Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא ג'ולייטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני חובב כביש ושטח ובכלל מוטוריקה מאז ומתמיד,

יש לי תקציב מכובד לרכב ספורטיבי לא מטורף אבל שידע לספק חווית נהיגה ספורטיבית ומהנה ועדיין ישאר רכב משפחתי פחות או יותר. כל הסופר מיני והקטנות יחסית (פולו GTI או פיז'ו GTI) לא מתאימות כרגע..

הרכב הראשון שעלה לי לראש הוא גולף GTI שנה 2011 פחות או יותר, אבל כמו שחשבתי לא קל למצוא כזה.

גם סיאט ליאון FR הלכתי לראות, לא בטוח שזה הטעם שלי..

עכשיו השאלה שלי בתכלס מה אתם אומרים על אלפא ג'ולייטה 1.4 טורבו 170כ"ס

ברור שצריך לאהוב אלפא בשביל לקנות אלפא זה חלק מהעניין..

אבל בקטע של החזקה, טיפולים, איכות נהיגה וכו' מה אומרים?

אני אישית חושב שזה אחד הרכבים היפים השאלה אם הוא שווה את המחיר או שכדאי להמתין בסבלנות עד שGTI תיפול מהשמיים שמורה נקיה קילומטראז נמוך ללא תאונות ועדיף שתהיה בצבע לבן יד ראשונה מרופא:wink:

אבל לעניין אלפא ג'וליטה?

מה אומרים?

תודה

פורסם

לא חייבים לאהוב אלפא כדי לקנות ג'ולייטה, אפשר גם בלי.

אם אתה שוקל GTI וגם ג'ולייטה אז יש ג'ולייטה 1.75 טורבו (תלתן) בעלת 235 כ"ס.

בהקשר לגרסת ה-1.4:

אחזקה - אני מאמין שהמחירים דומים לGTI וזה אומר שזה לא זול במורשה וסביר בחוץ. עלויות ביטוח אינן גבוהות.

ניהוג - אני אישית מרוצה מהרכב וההמלצה העיקרית שלי עבורך היא לגשת ולבצע נסיעת מבחן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

לטעמי ה GTI טובה יותר מהג'ולייטה (גם מה 170 גם מהתילתן) כמעט בכל אספקט (חוץ מהעיצוב כמובן), ה GTI גם יותר זולה במחירון והיא עולה פחות או יותר כמו 170 מאותו שנתון.

ההשוואה שלי היא בין ה MK5 שלי לג'ולייטה 170 TCT של סוכנות אלפא בחיפה וג'ולייטה תילתן שבדקתי לצורך קניה.

את שתיהן קשה למצוא בתור משומשות שמורות (אלא אם כן הסטנדרטים שלך פחות מחמירים משלי), תהיה עם ראש פתוח ותלך על מה שאתה מוצא קודם.

אני עדיין בתהליכי חיפוש אחרי ג'ולייטה 170 ידנית או תילתן בשביל אחותי ואני מכיר את מרבית הג'ולייטות שמפורסות ביד2, אם יש לך שאלות לגבי אקזפלרים ספיצפיים אתה מוזמן לשאול.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לטעמי ה GTI טובה יותר מהג'ולייטה (גם מה 170 גם מהתילתן) כמעט בכל אספקט (חוץ מהעיצוב כמובן), ה GTI גם יותר זולה במחירון והיא עולה פחות או יותר כמו 170 מאותו שנתון.

ההשוואה שלי היא בין ה MK5 שלי לג'ולייטה 170 TCT של סוכנות אלפא בחיפה וג'ולייטה תילתן שבדקתי לצורך קניה.

את שתיהן קשה למצוא בתור משומשות שמורות (אלא אם כן הסטנדרטים שלך פחות מחמירים משלי), תהיה עם ראש פתוח ותלך על מה שאתה מוצא קודם.

אני עדיין בתהליכי חיפוש אחרי ג'ולייטה 170 ידנית או תילתן בשביל אחותי ואני מכיר את מרבית הג'ולייטות שמפורסות ביד2, אם יש לך שאלות לגבי אקזפלרים ספיצפיים אתה מוזמן לשאול.

תודה על ההתייחסות.

אני גם מרגיש שGTI זה מה שמתאים לי יותר למרות שהג'וליטה יפיפיה!

ניתן הזדמנות של איזה חודש לגולף ליפול לי לידיים.. בתקווה

אגב מתי יוצא הדגם החדש של הג'וליטה?

בגלל הדגם החדש יש הנחות כאלה משמעותיות בחברה? לפני שאמרתי בוקר טוב הורידו לי את המחיר מ-178K ל 162K

סתם מתוך סקרנות, אילו עוד רכבים הייתם מכניסים לקטגוריה ה 150K ספורטיבית משפחתית?

תודה שוב

פורסם (נערך)

לפי מה שנאמר לי בסוכנות, לקראת מרץ יתחילו למכור את הדגם של אחרי מתיחת הפנים.

כבר כמה חודשים שמוכרים את הג'ולייטה בהנחות של בין 10 ל 25 אלף ש"ח (לפני מיקוח), הבעיה שהם מוכרים רק את מה שיש להם במלאי ולא מוכנים לעשות הזמנות.

הזוי שביד2 יש כמה בעלי ג'ולייטות שמבקשים על רכב משומש יותר מרכב חדש, והרכבים שם כבר כמה חודשים והם עדיין לא מורידים מחירים.

