Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ברשותי טויוטה היילקס שנת 2001 ידני.

יש לי בעיה במצבר , הראשון שלי היה 80 המפר והוא הלך לעולמו. התחיל לא להניע. מצבר חלש מאוד בעזרת כבלים זה לוקח יותר מחמש עשר דקות להניע.

אז החלפתי. למצבר אחר 90 המפר! הוא אצלי חודש וביום בהיר גם הוא התחיל להרוס אותי, כותב מצבר חלש לא מניע .

לא יודע מה קרה ונימאס לי מהאוטו.

עם מישהו מכיר פתרון אז תודה לכם ;)

דרך אגב היה בהם מים מזוקקים.

Love toyota hilux 2001 manual 4x4

פורסם
האם בדקת שהמצברים לא ניפרקים כתוצאה מזליגת זרם? האם בדקת בנוסף מתח טעינה?

אני לא כל כך הבנתי מה כתבת, לא מבין גדול בכל העסק הזה.

אבל יש מינוס שהולך לשילדה ורוב המינוס הולך לפלוס (נראלי)

אני לא יודע איך בודקים זליגת זרם.

עכשיו דיברתי עם מוסכניק, הוא אמר שיכל להיות זה בעיה במצתי להט, אחרי שאני מחמם את המנוע ואחרי חצי שאני אני מנסה להניע, הוא מניע, אבל אחרי שהוא מתקרר הוא לא מניע, אין סטרטר.

האם יכל להיות מצתי להט?

פורסם

אם אין סטרטר אז מה הקשר למצתי הלהט?! גש לחשמלאי רכב שייבדוק שאין צרכנים ברכב שגורמים לפריקת המצבר בזמן שהרכב כבוי ושייבדוק לך את המתח הקיים על המצבר אחרי מנוחה ושייבדקו מתח טעינה בזמן שהמנוע עובד. כל הבדיקות האלה לא אמורות לעלות אפילו אגורה.

פורסם
אם אין סטרטר אז מה הקשר למצתי הלהט?! גש לחשמלאי רכב שייבדוק שאין צרכנים ברכב שגורמים לפריקת המצבר בזמן שהרכב כבוי ושייבדוק לך את המתח הקיים על המצבר אחרי מנוחה ושייבדקו מתח טעינה בזמן שהמנוע עובד. כל הבדיקות האלה לא אמורות לעלות אפילו אגורה.

עם הם יקחו כסף על בדיקה כזאת כמה בערך עלות הבדיקה?

פורסם

זו בדיקה שלוקחת בדיוק 5-10 דקות כך שלא אמורים לגבות על זה כסף ואני אישית לא הייתי מוכן לשלם על כך אבל אם נצא מנקודת הנחה שכן ייגבו כסף אז 50 ש"ח להערכתי זה דיי ויותר.

פורסם
זו בדיקה שלוקחת בדיוק 5-10 דקות כך שלא אמורים לגבות על זה כסף ואני אישית לא הייתי מוכן לשלם על כך אבל אם נצא מנקודת הנחה שכן ייגבו כסף אז 50 ש"ח להערכתי זה דיי ויותר.

ונניח שיש בעיה במה שאמרת , שאין זרם וכו, מה וכמה כסף אני יצטרך להוציא בשביל לסדר?

פורסם
האם התקנת מערכות חשמליות כלשהם ברכב לפני כל הבאלאגן?

לא לא הכנסתי דבר, ומאז שהתחיל כל הבאלגן הזה גם נהרס לי הרדיו דיסק.

• תוכן חדש...