Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

עברתי השתלמות נהיגה מתקדמת לפני כמה חודשים ואני מעוניין לעבור אימון

בנהיגה מתקדמת בהדרכת "מסלולים". האימון הוא אימון אישי עם מדריך בכיר

בכבישי נס הרים וכולל את התכנים הבאים:

 תנוחת נהיגה מקצועית לשיפור השליטה ברכב.

 טכניקת מרוצים לעבודת הגה נכונה בסיבובים ועקומות.

 השפעת מסת הרכב על ההיגוי בסיבובים ועקומות.

 שימוש במבט - שליטה במרחב ובאלמנטים הדינמיים של הרכב.

 תזמון כניסה ויציאה מסיבובים ועקומות ובחירת המהירות הנכונה.

 קו נכון בסיבוב - שימוש יעיל ביותר ברוחב הנתיב למיקסום הביצועים.

 צפיית סכנות ומניעת מצבי חירום.

האימון אורך כ-4 שעות והמחיר לבנאדם עומד על 1550 ש"ח כרגע.

אני מנסה לקבל מחיר קבוצתי במידה ויש עוד חברה שמעוניינים ואז זה יהיה

יותר זול. כמובן שהאימון עדיין יהיה אישי. מאמין שבימים הקרובים אקבל הצעת

מחיר טובה יותר. נראה לי שמי מאיתנו שרוצה לשפר את יכולות הנהיגה שלו זה ידבר אליו.

מישו מעוניין?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם נהיה כמה חברה הם יעשו הנחה. יש אפשרות ברכב שלהם(תוספת מחיר) ואפשר ברכב הפרטי שזה עדיף לדעתי.

בעניין ביצוע האימון בכביש ציבורי הם עושים את האימון בשעות ובאופן שמאפשר את האימון בצורה בטוחה ואחראית, אבל

אברר את זה יותר לעומק...

פורסם

אלא אם הם מצליחים לסגור את הכביש בתיאום מול המשטרה, אז אין דבר כזה אימון בצורה בטיחותית ואחראית על כביש ציבורי.

מצטער, זה עדיין לא נשמע לי אחראי ובטיחותי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תוסיף אותי גם..אמנם עשיתי את הקורס הזה עם הרכב הקודם שלי, אבל זה מומלץ עם כל רכב חדש, ומעבר לטכניקות חשוב להכיר גם את מגבלות הרכב שלך (מניסיון...), שלח יותר פרטים כשיהיו לך.

פורסם
תוסיף אותי גם..אמנם עשיתי את הקורס הזה עם הרכב הקודם שלי, אבל זה מומלץ עם כל רכב חדש, ומעבר לטכניקות חשוב להכיר גם את מגבלות הרכב שלך (מניסיון...), שלח יותר פרטים כשיהיו לך.

סבבה. במקביל אבדוק גם מול "אלטרנתיבי", גם הם מציעים אימון מקביל שנראה על הדף רציני לא פחות...אעדכן בימים הקרובים.

פורסם
אלא אם הם מצליחים לסגור את הכביש בתיאום מול המשטרה, אז אין דבר כזה אימון בצורה בטיחותית ואחראית על כביש ציבורי.

מצטער, זה עדיין לא נשמע לי אחראי ובטיחותי.

ghostbuster ידידי, כבר עשיתי קורס אחד בתחום ב"אלטרנתיבי" ואתה יכול להיות סמוך ובטוח שגם הם ובטח ובטח ש"מסלולים" הן חברות רציניות

ומוערכות בתחום ואם יש משהו שהם באמת שמים עליו דגש זה נושא הבטיחות והאחראיות על הכביש...

פורסם

לא זלזלתי בך או ב"מסלולים". אני מכיר אותם טוב ויודע כמה הם טובים במה שהם עושים. כנ"ל לגבי אלטרנתיבי. אבל לעשות אימון נהיגה בכביש ציבורי? נשמע לי כמו משהו שהם לא יעשו, במיוחד בגלל הסכנות הטמונות בכך (למשתמשי הדרך האחרים), ובגלל זה הרמת הגבה שלי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ghostbuster, אני לא מכיר את הקורס הספציפי הזה של מסלולים, ולא יודע מה עושים שם, אבל אפשר לעשות את כל מה שמפורסם בסילבוס הקורס באופן חוקי לחלוטין, מבלי לסכן איש ממשתמשי הדרך האחרים. על כניסה נכונה לסיבוב אפשר להקפיד גם כשאתה נוסע בכביש 5, או פונה לכל רחוב אקראי בעיר. בטח גם על עקרונות של מבט רחוק, ישיבה נכונה ועוד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
שלח הודעה ל kundason. עברתי איתו כמה הדרכות ביניהן בנס הרים, ביותר שעות והרבה פחות כסף. מומלץ.

סבבה תודה, מה זה הרבה פחות כסף? איזו הדרכה בדיוק?

האמת שהוא אמר לי היום שאם נהיה שלושה תהיה הנחה של 10% מ1550 ל1395 ש"ח זה בערך כלום...

אמרתי לו שכנראה נהיה יותר (כבר יש 4 מעוניינים כולל אותי)

פורסם
לא זלזלתי בך או ב"מסלולים". אני מכיר אותם טוב ויודע כמה הם טובים במה שהם עושים. כנ"ל לגבי אלטרנתיבי. אבל לעשות אימון נהיגה בכביש ציבורי? נשמע לי כמו משהו שהם לא יעשו, במיוחד בגלל הסכנות הטמונות בכך (למשתמשי הדרך האחרים), ובגלל זה הרמת הגבה שלי.

הכל בסדר אני יודע שלא זילזלת באף אחד, אני רק אומר שהם לא יתמכרו משהו לא בטיחותי ומבוקר...בכל אופן אברר לעומק

פורסם
סבבה תודה, מה זה הרבה פחות כסף? איזו הדרכה בדיוק?

האמת שהוא אמר לי היום שאם נהיה שלושה תהיה הנחה של 10% מ1550 ל1395 ש"ח זה בערך כלום...

אמרתי לו שכנראה נהיה יותר (כבר יש 4 מעוניינים כולל אותי)

פשוט שלח לו הודעה. אני לא יודע מה התמחור שלו היום לכן אני לא רוצה למסור פרטים לשווא. אני רק יכול להבטיח כבר את מה שהבטחתי. גם לאחר ההנחה שקיבלת.

• תוכן חדש...