עצם זה שאתה מסתכל על ג'ולייטה 170 לאון FR וגולף GTI אני מבין שאתה מחפש רק תיבה אוטומטית. במקרה הנ"ל אין לך כ"כ הרבה אופציות חוץ מהוואגיות, אני מניח גם שיהיה לך יותר קל למצוא אודי A3 עם מנוע 2.0 מאשר GTI.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אאודי היתה גם מחשבה שעברה לי בראש.. וכן אני מחפש אוטומוט.

השאלה היא האם האאודי 1.8T ספורטבק הוא רכב ספוטיבי משפחתי.. או שיותר רכב משפחתי עם נגיעה ספורטיבית?

אני שואל מחוסר ידע לחלוטין

פורסם

ברור ש-GTI טובה יותר כמכונית נהיגה, באופן אבסולוטי. לג'ולייטה יתרון בעיצוב ובאבזור. בנוסף אם אתה קונה ג'ולייטה 170 TCT חדשה מהיבואן, אתה נהנה משנתיים אחריות ומשירות לקוחות מהטובים שיש בארץ, בוודאי בסגמנט הזה. המחיר כרגע ל-TCT מהדור היוצא אטרקטיבי לדעתי. אם תחכה למתיחת פנים תשלם עוד 20,000 ש"ח פלוס מינוס בשביל איכות גימור פנימית מעט טובה יותר ומערכת מדיה משודרגת.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
לטעמי ה GTI טובה יותר מהג'ולייטה ,,,,,

,,,

את שתיהן קשה למצוא בתור משומשות שמורות (אלא אם כן הסטנדרטים שלך פחות מחמירים משלי),

תהיה עם ראש פתוח ותלך על מה שאתה מוצא קודם.

אני עדיין בתהליכי חיפוש אחרי ג'ולייטה 170 ידנית או תילתן בשביל אחותי ואני מכיר את מרבית הג'ולייטות שמפורסות ביד2,

אם יש לך שאלות לגבי אקזפלרים ספיצפיים אתה מוזמן לשאול.

אז קנה לה GTI וגמור עיניין - כבר 3 חודשים אתה מתוסכל מהאלפות . שחרר .

או תחליף אחות :wink: - :roflmao:

נ.ב - רכבים טובים מגיעים גם לטרייד של אלפא - אוטו דיל

בקש שישמרו לך אחת .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בתור מי שבדיוק מכר GTI 2011 (התקשר אלי מישהו, שאלוהים יודע מאיפה קיבל את הטלפון שלי וביקש לרכוש - אז מכרתי, אחרת הייתי מחכה עוד כמה חודשים - אולי כדאי גם לך לעשות זאת), ואולי עובר לג'ולייטה, צריך להבין שזה לא בדיוק אותו דבר. ה- GTI יותר משפחתית, אם אתה צריך מקום במושב האחורי, למשל. מצד שני, רק מתי מעט יבינו שזו GTI, אם זה חשוב לך. A3 זו גם אופציה לא רעה, אבל אכן גיר ה- DSG6 שמופיע רק בגרסת 2.0T, עדיף גם בעיניי, וגם גילה סימני אמינות מובהקים, לעומת ה- DSG7. אם יש לך שאלות ספציפיות - שאל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תאמת הלב הולך עם הגולף.. ונראה לי שאני יחכה כמה שבועות בתקווה שאני אמצא אחת...

בנתיים אני גם מחפש אאודי 2.0T

אין לי הסבר רציונאלי למה אבל פשוט מרגיש לי שגולף או אאודי יותר תואם את הציפיות שלי מרכב ספורטיבי וגם משפחתי

תודה לכולם על העזרה

פורסם

אחרי יותר משנה עם אאודי a3 2.0t מלפני מתיחת הפנים, אני מבטיח לך שלא תתאכזב.

רכב חזק וכיף עם עיצוב סולידי ואגרסיבי בצבע הנכון.

איזו שנה אתה מחפש?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מדבר על רכבים שנת 2011 או 2012 תלוי במחיר ק"מ ובמצב ברכב כמובן

ת'אמת גם 1.8T כ"ס 180 על הפרק בעיני כרגע למרות ששמעתי שיש בעיות גיר בDGS7

מישהו יודע מה הבעיות המדוברות? והאם זאת באמת בעיה קריטית שחובה לקחת בחשבון לפני קניה?

פורסם

בעבר היתה בעיה עם מוח הגיר (מכטרוניק) ועם הקלאצים שבתוך ה- DSG. הבעיה כנראה נפתרה, ולגבי רכבים שיש להם 5 שנות אחריות לגיר, לא נראה לי שאתה צריך לחשוש. עם זאת, לרכבים החדשים חזרו לתת שתי שנות אחריות בלבד, לטענתם משום שאין כבר בעיות. באחד הרכבים הקודמים שלי (גולף 160, רכב מעולה) היתה כזו בעיה, ולאחר החלפה לא חזרה עד היום [פגשתי את הבעלים הנוכחי לא מזמן]. מצד שני, קראנו שיש ריקול להחלפת סוג השמן בגיר. אם אתה הולך על רכב חדש, נניח לאון FR 180 כ"ס, אולי תנסה ללחוץ על אחריות ארוכה יותר לגיר, תראה אם ניתן לקבל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...