Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קצת מעבר ממתחיל בתחום, מקווה שבקרוב תבינו.

בדיוק הוצאתי רישיון, והגעתי למסקנה שרכבים זו האהבה שלי בחיים.

מעבר למסקנה הזאת, הבנתי שאבא שלי גם לא בדיוק שומר על הרכב שלו כמו שהייתי רוצה, אולי בגלל הזמן והעבודה-והמשפחה על הראש שלו.

אשמח לעזור לו קצת עם זה, ובגלל זה באתי לכאן.

עד היום, כשהיה יוצא היינו שופכים מים עם סבון כלים וכשלא היה יוצא-מחכים לגשם שישטוף תאוטו.. רק שתבינו את המצב :)

בתור נער בלי יותר מידי כסף, מה בדיוק הבסיס של הבסיס שצריך, החובה האמיתית כדי לנקות ולדאוג טוב לרכב?

ומה בדיוק צריך לעשות כדי לשמור עליו קוסמטית, פשוט לשטוף? להשתמש בווקס\פלסטלינה(?.. כי אין לי שמץ מה זה, ולא ממש הבנתי)

גם הבנתי שאפשר לנקות את הפנסים(כנראה שקודם אעשה עם משחת שינים ובהמשך שיהיה לי זמן אני אעשה את הדרך בנעצוץ)

בכל מקרה אשמח לקצת עזרה, מצטער על הבורות ותודה על הסבלנות שלכם(אם הגעתם עד לפה :-D )

פורסם

ברוך הבא ומזל טוב!

יש לנו סבלנות לקרוא אבל מבקשים שגם אתה תשתדל .. :-)

בפורום יש טונות של מידע וכל מה שאתה צריך זה לחפש. הרבה מתחילים קיבלו פה עצות, בוא תתחיל לקרוא בשרשור הזה (אחד האחרונים עם בקשה דומה):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4249733

בהצלחה ותרגיש חופשי לשאול!

פורסם (נערך)

בוקר טוב ,

ברוכים הבאים לתחום :) (אני גם דיי חדש אך קיבלתי מוסג כללי ואשמח לעזור)

לפי מה שהבנתי מרוב חברי הפורום היותר מנוסים המינימום שאתה צריך הוא :

שמפו , כפפה , מטלית מיקרו פייבר ליבוש.

כל זה לא אמור לעבור את ה 100 ש"ח , במידה ואתה רוצה את האיכותיים ממש אז סדר גודל של 200.

רצוי מאוד להשתמש בשיטת שני הדליים http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3985949

בהצלחה :)

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

ברוכים הבאים לכל החדשים -באמת מלבב את הלב לראות התעוררת כזו בתחום הדיטיילינג.

רק עצה לכולם, לפני שניגשים לשלב השאלות, רצוי, אפילו מאוד, לקרוא מעט בפורום -ולא חסר מה לקרוא יש המון ידע בין הדפים.

יש מדריכים מעולים (שמשום מה לא בנעוץ) שצריך רק לעיין בהם. זה ייתן לכם הבנה ודחיפה חזקה לתחום.

לאחר הבנה של כמה דברים בסיסיים בתחום אפשר יהיה לשאול שאלות ממוקדות וענייניות

כך הדיון יעזור ויעניין אותם (וגם לנו) יותר מאשר שאלות כלליות.

תודה.

פורסם
ברוך הבא ומזל טוב!

יש לנו סבלנות לקרוא אבל מבקשים שגם אתה תשתדל .. :-)

בפורום יש טונות של מידע וכל מה שאתה צריך זה לחפש. הרבה מתחילים קיבלו פה עצות, בוא תתחיל לקרוא בשרשור הזה (אחד האחרונים עם בקשה דומה):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4249733

בהצלחה ותרגיש חופשי לשאול!

מה התקציב שלך? יהיה הרבה יותר קל לכוון.

בוקר טוב ,

ברוכים הבאים לתחום :) (אני גם דיי חדש אך קיבלתי מוסג כללי ואשמח לעזור)

לפי מה שהבנתי מרוב חברי הפורום היותר מנוסים המינימום שאתה צריך הוא :

שמפו , כפפה , מטלית מיקרו פייבר ליבוש.

כל זה לא אמור לעבור את ה 100 ש"ח , במידה ואתה רוצה את האיכותיים ממש אז סדר גודל של 200.

רצוי מאוד להשתמש בשיטת שני הדליים http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3985949

בהצלחה :)

ברוכים הבאים לכל החדשים -באמת מלבב את הלב לראות התעוררת כזו בתחום הדיטיילינג.

