Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשמוע את דעתכם בקשר להצעת מחיר לטיפול שאחי קיבל לאוטו יונדאי אטוס שנת 1999 1000 סמק ידנית.

אז המוסך הוא מוסך מורשה של יונדאי באזור המרכז הטיפול כולל החלפת פילטר שמן , שמן , פילטר אוויר והחלפת פלאגים במחיר של 750 שקל.

עכשיו לי זה נשמע די יקר זה אוטו ישן יחסית ומצבו לא כל כך טוב אבל עדיין זה מחיר גבוהה, מה אתם חושבים על המחיר והאם כדאי לטפל במוסך לא מורשה?

פורסם

המחיר בהחלט מופקע ויקר מאוד. מחירי החלקים שציינת לא עוברים את ה 250 שח. אין שום הצדקה לשלם עוד 500 שח על עבודה שתימשך לא יותר משעה ביחד עם כוס קפה וסיגריה באמצע. כמו כן אין צורך לגשת כלל למורשה שידוע כיקרן.

פורסם

מאחר וברשותע רכב כזה אני מלא סימפתיה בכל פעם שאני רואה כזה על הכביש(וזה דיי נדיר).

להלן המחירים לכל מה שהצעת:

פילטר שמן מקורי 60 שח

שמן מאיכות טובה 10/40 חצי סינטטי 100 שח

4 פלאגים 60 שח

פילטר אוויר מקורי 40 שח

במידה ותרצה הדרכה כיצד לבצע טיפול בצורה עצמאית לרכב, שלח לי הודעה פרטית.

• תוכן חדש...