Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי שברולט קרוז ואני רוצה להתקין בה מרימי חלונות שברגע שאני יסגור את האוטו הם יסגרו , כמה בערך זה אמור לעלות לי ?(4 חלונות ) והאם יש מקום מומלץ בבאר שבע ?

תודה.

פורסם

לא מומלץ להתקין בקרוז מרימים אוניברסליים.

יש עבור הקרוז פתרון מעולה שמתחבר לשקע OBD ולא דורש שום התקנה.

פשוט לתקוע לשקע מתחת להגה וזהו.

הנה, משהו כזה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ואין מצב שזה הורס משהו במחשב או משהו כזה ?

וזה מרים את החלונות אחד אחד , והאם זה עובד עם האזעקה המקורית ?

תודה רבה.

פורסם

מה שעלול לדפוק לך את המחשב, זה מתקין ישראלי שיחתוך את החוטים של כל החלונות, ויתחבר לך על הBSI כדי לקחת טריגר מהנעילה המקורית לפקקטה מרים סיני שהוא ישים לך.

חפש את ההדרכות להתקנת מרימי חלונות שאני ואחרים נתנו פה לאנשים, ותראה אם זה תהליך שהיית רוצה להעביר את האוטו שלך.

זה הפתרון הכי מהיר,הכי נקי, הכי זול,הכי בטוח, שלא פוגע בכלום.

הרבה אנשים כאן היו שמחים אם זה היה אפשרי ברכב שלהם.

היתרון הנוסף, זה שיש לך גם פתיחת חלונות (אם אתה רוצה לאוורר את הרכב לפני שאתה נכנס).

לחיצה שלישית (אתה יודע איך זה בקרוז, לחיצה ראשונה דלת נהג, לחיצה שניה כל הדלתות) פותחת את החלונות.

לגבי אחד-אחד, אני חושב שכן, אבל לא בטוח. תשלח שאלה למוכר.

פורסם

תודה על הקישור!

ראיתי שיש לקיה סיד אולם לשנים 2010-2012, האם מישהו יודע אם ישנה התאמה ל2009?

תודה,

אורי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

מצאתי אחד , http://www.ebay.com/itm/PNP-CANBUS-OBD-Car-Window-Closer-Emergency-Remote-for-Chevy-Cruze-all-series-/181235418101?pt=US_Remote_Start_Entry_Systems&hash=item2a327903f5

הוא נראה לי דיי טוב ויש בו גם סרטון של איך הוא עובד , בסרטון רואים שכל ה4 עולים ביחד , השאלה אם זה יכול לדפוק משהו באוטו ?

פורסם
מצאתי אחד , http://www.ebay.com/itm/PNP-CANBUS-OBD-Car-Window-Closer-Emergency-Remote-for-Chevy-Cruze-all-series-/181235418101?pt=US_Remote_Start_Entry_Systems&hash=item2a327903f5

הוא נראה לי דיי טוב ויש בו גם סרטון של איך הוא עובד , בסרטון רואים שכל ה4 עולים ביחד , השאלה אם זה יכול לדפוק משהו באוטו ?

בסרטון נראה "חבר והפעל", האם זו הצורה הסטנדרטית של רוב המערכות בשוק?

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

אני מחפש פתרון כזה למאליבו 2008.

אני מוצא בEBAY אך אני לא מוצא את ההסברים שלכם מהעבר על איך מתקינים את זה

אשמח לקישור או הסבר חוזר

תודה

A3

A4

פורסם

רציתי להזמין את זה , אך לפי התמונה שבדף המוצר הכניסה של הOBD לא תואמת :

http://www.ebay.com/itm/PNP-CANBUS-OBD-Car-Window-Closer-Emergency-Remote-for-Chevy-Cruze-all-series-/181235418101?pt=US_Remote_Start_Entry_Systems&hash=item2a327903f5

תראו למטה בפירוט.

ותראו את היציאה שלי :

52dd5cbf955ed.jpg

יש הבדל של נקודה אחת בצבע זהב למעלה ביציאה שלי .. אחת יותר ממה שצריך להיות ביציאה כמו שיש בדף מוצר

זה אמור לעבוד בכל זאת ?

תודה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

obd II הוא תקן בינלאומי משנת 99.

אין חיבורים שונים.

יש רק אחד.

הבעיה כנראה בצילום.

לשואלים האחרים:

למרות האמור לעיל, לא בכל רכב אפשר לשלוט בחלונות דרך הCANBUS.

זו הסיבה שהגאדג'ט הזה לא קיים עבור כל הרכבים

עריכה אחרונה על ידי natco

• תוכן חדש...