Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהטסו שרייד 99 - רדיאטור חדש מלוכלך ומאבד מים

guyha
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

קניתי את האוטו לפניי 4 חודשים.

בשלב מסויים התחיל לאבד מים (ללא התחממות), לקחתי לרדיאטוריסט ביהוד, הוא הוציא אותו ופתח, ומייד אמר לי שהוא "גמור" ובגלל שבמוסך המורשה בפ"ת אמרו לי שזה בעיה בראש מנוע (2200 ש"ח תיקון) וזה נשמע לי כמו חרטוט, שילמתי לו 800 על רדיאטור חדש.

אני מניח שהוא חרטט, וככה זה כשעושים החלטות בלחץ. אבל זה לא משנה עכשיו.

עד לאחרונה השתמשתי במים ירוקים prestone (אני לא יודע אם זה קשור) ושמתי לב שהרדיאטור ממשיך לאבד קצת מים מידי פעם ונראה די מלוכלך (מסביב לפקק מבפנים) בהצטברות אפורה בוצית, לפעמים בסוף נסיעה אני שומע רעש קטן של ביעבוע לכמה שניות מכיוון המיכל עיבוי, אבל האוטו לא מתחמם ועובד בסדר גמור.

אז נגמרו המים הנ"ל ועברתי לג'ריקן של המים הירוקים ה"פושטים" שהרדיאטוריסט נתן לי ופתאום הרדיאטור לא מאבד מים... ואפילו נראה שההצטברות ירדה קצת

1.אבל מן הסתם זה שקע למטה ובקרוב צריך לנקות אותו אז קודם כל - כמה זה אמור לעלות?

2.אתם חושבים שכדאי לעשו גם ניקוי למערכת כולה? יכול להיות שזה לכלוך שהיה בשאר מערכת הקירור ואז הצטבר שוב ברדחאטור החדש?

3.אני צריך המלצה למקום טוב באיזור פ"ת

ושיהיה המשך שבוע טוב

עריכה אחרונה על ידי guyha
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...