רק עצה לכולם, לפני שניגשים לשלב השאלות, רצוי, אפילו מאוד, לקרוא מעט בפורום -ולא חסר מה לקרוא יש המון ידע בין הדפים.

יש מדריכים מעולים (שמשום מה לא בנעוץ) שצריך רק לעיין בהם. זה ייתן לכם הבנה ודחיפה חזקה לתחום.

לאחר הבנה של כמה דברים בסיסיים בתחום אפשר יהיה לשאול שאלות ממוקדות וענייניות

כך הדיון יעזור ויעניין אותם (וגם לנו) יותר מאשר שאלות כלליות.

תודה.

תודה רבה לכולם על הסבלנות והעזרה למרות הבורות שהגעתי איתה.

אני מצטער שלא הגעתי עם ידע רב, פשוט החוסר במידע למתחיל בנעצוץ גרם לי להסיק כי חסר מידע שכזה בפורום.

זיקקתי את השאלות לשאלות יותר ספציפיות אחרי קריאת מידע רב.

ראיתי את הקישור כאן והבנתי שזה בטח מה שאני צריךhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?500134

-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%A1%D7%92%D7%A0%D7%95%D7%9F-LOW-COST

הבעיה היא שלא מצאתי ממש אשכול עם קישורים רלוונטים(אין לי שום בעיה להזמין מחו"ל ). בגלל החוסר הבנה שלי, לא ממש הצלחתי למצוא קישורים למוצרים והיה לי קשה להבדיל מה איכותי ומה לא-לכן אשמח אם תפנו אותי לקישורים טובים.

אני מאמין שאני מוכן להשקיע באזור ה200 שקל, אם זה יוכל להביא אותי מעבר מה שיביא אותי סבון כלים ומגבת.

ועוד משהו פחות קשור לנושא, עד כמה תרסיס ריח אפקטיבי לרכב?

משהו בסגנון הזה יספיק להרבה זמן? http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%91%D7%A9%D7%9D-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%97%D7%95%D7%97-%D7%93%D7%95%D7%91%D7%93%D7%91%D7%9F-Chemical-Guys.html

פורסם

עלית על נקודה חשובה - לצערי אין לנו בפורום מקום אחד עם כל המידע העדכני.

אולי מישהו ירים את הכפפה ויפתח לנו wiki?

לגבי הריח - מה דעתך על פחיות קליפורניה? דובדבן... יאמי!

פורסם

אולי קצת באיחור.

רשימת המוצרים בשרשור של Sharki25:

שמפו לרכב של SONAX, נרכש מאוטוסטור. לינק

פלסטלינה סינית, איביי. לינק

כפפת מיקרופייבר פשוטה, איביי. לינק

טרטל ווקס ICE שמגיע עם פד ספוג ומטלית מיקרופייבר. לינק

בנוסף נרכשו 2 מטליות מיקרופייבר של קארפלן לייבוש הרכב מאוטוסטור. לינק

פיירי - סבון כלים טוב, ידוע בתכונות ניקוי חזקות יחסית. יש בכל בית.

נ.ב. רק אני לא אוהבת את הריח של קליפורניה דובדבן?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

חחח כנראה, מה לגבי ענבים?

לגבי סבון פיירי - מומלץ להשתמש בזהירות כי הוא חזק ולא מיועד לרכבים..

מה לגבי חומר ניקוי לג'אנטים? אם יש לך ג'אנטים ולא טאסות אז חומר כזה הוא חיוני. Meguiars all wheel הוא חומר טוב

פורסם

לפי השאלות שלך, אתה כן מתחיל בתחום :)

עצם זה שיש לך רצון לעשות מעבר ללשפוך דלי עם סבון כלים על הרכב, זו כבר התחלה טובה.

זרקת הרבה מושגים כמו פלסטלינות, ווקסים.... ולא דגדגת אפילו את קצה הקרחון, זה עולם שאפשר להרחיב אותו עד קצה הדמיון שלך, גם מבחינת הוצאת.

תתחיל בקטן, שטיפה בסיסית.

תקרא המון כדי ללמוד מנסיונם של אחרים ותשאל שאלות ענייניות שלא תמצא עליהן תשובה בפורום.

מי שעונה לך כרגע עם מוצרים ספציפיים זה טוב ונחמד אבל עדיף שתבין מה אתה הולך לעשות לפני שאתה הולך לעשות את זה.

מוצרים יש ככל גווני הקשת....זולים ויקרים, איביי, אתרים ישראלים ואתרים נחשבים באירופה.

תעשה סקר שוק לפני קניה, תופתע אילו פערי מחירים תגלה.

אם יש לך שאלות קיטבק מוזמן לשאול בפרטי :)

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...