Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסא נוסע משוחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים הכנסתי את האוטו לפחח שיטפל בריקבונות בריצפת הרכב

(חצי ריצפה בערך).

הוא אמר שהוא צריך לפרק את הכיסאות וכו-ביקש 700 ש"ח-הסכמתי -נשמע לי מחיר סביר-הסכמתי.

לאחר יום שהרכב היה אצלו הוא אמר שאין טעם לפרק את הכיסאות כי יגרם יותר נזק וכי הוא ילחים פחים מלמטה ויצפה עם פיבר וזפת.

לאחר עוד יום הוא אמר שהאוטו מוכן העלה אותו על הליפט ונתן לי להסתכל ואכן הוא כיסה את כל הריקבונות שהיו בריצפה.

כמו כן במהלך שהית הרכב שם חדרו שני בירגי פח לאחד הצמיגים ופינצ'רו אותו-הוא "פיצה" אותי ב-30 ש"ח מחיר תיקון תקר(למרות שהצמיגים כבר היו גמורים ונאלצתי להחליף אותם).

אתמול נסעתי עם קרוב משפחה ברכב ולפתע שמעתי דפיקות-מסתבר שהחלק הקידמי של כסא הנוסע אינו מעוגן לריצפת הרכב.

יותר מאוחר פירקתי את את דופן הפלסטיק שמחזיק את השטיח הרמתי את השטיח וראיתי שפס המתכת

שמחזיק את החלק הקידמי נשבר עקב חלודה.

מה לדעתכם עלי לעשות-לחזור אליו בתביעה שיתקן את זה כאחריות לתיקון הקודם(כנראה שיעשה בעיות ולא יסכים).

או להציע לו תוספת תשלום (100-150 ש"ח נגיד) שיטפל גם בזה.

תודה

ניצן

פורסם

נו באמת?!

מאיפה הבאת את עיניין האחריות של בעל-המקצוע?

על כל עבודה יש לשלם, תפסיקו להתנהג כאילו הכל מגיע לכם במסגרת ה"אחריות" על עבודה שנעשתה בכיוון אחר או אפילו ליד.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני שבועיים הכנסתי את האוטו לפחח שיטפל בריקבונות בריצפת הרכב

(חצי ריצפה בערך).

הוא אמר שהוא צריך לפרק את הכיסאות וכו-ביקש 700 ש"ח-הסכמתי -נשמע לי מחיר סביר-הסכמתי.

לאחר יום שהרכב היה אצלו הוא אמר שאין טעם לפרק את הכיסאות כי יגרם יותר נזק וכי הוא ילחים פחים מלמטה ויצפה עם פיבר וזפת.

לאחר עוד יום הוא אמר שהאוטו מוכן העלה אותו על הליפט ונתן לי להסתכל ואכן הוא כיסה את כל הריקבונות שהיו בריצפה.

כמו כן במהלך שהית הרכב שם חדרו שני בירגי פח לאחד הצמיגים ופינצ'רו אותו-הוא "פיצה" אותי ב-30 ש"ח מחיר תיקון תקר(למרות שהצמיגים כבר היו גמורים ונאלצתי להחליף אותם).

אתמול נסעתי עם קרוב משפחה ברכב ולפתע שמעתי דפיקות-מסתבר שהחלק הקידמי של כסא הנוסע אינו מעוגן לריצפת הרכב.

יותר מאוחר פירקתי את את דופן הפלסטיק שמחזיק את השטיח הרמתי את השטיח וראיתי שפס המתכת

שמחזיק את החלק הקידמי נשבר עקב חלודה.

מה לדעתכם עלי לעשות-לחזור אליו בתביעה שיתקן את זה כאחריות לתיקון הקודם(כנראה שיעשה בעיות ולא יסכים).

או להציע לו תוספת תשלום (100-150 ש"ח נגיד) שיטפל גם בזה.

תודה

ניצן

הי ניצן מה שלומך?

מן הפרטים שמסרת עולה חשד יותר מסביר שבעל המקצוע הוא זה שגרם לנזק שהרי לפני שהאוטו נכנס אליו לתיקון הבעיה לא הייתה קיימת.

אני חושב שתיגש אליו באדיבות ובנימוס ותנסה להגיע איתו להסדר שהוא יתקן לך את הנזק שגרם ללא כל תמורה.

שיהיה בהצלחה ואל תשכח לעדכן בפורום.

אכא זילוך?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הי ניצן מה שלומך?

מן הפרטים שמסרת עולה חשד יותר מסביר שבעל המקצוע הוא זה שגרם לנזק שהרי לפני שהאוטו נכנס אליו לתיקון הבעיה לא הייתה קיימת.

