Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אחת לחודש לערך הסטרטר לא תופס, וכאילו מניע על ריק, במיוחד בהנעה נוספת של מנוע חם. הפסקה והדלקה נוספת והוא מניע מייד.

האם הכיוון הוא שיפוץ/סטרטר מפירוק, או שיש אפשרות לבעית מגעים שצריך לנקות ולחזק?

2. במוסך אמרו לי שיש לי נקישות בהגה, יש משהו לעשות חוץ משיפוץ מסרק? מה הנזק הצפוי

3. חום המנוע בשיוט חורפי מגיע ל77-78 מעלות שזה קצת נמוך, בעוד בעמידה ברמזור הוא משחק בין 92-99 מעלות שנראה לי תקין. הכיוון לכן הוא החלפת תרמוסטט, נכון?

מדיונים קודמים ראיתי שלוקחים ברכב הזה משהו כמו 2000 שח במוסך מורשה, ומחליפים גם את בית הטרמוסטט. יש דרך לשפר עלויות?

פורסם

1נראה כבעיה בבנדיקס (הרכיב שתפקידו לשלב בין המתנע לגלגל התנופה)

2?

3 אצלי ברכב זהה אין תנועה כלל של מחוג הטמפרטורה לאחר שמגיע לטמפ' עבודה(נראה לי הקו השני...)

לגבי המחיר, נראה מוגזם..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?439217-%D7%90%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%94-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%A2%D7%99%D7%91%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-2007

פורסם

אין ספק שהמוסך המורשה ברנו חוגג על תקלות מסוג זה, אני הייתי ממליץ לקנות חלפים מקוריים ולמצוא מוסך אמין שיעשה את העבודה הרבה יותר בזול,לגבי הבית תרמוסטט הייתי קונה חליפי באיכות טובה, בסך הכל חלק מכאני.

קח בחשבון שתרמוסטט ובית תרמוסטט אתה יכול למצוא בקלות ולהזמין לפי מק"ט יצרן מחו"ל ובכל לחסוך קרוב על 50 אחוז על החלקים (אחרי מכס אם יהיה)

פורסם
1. אחת לחודש לערך הסטרטר לא תופס, וכאילו מניע על ריק, במיוחד בהנעה נוספת של מנוע חם. הפסקה והדלקה נוספת והוא מניע מייד.

האם הכיוון הוא שיפוץ/סטרטר מפירוק, או שיש אפשרות לבעית מגעים שצריך לנקות ולחזק?

2. במוסך אמרו לי שיש לי נקישות בהגה, יש משהו לעשות חוץ משיפוץ מסרק? מה הנזק הצפוי

3. חום המנוע בשיוט חורפי מגיע ל77-78 מעלות שזה קצת נמוך, בעוד בעמידה ברמזור הוא משחק בין 92-99 מעלות שנראה לי תקין. הכיוון לכן הוא החלפת תרמוסטט, נכון?

מדיונים קודמים ראיתי שלוקחים ברכב הזה משהו כמו 2000 שח במוסך מורשה, ומחליפים גם את בית הטרמוסטט. יש דרך לשפר עלויות?

אפשר לשמוע הקלטה של הסטרטר?

לגבי הטמפרטורת מנוע איך קבע בדיוק מהי ?

פורסם (נערך)

עם מודול elm327 סיני שמחובר לטלפון סלולרי עם בלוטות' ותוכנת טורק

לגבי הקלטה - נארגן פעם הבאה שזה קורה ... יש רעש זמזום מהסטרטר, המנוע לא מסתובב בכלל (כמו מכונת כביסה בלי חגורה), וזה לא מסתדר מעצמו. רק הפסקת הסטרטר (ע"י הרמת הקלאץ) וניסיון נוסף מביאה את הרעש המוכר של מנוע מסתובב ומניע.

רעיון פרוע: יכול להיות שהמנוע תקוע כשזה קורה, דיפייזר שהולך לעולמו?

עריכה אחרונה על ידי armagedon
  • תוכן חדש...