Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון, אחד המקורות המעודכנים ביותר והגדולים שיש הוא כמובן.... thepiratebay

תמיד מעודכן כאשר באתרים שציינת לא מעודכן. נכון שלפעמים יש קטעים עם איזה רוגלות או אנשים שחושבים שיש רוגלות... אבל הכל תקין ובסדר גמור מנסיון של שנים באתרים שציינת וגם באתר שאני ממליץ לך.

באמת שאין כל כך מה לחפש במקום אחר.

תמיד יש את האפשרות לרשום בגוגל את מה שאתה צריך ואת המילה TORRENT וזה עושה פלאים.

פורסם
בעיקרון, אחד המקורות המעודכנים ביותר והגדולים שיש הוא כמובן.... thepiratebay

תמיד מעודכן כאשר באתרים שציינת לא מעודכן. נכון שלפעמים יש קטעים עם איזה רוגלות או אנשים שחושבים שיש רוגלות... אבל הכל תקין ובסדר גמור מנסיון של שנים באתרים שציינת וגם באתר שאני ממליץ לך.

באמת שאין כל כך מה לחפש במקום אחר.

תמיד יש את האפשרות לרשום בגוגל את מה שאתה צריך ואת המילה TORRENT וזה עושה פלאים.

אבל משהו השתנה ב PIRATEBAY, הלינקים שם עכשיו לא עובדים לי על תוכנת טורנט רגילה ודורשים MAGNET שאין לי מושג מה זה.

מה ההבדל?

פורסם

שלח את המייל תקבל לTL, אגב גם לIPT יש לי הזמנה אם מישהו צריך.

כמובן מצפה לאנשים רציניים שישמרו על יחס כמו שצריך ולא יגרמו להעפתם ולבעיות מהצד שלי

פורסם
שלח את המייל תקבל לTL, אגב גם לIPT יש לי הזמנה אם מישהו צריך.

כמובן מצפה לאנשים רציניים שישמרו על יחס כמו שצריך ולא יגרמו להעפתם ולבעיות מהצד שלי

אשמח לקבל הזמנה לשני המקומות.

שלחתי לך את המייל בפרטי

פורסם

תוריד ב KICKASS במקום באתרי תשלום הלא מועילים האלו.

יש לי טורנטליץ' ואני בקושי נכנס אליו, אתה צריך SEEDBOX בשביל להעלות ולהוריד בהתאם.

Opel Adam S 2017

פורסם
תודה רבה חבר.

מישהו יכול להסביר קצת איך עובד ה MAGNET הזה?

אותו הדבר...

אתה פשוט מוריד את תוכנת ה UTORRENT החינמית כמובן, החדשה ביותר באתר.

נכנס לאתר, לוחץ על המגנט האדום וזהו זה... הלינק מתחיל לרדת. הכל בסדר. סה"כ להמתין מספר שניות עד חצי דקה - גג דקה.

פורסם
איטי בטירוף!

שטויות לגמרי אני מוריד משם דברים במהירות שיא.

כל דבר שהוא חדש ויצא השבוע ירד לך באיטיות, במיוחד משחקים.

נ.ב כשהביטורנט שלך דלוק, יש V למטה בירוק מימין?

Opel Adam S 2017

פורסם
שטויות לגמרי אני מוריד משם דברים במהירות שיא.

כל דבר שהוא חדש ויצא השבוע ירד לך באיטיות, במיוחד משחקים.

נ.ב כשהביטורנט שלך דלוק, יש V למטה בירוק מימין?

כשאני מוריד ממקור כמו TORRENTLEECH אני מוריד על 6 מגה בייט לשניה.

ב KICKASS ניסיתי להוריד סרט מהחצי שנה האחרונה, היו איזה 10 סידרים והורדתי על 40KBPS

• תוכן חדש...