אני חושב שתיגש אליו באדיבות ובנימוס ותנסה להגיע איתו להסדר שהוא יתקן לך את הנזק שגרם ללא כל תמורה.

שיהיה בהצלחה ואל תשכח לעדכן בפורום.

שלום לחנזיר ולכל חברי הפורום,

עידכון מהשטח:

אתמול ניגשתי אליו והצגתי בפניו את הבעיה.הוא אמר לי "תבוא בבוקר נראה" וכך היה.

ניגשתי אליו בבוקר-אני טענתי שהוא אחראי על הנזק והוא טען שלא כך, לאחר דין ודברים

ביקש 250 ש"ח לפני מע"מ על העבודה.-כמובן שלא הסכמתי .

הוא הסכים להוריד ל-200.-גם לזאת לא הסכמתי והמתנתי שם שעה ארוכה בדין ודברים איתו.

"רוצה-לא רוצה?-אני לא יעבוד בחינם וכו'"

אמרתי לו במפורש שזו גם אחריות שלו כיוון שבפעם הקודמת(לפני חודש), הכנסתי את האוטו ל"טיפול כולל" ולא התמקחתי איתו אז.

מה גם שלאחר שהאוטו שהה אצלו יומיים נתגלה לי ששני ברגי פח שחדרו לאחד הצמיגים הקידמיים

ולכן נאלצתי להחליף צמיגים בסכום של 460 ש"ח,ועוד בורג אחד חדר לאחד הצמיגים האחוריים אשר תוקן. על התיקון ההוא שילמתי לו 700 ש"ח בניקוי מחיר תיקון פנצר 30 ש"ח כבקשתו.(מזומן)

בסופו של דבר לאחר שעתיים המתנה הוא העלה את האוטו על הליפט והתחיל לעבוד.-קדח חור מריצפת הרכב אל תוך רגל הכסא הקידמית-הכניס שם בורג פלדה בעובי 7-8 מ"מ מתח וכופף אותו והלחים בשתי נקודות-לאחר מכן כיסה עם פיבר וזפת. (לא לפני שקדח עוד שתי חורים מיותרים...חפר).סה"כ השקיע שעה ורבע עבודה.

רצה 150 אבל לי היה רק 100(מזומן כמובן) והוא הסתפק בזה למרות שהצעתי ללכת להוציא עוד כסף.

בקיצור סגרתי עניין ב-100 ש"ח

ניצן

פורסם

לא רוצה לבאס אבל תהיה בטוח שהוא עשה את העבודה בזלזול...אז אל תחשוב שדפקת אותו במחיר של 100 ש"ח :)

אגב... איפה טופל הרכב?

פורסם
לא רוצה לבאס אבל תהיה בטוח שהוא עשה את העבודה בזלזול...אז אל תחשוב שדפקת אותו במחיר של 100 ש"ח :smile:

אגב... איפה טופל הרכב?

לא דפקתי ולא התכוונתי לדפוק אותו-מי שיותר נידפק זה אני(נזק לצמיגים+צורך להפסיד יום עבודה+עצם הצורך לחזור אליו והחשש שגם הצמיגים החדשים יתפנצ'רו).

אגב -עקבתי אחר עבודתו ושהיתי שם עד סיומה(לקח מהפעם הקודמת)-אל תשכח שהשארתי אצלו הרבה כסף לא מזמן-עבור טיפול כולל ,כך שהיתה פה פשרה מצידי(על הנזק שנגרם לי) ומצידו.

אני בד"כ לא מתמקח עם בעלי מקצוע-אני מעדיף עבודה איכותית וחד פעמית, ע"פ מחיר זול,אך כנראה כי גם כשלא מתמקחים זה לא תמיד עוזר, והעבודה מבוצעת לא בצורה מושלמת. הוא הוכיח לי שהוא חאפר וכך גם הייתי מוכן לשלם.(היו עוד פרטים כמו אי כיסוי מספק של זפת והסירוב שלו לפתוח קופסת זפת חדשה בטענה שזה "יתיבש לו"-בכל מקרה קניתי ספריי זפת להשלמות).

(אגב יכול להיות שאוסיף לו עוד 50 ש"ח(בסוף הוא ביקש 150 והיה לי רק 100 -ולמרות שהצעתי לו ללכת להוציא עוד כסף-הוא סירב)-בגלל המצפון.

ניצן

פורסם

למה לחמם סתם את הבן אדם?

"חשד יותר מסביר שבעל המקצוע הוא זה שגרם לנזק"??? :?

