Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תחדש.

לטעמי הגריל מקדימה והסמל בגודל כף רגל מכוערים עד מאוד.

לדעתי ה-בעיה העיצובית של האלפות מיטו וג'ולייטה היא הפרונט בכלל והפנסים הקדמיים בפרט.

במכוניות החדשות מכסה המנוע הרבה יותר גבוה בגלל התקנים להגנה על הולכי רגל ובאלפא לא הצליחו לעצב משהו נאה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^ זה נכון שגובה מכסה המנוע משפיע לרעה על העיצוב, אך אלפא הצליחו לייצר משהו אשר מסתיר זה במידה רבה.

תראה לי רכב אחר מהסגמנט שמצליח להתחרות באלפא מבחינת עיצוב. עזוב להתחרות, אפילו להתקרב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

למשל פורד, מזדה ואפילו הטויוטות החדשות

עריכה - ועכשיו כשאני חושב על זה לעומק אפילו יונדאי

עריכה אחרונה על ידי hagaii

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
^ זה נכון שגובה מכסה המנוע משפיע לרעה על העיצוב, אך אלפא הצליחו לייצר משהו אשר מסתיר זה במידה רבה.

תראה לי רכב אחר מהסגמנט שמצליח להתחרות באלפא מבחינת עיצוב. עזוב להתחרות, אפילו להתקרב.

וולוו V40 למשל. מאחור הרבה יותר יפה (לטעמי), מקדימה תלוי בטעם אישי, אני אוהב את שתיהן מקדימה. לכן גם התעניינתי למה הוא שלל אותה, אך לא קיבלתי תשובה בינתיים.

פורסם

ג'ולייטה לא חו"ח מכוערת אבל אבל בהתבוננות לא דרך עיני "חובב המותג", היא גם לא כזאת מדהימה, בטח לא מאחור, שם היא מזכירה לי אוריס.

סה"כ עיצוב די בנליי, נאה למדיי אבל בטח לא משהוא להתעלף ממנו.

דבר אחד בטוח, היא יותר יפה מהגולף שהחליפה :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

hagaii, שכחת את הניסן ג'וק וסובארו B3. יונדאי, פורד, טויוטה, ברצינות?!

זוועות עיצוביות אחת אחת.

באגירה, במקרה של יונדאי וטויוטה היה שם ניסיון לא ממש מוצלח להעתיק את הג'ולייטה. הג'ולייטה היא אכן לא פסגת העיצוב של אלפא רומאו, אך מוצלחת בהרבה מיתר מתחרותיה וגם לכשעצמה.

נ.ב. מאזדה עשו עיצוב מוצלח למדי, בטח בהשוואה לרכבים המוזכרים לעיל, אך אם תעמיד אותה מול הג'ולייטה, זה לא זה.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אפתח בשאלה: מהו הדגם החדש שסמלת מציעים ב170000? האם זה הדגם עם 120 הסוסים?

בר תתחדש. בהחלט בחירה נבונה ומוצלחת בהתחשב במה שחיפשת. בחירה טובה כל עוד תתנהל בזהירות ושיקול דעת.

ההיסטוריה מכירה במקרים לא מעטים של בעלי אלפא חדשה שנהנו מימנה עד ש.....

עד שהשטן נקש על סף דלתם ואמר בלחש: פסססט...קח סיבוב באלפא ישנה עם המראה הנכון או באחת עם הצליל הנכון או חלילה באחת מחלידה עם ההגה הנכון או שמא באחת קלאסית שעושה כל זאת יחדיו, כולל החלודה. במקרה זה נידון הקרבן האומלל לחיפוש מתמיד של רכב, חלקים, מוסכים וכסף.

מחלה לא קלה גם אם מהנה. אז תהנה אבל תזהר.

פורסם

עד כמה שידוע לי אין אוט' עם 120 כ"ס. מדובר בהוזלה של 10K על הדגם המאובזר הקיים של ה170

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תתחדש! שמח שצדקתי בניחוש שלי, כשזה עלה באחד משרשורי המרמור על צ'מפיון :) אולי אני מ"חובבי המותג" קצת יותר מדי בקטע הזה, אבל בעיניי הג'ולייטה היא בין הרכבים הכי יפים שיש כרגע בכבישי ישראל :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ג'ולייטה לא חו"ח מכוערת אבל אבל בהתבוננות לא דרך עיני "חובב המותג", היא גם לא כזאת מדהימה, בטח לא מאחור, שם היא מזכירה לי אוריס.

סה"כ עיצוב די בנליי, נאה למדיי אבל בטח לא משהוא להתעלף ממנו.

דבר אחד בטוח, היא יותר יפה מהגולף שהחליפה :lol:

אני אמנם מחובבי המותג, אבל לדעתי היא דווקא יפה הרבה יותר מאחור, בייחוד בלילה כשהפנסים דולקים (ואני יודע שזה נשמע כמו בדיחה, אבל הפעם אני רציני לחלוטין). מקדימה היא ממש לא עושה לי את זה. מאחורי ההגה בהחלט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כולנו שמחים לשמוע!

נבקש ממילון אוקספורד לשים את התגובה שלך ליד הערך TOO MUCH INFORMATION

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתחדש, בהחלט יפהפייה :)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...