Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאור אני תקועע , כבר מיואשש , לא מצליח לשחרר את החיישן , הבורג עקשן ביותר , מה המפתח כלי המתאים ביותר לתפקיד ?

פורסם

אל תתייאש ידידי, סבלנות זה שם המישחק בהיתעסקות עם רכב והרבה מאוד רגש. רסס WD40 סביב ההברגה של החיישן בנדיבות ותן לו כמה דקות ואז שוב תנסה לפתוח. אני אישית ממליץ לך להישתמש במפתח רינג סגור כדי שייתפוס טוב את האום של החיישן. לגבי ניקוז האויר אם אינני טועה קיימת לך נקודה לניקוז גם על הרדיאטור באחד מצדדיו למעלה כך שאת הניקוז אתה צריך להתחיל ממנו ולאחר שסיימת שם אתה עובר לניקוז על הצינור שקרוב לקיר האש.

פורסם

אשמח להתעדכן אם אכן זה פתר את הבעייה, מכיוון שגם לי יש אותה (לאנטיס 2003), אני דווקא חשבתי שהכיוון הנכון זה ניקוי בית מצערת

פורסם

חברים משהו מאוד מוזר קרה לי ,

הצלחנו בשעה טובה להוציא את הבורג אבל משום מה , החיישן הישן בכלל ניכנס בלחץ ,אין לו הברגה בכלל ומנגד אני רואה באייבי שיש רק דגם אחד של חיישן שמתאים למודל והוא עם הברגה , מה קורה פה ?

ייתכן שאני אצטרך להחליף את הבית של החיישן ? עלות ?

פורסם (נערך)

VCT114.JPG

זה אמור להיות החיישן, לא חושב שיש חיישן אחר אולי קיים חיישן חליפי או של דגם לא תואם שהבעלים הקודם עשה, תנסה לבדוק אם קיימת הברגה בבית החיישן, אם לא גם הוא ידרוש החלפה.

קישור לאיביי חיישן+בית חיישן

אם על החלק של ההברגה בתמונה יש לך חלק מתכתי נוסף וזה לא 1:1 כמו בתמונה תצלם ,אולי ניתן לעשות משהו.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם (נערך)

התמונה שהבאת זה בידיוק החיישן טמפ' שקניתי אחד לאחד , ייצור "איטלקי" מקורי ,

מה שאני הוצאתי מהאוטו זה ,חיישן דומה פשוט שניכנס בלחץ ולא בהבגרה(בגלל זה גם מתברר לי ,למה היה כול כך קשה להוציא אותו) , בנוסף מה שמוזר שהבית שלו בלי הברגה,

אני אבדוק היום לגבי קניה של בית חדש , מקווה למצוא

נ.ב.

שלא נפלה טעות , יש מצב הדגם של 16V 80 כ"ס שונה ? יכול ליהיות שקיבלתי אותו בטעות ?

תודה ויום טוב

עריכה אחרונה על ידי matanamos
פורסם

הצלחתי בשעה טובה , קניתי בית והכל ניכנס פיקס , עשיתי ניקוז אוויר וכיו"ב,

אעדכן בעוד כמה ימים , אם זה אכן פתר את הבעיה

פורסם

חברים , לצערי הרב מאוד זה לא החיישן אפילו המצב רק החמיר , ברצוני לדעת אם אצלי אפשר לקנות רק משאבה או שחייבים את המשאבה קומפלט ? אשמח בנוסף הערכה למחירים ?

פורסם

חברים הנושא לא נפתר !!

למרות החלפת חיישן טמפ', ניקוי יסודי של המצערת , ניקוי חישן קראנק !

כול השבוע עבד מצוין , פתאום הסופ"ש , אתמול , הנפילות חזרו , וחוסר התנעה כשמהנוע חם ,

אני פשוט מתוסכל ממש ,

צירפתי סירטון של נסיעה מהירידות של נצרת לכיוון עפולה , יש נפילות מפיחדות של הטורים!

אשמח לעצות , רעיונות , איך שבוע עובד מצויין , פתאום בסופש , הכל מתחרבש

פורסם

חברים מקפיץ לטובת המזדה !! ושאר הפונטואים בפרט,

זהו חברים נפתרה הבעיה, בהתחלה חשבתי שמדובר בסלילי הצתה אבל לא , חיישן קראנק הוא הבעייתי ולבסוף כניראה לאחר הרבה משחקים עם חוטים ההצתה גם הם נפגמו,

זהו הרכב חזר לעצמו !!

כמובן הבעיה לקחה כמעט שבועיים אבל עם הרבה עבודת נמלים (רב מודד וכו') נימצאה הבעיה !!

תודה ענקית למאור !!!!!!

פורסם

איך איבחנת שהבעיה היא חיישן קראנק? כבר בדקת אותו קודם, וכעת נשמע שאתה בטוח ב-100% שהוא האשם.

מה ביצעת על מנת לאמת או לשלול את אשמת החיישן ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...