Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני רואה פה את כל הפרוייקטים שאתם עושים , והאמת שאני ממש רוצה גם אבל אין לי זמן כרגע אני לפני צבא ואני כל היום עובד מהבוקר עד הלילה , וברגעים היחידים שיש לי להיות עם הרכב אני מתבאס שהוא מלוכלך ונראה על הפנים , וכמובן ששטיפה עם צינור דלי וסבון לא מספקת אותי , אז רציתי לדעת אם יש מקום באיזור המרכז (אני גר בקרית אונו , אשמח למקומות נגיד בני ברק, יהוד, פתח תקווה , אור יהודה , גם תל אביב תופס, כל המקומות באיזור הזה) שישטפו לי את הרכב כמו שצריך, אין לי מושג כמה דבר כזה אמור לעלות אז אשמח גם לשמוע אם אתם יודעים כמה זה בערך יעלה לי , הרכב אם זה משנה סיטרואן C4 בצבע שחור.

תודה רבה לכולם והמשך יום טוב .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אני מעוניין לשאול שאלה , אם אני אהיה מעוניין בשטיפה שהיא כוללת פוליש , ווקס ואוטם צבע וכל הדברים האלה שמשתמשים בהם והרכב נראה פשוט מדהים אחרכך , כמה זה בערך אמור לעלות לי ? יש מקומות שעושים את זה בצורה יסודית ?

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אתה מעוניין בעצם בטיפול דיטיילינג מלא.

המחירים משתנים בהתאם לגודל הרכב והדיטיילר.

קח בחשבון בגס שמדובר על 800 ש"ח וצפונה, תלוי ברכב, בבן אדם ובהיקף הטיפול.

• תוכן חדש...