הלא נכתב במפורש שתושבת הכסא נשברה התפוררה מחלודה. בעל המקצוע גרם לחלודה?

סך הכל מדובר פה בעבודה חיצונית לתיקון חלודה ברצפת הרכב. מבחוץ.

ובמסגרת הצעת המחיר והעבודה של בעל המקצוע הוא ציין מפורשות שהוא לא רוצה לפרק את הכסאות כי הוא חושש שייגרם מכך נזק. מן הסתם הוא בחר לעבוד כך מפני שתושבות הכסאות היו נגועות בחלודה שהוא לא רצה להתעסק בה במסגרת העבודה על רצפת הרכב.

ב- 700 ש"ח אי אפשר לצפות לרסטורציה מלאה של רכב רקוב. ובטח שאי אפשר לצפות לאחריות מלאה לבעיות שלא טופלו, ושלמעשה - בעל המקצוע סירב לטפל בהן!

לגבי הנזקים לצמיגים - אכן מעיד על חאפריות בניהול המקום אבל לאו דווקא על חאפריות בעבודה עצמה. כבר ראיתי מספיק בעלי מקצוע שהעסק שלהם נראה כמו בית השימוש מטריינספוטינג אבל יש להם עין לבעיות וידי זהב שהרבה מוסכי בית מרקחת יכולים להתקנא בהם.

פורסם

ב- 700 ש"ח אי אפשר לצפות לרסטורציה מלאה של רכב רקוב

קמצן משלם פעמיים!

מכיר את הפתגם? (ולא בא לפגוע... מצטער זו פשוט עובדה :???: )

פורסם
קמצן משלם פעמיים!

מכיר את הפתגם? (ולא בא לפגוע... מצטער זו פשוט עובדה :???: )

אין קשר בכלל לקמצנות

-הרי לכל עבודה יש מחיר ואם לא היה מתאים לי המחיר הייתי מוריד אותו או הולך לקבל הצעה במקום אחר-פה מדובר בצרכנות נבונה-לא לזרוק סתם כספים=לא להיות פרייר. ולקבל את ההצעה הטובה ביותר במחיר הנמוך ביותר. המקרה פה הוא של הצעה במחיר סביר שחשבתי שאני מקבל X ומשלם בהתאם ומסתבר שזה לא בדיוק כך.

למוסך הזה הגעתי מתוך הכרות קודמת רק ש...התחלף בעל הבית (אח שלו).

הראיתי לו את המצב-הוא נתן לי הצעת מחיר-אפילו לא התמקחתי כיוון שההצעה נראתה לי סבירה יחסית לסוג העבודה, ולערך האוטו.(זה במקרה הראשון).

מעולם לא ביצעתי ברכב עבודה מסוג זה.

בכל הנוגע לתחזוקת הרכב אני עושה מה שצריך, מתי שצריך, כמה שצריך+תוספות. המכונאי שלי עושה עבודה טובה ובזול,אינני מזניח את רכבי-להיפך אך אינני "שופך" עליו סתם כסף ללא צורך ..כי פשוט אין לי כסף מיותר.

לדוגמה:

(לא אחליף טיימינג בצ'מפיון ב1000 ש"ח כשהמכונאי שלי לוקח לי קצת פחות מ-400 לצורך הענין, ועושה עבודה לא פחות טובה ואף יותר, כיוון שההיכרות בינינו אישית ואין הוא רוצה להפסיד לקוח טוב).

אך כאשר מוכרים לי לוקשים"-ועושים לי נזקים (אף שלא במתכוון)-אני מתרעם וזה באופן אוטומטי "חונק לי את הכיס".

אני בטוח שאם יתנו לך הצעת מחיר של 2000 ש"ח לבצע עבודה מסוימת(החלפת טיימינג למשל).

ובמקום אחר יציעו לך את אותה עבודה עם אותם חלקים בדיוק ב1000 ש"ח. במה תבחר??????

אלא אם כן אתה...פראייר\צרכן לא נבון.....:razz: .(בלי לפגוע כמובן).

אז אל תשחק אותה הברון דה רוטשילד שיכול לפזר כספים חופשי חופשי בלי חשבון.(ואולי אתה כן??...אינני יודע) :wink: .

אני בכל אופן עובד קשה לפרנסתי,

והכסף אינו צומח על העצים... כידוע לך.(או שלא) .

ניצן

פורסם
ריצפה מתפוררת?!למה איזה מודל הרכב שלך?(אספנות?)

איציק.

92.. אבל זו לאדה.

מחזיק אותה כי אין טעם למכור, מה גם שהמצב המכני שלה מעולה-מטופלת באדיקות.

ניצן

• תוכן חדש...