Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה...

היבואן מפרסם שתי רמות איבזור לרנו פלואנס בכל הדגמים(ידני אוטומט בנזין ודיזל):

קומפורט-רמה איבזור נמוכה נפוץ בעיקר בציי רכב וליסינג.

פריוילג'-בתוספת מחיר לא גבוהה יחסית רמת איבזור עשירה הרבה יותר.

אבל..

מנסיון אישי אין אחידות ברמת האיבזור פריוילג' בין הדגמים השונים

היבואן מפרסם בקטלוג פיצ'רים שלא קיימים בכל הדגמים בקטגורית "פריוילג".

כמו כן ישנם פיצ'רים שלא מפורסמים אך קיימים בדרגת איבזור פריוילג' בדגמים מסוימים ובאחרים לא לדוגמה:

באולם תצוגה רנו בראשון מוצגת מזה זמן רנו פלואנס בנזין אוטומטית (לא ברור מה נפח המנוע)עם גג נפתח בגימור פריוילג'.

בנוסף לאיבזור המשמעותי והעיקרי ברמת איבזור זו קיימים פיצ'רים "קטנים" ולא משמעותיים אך משפרים את הנוחות בתא הנוסעים כגון:

4 ידיות אחיזה אחת מעל לכל חלון

תא איחסון עליון למשקפיים באזור התאורה הפנימית הקידמית

משענות ראש עם כיוון אופקי בנוסף לאנכי לנהג ולנוסע שלידו.

גג נפתח(מוגדר כ"אופציה" בקטלוג).

הזמנתי רנו פלואנס דיזל ברמת הגימור "פריוילג' בהנחה שהאיבזור יהיה זהה לחלוטין למעט ה"אופציה" שלא הזמנתי.

קיבלתי את הרכב ולאחר הסבר נציג היבואן ובדיקות שביצעתי בעצמי חתמתי בצייני בפני הנציג כי המשענות ברכב שקיבלתי אינן תואמות למה שרשום במפרט.

הוא מייד הציע להחליף לי אותם וסוכם שהוא יזמינם ממחסן החלפים וכשיגיעו אגיע לקבלם-חתמתי על טופס קבלת הרכב ונסעתי לדרכי.

יום למחרת עליתי על כך שאין ידית אחיזה מעל חלון הנהג ולא קיים תא איחסון עליון באזור המראה הקידמית,כמו שראיתי באולם התצוגה.

נכון שיחסית ל"חבילה" שקיבלתי (וגם שילמתי עליה לא מעט מן הסתם) הפיצ'רים הללו שוליים.

זה לא שחסרים תאי איחסון ואיני משתמש כמעט בידית האחיזה (כיוון שאני עסוק בנהיגה)-לא כזה קריטי, אך עדיין מרגיז ומעורר תהיות...

עדיין לא פניתי ליבואן בנושא ידית האחיזה והתא העליון(כיוון שרק אתמול גיליתי זאת וזה לא כזה בוער).

כמו כן פיצ'רים אלו לא מופיעים ברשימת האיבזור בקטלוג(בניגוד למשענות הראש) ואלו תוספות שמותקנות במהלך הייצור וספק אם היבואן יהיה מוכן להוסיפם וגם אם כן זה אולי יגרום יותר נזק מתועלת(קידוחים ניסורים וכו').

רציתי לשתף ולידע אתכם על התופעה.

אשמח לקבל תגובות ועצות.

בברכה

ניצן

פורסם

זה לא ידרוש קידוחים וניסורים - במקום ידית יש לך פקקים. מוציאים אותם ויש הכנה לברגים לידית.

יש לא פעם הבדלים בין אותה רמת גימור במנועים שונים.

כל הבדל בין מה שהובטח בטופס ההזמנה/קטלוג למציאות - הוא לא בסדר.

מאוד חשוב לכן להתעקש לראות רכב זהה בדיוק לזה שאתה הולך לקבל.

פורסם
זה לא ידרוש קידוחים וניסורים - במקום ידית יש לך פקקים. מוציאים אותם ויש הכנה לברגים לידית.

יש לא פעם הבדלים בין אותה רמת גימור במנועים שונים.

כל הבדל בין מה שהובטח בטופס ההזמנה/קטלוג למציאות - הוא לא בסדר.

מאוד חשוב לכן להתעקש לראות רכב זהה בדיוק לזה שאתה הולך לקבל.

OK תודה.

לא הייתי ער לכך שיש הבדלי איבזור באותה רמת גימור בין מנועים שונים.

גם כך זה לא "דיל ברייקר" ולא כזה חשוב למרות שאתה רוצה לקבל בדיוק מה שרשום במפרט.

בכל מקרה התקשר אלי נציג היבואן לשאול אם "הכל בסדר".העליתי בפניו את הטענות,הוא התייחס מאד ברצינות ולאחר זמן חזר אלי עם תשובות מספקות למדי.

המשך הטיפול יהיה בסוכנות כאשר יגיעו משענות הראש שהובטחו לי ואגיע אליהם ע"מ להתקינן.

יש לציין שעד היום השירות של קרסו (הסוכנות בראשון) מעולה לכל אורך הדרך,נקווה שימשיך כך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בפריווליג יש לך מולטימדיה? וגג?

לא.

הדגם DCI פריבילג' מגיע ללא גג(מצוין בקטלוג כאופציה-מראש לא הייתי מעוניין בגג נפתח,אני אוהב צל, וזה עוד מקור לצרות בטווח הארוך.) וללא מולטימדיה(המולטימדיה זו תוספת מקומית ודורשים עליה 5600 לפני הנחה,נדמה לי שכולל GPS)

העדפתי לוותר על המולטימדיה עקב העובדה שמדובר בהתקנה מקומית,העלות הגבוהה וחוסר יתרון משמעותי ע"פ המערכת המקורית.כמו כן מיקומה בפלואנס לא נח לתיפעול טאץ'-רחוק מדי.

במחשבה שניה: לאחר חודש נסיעה ומעל 1000 ק"מ המערכת המקורית מצוינת ומספקת בהחלט(בתור אחד שחובב מוזיקה ובאיכות גבוהה),התיפעול מההגה ובכלל פשוט ונח לאחר שמתרגלים.

• תוכן חדש...