי שנייה. ראיתי את זה שוב פעם מאז באותה סיטואציה ואז זה כבר עניין אותי.

מישהו יודע מה פשר ה'רמזור' הזה ?

עריכה:

אני רוצה בבקשה לנצל את השרשור לעוד שאלה קצרצרה אם אפשר;

אני נוהג בפולו TSI, עם DSG. גר ועובד בת"א ככה שלצערי 90% מהנסועה היא עירונית.

למדתי לחיות בשלום עם התיבה, אך דבר אחד קצת מטריד אותי. כשעומדים בפקק\תור לפני פנייה ומתקדמים מעט כל כמה שניות, יש המון האצות מ 0, שכמובן דורש הפעלה של הקלאץ' (שקורה אוטומטית כשאני עוזב את הבלם). לפי מה שאני יודע - זו הפעולה שהיא אכזרית לקלאץ'. האם הבלאי במצבים האלה הוא באמת מאוד גבוה ?

ל DSG אמנם אחריות של 5 שנים, אך החלפת קלאץ' אני מניח שלא נכללת באחריות, ולפי מה שהבנתי כרוכה בעלויות גבוהות מאוד, ככה שאני רוצה מאוד להמנע מכך.

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
  • תוכן חדש...