Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על לעבוד בחברת ביטוח AIG? מדברים על משכורת של 8 נטו

eladns
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בממוצע

מענה טלפוני \ מכירות

שעות עבודה מ9 עד 15:00.

5 ימים בשבוע

25 שקל לשעה,השאר בונוסים.

{משמע 3000 שקל ללא בונוסים}

אמיתי או יפה בכדי להיות אמיתי?

העבודה באזור ראשון לציון לאימא פלוס 2 ילדים.

תודה על ההערות וההארות

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשביל 8000 נטו צריך בערך 10,000 ברוטו, תלוי בנקודות זיכוי וכו'.

מה אמורים לעשות בשביל לקבל 7000 ש"ח נוספים לברוטו?

ומה אתם עושים בדר"כ כשמטלפנים אליכם הביתה ומנסים למכור לכם משהו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זאת דרך מאוד יפה להתחמק מתשלומי מס , הפרשות לפנסיה וכו'. יש להיות מודעים לכך שזאת לא משכורת מינימום אפילו.

לפי התיאור, מדובר על 5,000 שקלים בונוס? למען השם, זה כמעט כפול מהמשכורת, למה לא לשלם את זה בתור משכורת? כי יש קאצ', הבונוס הזה מאוד מאוד, אבל מאוד משתנה וככל הנראה? להשיג אותו לא יהיה קל בכלל אם בכלל. מי מבטיח שחודש הבא היא לא תחזור עם 3 ביד? או 4 ?

מה שכן, לאמא שחייבת להיות בבית מוקדם ולצאת מאוחר לעבודה עקב הטיפול בילדים, כשיאן ברירה, אז אין ברירה, עובדים במה שיש.

בסוג עבודות שכאלו יש תמריץ התחלתי, לאחר מכן, מתחיל הקושי והבונוס חומק מהידיים לאט לאט.

יש לברר באופן נחרץ, האם יש יעד? מכיוון שאם יש יעד ולא מגיעים? לא רואים כסף וזה... מאוד כואב בכיס.

יש מקומות שאם צברת בונוס כלשהו, תקבל את מה שצברת ללא עמידה ביעדים, לכן זה גם חשוב.

*** יש להבין שהבונוס, לא מצויין בתור מספר בחוזה עבודה מן הסתם, ככה שהחברה יכולה בשקט להגיד " אבל הינה, משלמים לך שכר לפי חוזה, לא עשית בונוסים? זה מה שיש... "

הרעיון ברור.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שעות נהדרות לאמא והקאצ' הוא בבונוס, אף אחד לא מבטיח אותו.

צריך לברר אם זה שיחות יוצאות או נכנסות, כי יוצאות זה סיוט.

אני בכל אופן ממליץ לנסות, תמיד אפשר לעזוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשוב גם לא לשכוח שמשעות העבודה שפות"ש רשם בלתי אפשרי להגיע למינימום כי זו הרי ממש לא משרה מלאה. עד כמה שאני יודע, להימנע מהפרשה לפנסיה נחשבת עבירה על החוק. לכן אין קשר לגובה המשכורת. לגבי מס זה כבר סיפור אחר.

בכל השאר מחזק את מה שרשמו מעלי ומדגיש שוב לבדוק טוב טוב איך מתגמלים וממש לא לבנות על ה8K כמשהו וודאי או קבוע. לרוב זה לא קורה וכדי למשוך למשרה כזו יספרו סיפורים ויבטיחו הרים וגבעות לשכר שאליו כביכול מגיעים.

עריכה אחרונה על ידי samg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד דבר מאוד חשוב:

הרבה פעמים מקומות כאלה מביאים מישהו חיצוני שיעשה "קורס" מכירות של בערך שבוע. הקורס הזה לא נותן לך שום דבר. למעסיק הוא נותן עוגן. מה זה העוגן הזה? אם תרצה להתפטר לפני שחולפת תקופה שהם מודיעים לך עליה מראש (בדרך כלל שנה) הם יכולים לחייב אותך בקנס של כמה אלפי שקלים. על עזיבה מוקדמת.

אבל אסור הרי לקנוס עובד שמתפטר, נכון?

אז בגלל זה בדיוק הקורס. הם מעבירים לך שבוע של חרטא בשכר מינימום, ואם אתה רוצה להתפטר לפני שחולפת שנה הם אומרים שאתה צריך להחזיר להם את עלות הקורס, שאיכשהו עולה 3000 שקלים.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי חברים שהלכו לעבוד במקומות דומים אחרי הצבא. המשכורת הבסיסית זה בערך 3-4 אלף. מי שמצליח למכור הרבה יכול להגיע גם ל10 אלף שקל מבונוסים. מי שלא מצליח נשאר עם 3-4 אלף בערך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שעובד במכירות door to door וגם בטלפונים העבודה מעייפת מאוד, על כל שיחה שמישהו מוכן להקשיב בכלל מנתקים 2 ו 3 צועקים עליך למה אתה מתקשר. לא הייתי מאמין ממש ל״בונוס״ הזה הכל תלוי באנשים שאתה מתקשר אליהם.

שיהיה בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי להגיע לבונוס של 5000 שקל צריך לטרטר לאנשים במוח כל המשמרת. מהר מאוד היא תבין שהבונוס לא בר השגה והחברה תרוויח עובדת בשכר שדי קרוב למינימום.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע לגבי AIG אבל אני יכול לספר מחבר שלי שעובד ב012 והוא עובד 5-6 פעמים בשבוע משמרות של מינ' 9 שעות (לרוב 12) ועומד ביעדים וקורע את עצמו (חיית מכירות) והוא מרוויח 7,200 נטו.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...