Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקנטו ספורט או EX ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

היום הייתי בסוכנות של קיה וראיתי שם 2 דגמים שאני מתלבט בינהם.

הדגם הראשון הוא הקיה פיקנטו אוטו' EX - דגם 5 דלתות שעכשיו נותנים אותו עם הקיט R שזה ספויילר ופגוש אחורי שונה קצת.

הדגם השני הוא דגם חדש שהחברה מתחילה לשווק שהוא הקיה ספורט 3 דלתות אוטו'.

בעיקרון זאת רכישת רכב הראשונה שלי, אני מחפש אותו קטן לזוג צעיר בעיקר לנסיעות עירוניות באזור המרכז, עם גיר אוטו'.

מה אתם אומרים עדיף מבין השתיים ?

ההתלבטות שלי היא בגלל שבדגם הספורט הגלגלים יותר רחבים, הוא מגיע עם סאן-רוף ונראה יותר יפה בעיקרון (מבחינת מנוע הם אותו דבר).

השאלה היא האם יהיה לי יותר קשה למכור אותו אחר כך ? ואיך זה שזה 3 דלתות משפיע עליי (חוץ מהנוחות של נסיעה בה יהיו יותר מ2 נוסעים).

אשמח לעזרתכם תודה רבה :)

פורסם

אני הייתי הולך על ה5 דלתות,סך הכול זה לא רכב ספורט לכן 3 דלתות זה די גימיק,ה5 הרבה יותר פרקטי ויהיה לך יותר קל למכור לדעתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב 3 דלתות זה דבר מאוד לא שימושי ושווה לקנות אותו רק תמורת הנחה משמעותית במחיר או לחילופין תוספת כלשהיא, כמו למשל מנוע מוצלח יותר או עיצוב מדהים וייחודי לעומת דגם 5 דלתות, למשל.

באופן כללי ההתנהלות עם דגם 3 דלתות היא קשה יותר ביום יום, אתה עושה קניות וצריך גמישות כדי להכניס את הקניות למושב האחורי ולהוציא, החברים שלך צריכים לחשוב מי נכנס קודם ומי יוצא קודם וכו' וכו'.

כל זה מניסיון עם רכב כזה במשך כמעט 6 שנים.

פורסם

ה- 3 דלתות הוא סוג של ''מציאה'' שטלקאר מצעים לקהל הרחב-

רכב עם מראה ספורטיבי ואגרסיבי ועיצוב וקווים ספורטיבים, תוסיף לזה אבזור ויש לך חבילה נורא

צעירה וקורצת אבל עם כל היופי שבזה תחפש את הפרקטיות, זה לא שמדובר במכונית קופה גדולה,

הפיקנטו נורא קטנה ולכן היעלמותן של הדלתות האחוריות קצת יקשה על המרחב והפרקטיות,

אם אני הייתי צריך להיות הנוסע מאחור בפיקנטו 3 דלתות הייתי מפתח קלסטרופוביה.

ובקיצור- EX 5 דלתות עיסקה מעולה.

שלומי.

פורסם

דווקא מאחור לא כזה צפוץ יצא לי לנסוע כמה פעמים מאחור וגם לנהוג על כמה פעמים על הספורט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לי דווקא היה בסדר גמור וכך גם לעוד אנשים שנסעו.

פורסם
:shock: מצאנו את האשם.:wink:

• תוכן חדש...