Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאד רוצה לקנות את הרכב... מודל 2011, רובוטית, יד ראשונה, 50kק״מ. לבעלי רכבים דומים, אשמח לקבל דוח מצב עדכני על האמינות של הרכב ועלויות האחזקה שלו. חיפשתי בפורומים וקשה לקבל תמונת מצב.

תודה,

דוד

דרך אגב - יש לי פונטו שנת 2002 אוטומטית (גיר רציף) עם 150kק״מ עם אפס תקלות. פיאט שולטת ;-)

פורסם

למעט בועיות שהופיעו בסמל שעל ההגה, כלום. מצד שני הטענה הרווחת היא שהבעיה בפיאט מקורה בסמל, אז לך דע לאן זה יוביל. ומדובר בבראבו ידנית 2010 עם קצת מתחת ל40k ק״מ. והסמל אגב הוחלף במסגרת אחריות.

פורסם

אצלי38000 קמ. אפס תקלות. אפילו לא ציוץ. כאילו יצאה עכשיו מאיזה מפעל בווארי מצוחצח. הרובוטית נחבת אמינה אף היא למעט רגישות לנסיעות ממושכות בפקקים בעלייה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מכונית אמינה בניגוד לדעותיהם של הרבה אנשים, מהנה, זריזה, ואם תרכוש את דגם הסנסיישן, הרבה יותר מאובזרת מרוב המשפחתומטיות בשוק.

רוב המוסכים המטפלים בקונצרן מאוד אמינים, טובים ומקצועיים.

חפש עכשיו ביד 2 ראיתי שנכנסו כמה מדגמי 2011 יד פרטית, במחירים סבירים.

אין צורך בחתימה....

פורסם

זה כבר אחרי קנייה.:lol:

חפש סנסיישן , לא תתאכזב .

גיר רובוטי הרבה יותר נעים מאשר בטויוטה או הונדה .

פורסם
זהו. קניתי.

סנסיישן, צבע בורדו. יפיפיה. אני מאוהב (ושונא כבר את הבלו אנד מי)

קודם כל - תתחדש ! האתר לא גובה תשלום על העלאת תמונות... ;)

אם אין לך בעיות מיוחדות בשליטה בשפה האנגלית - אין לי מושג למה לעזאזל אתה טוען שאתה שונא את מע' Blue&Me. מבחינתי זה אחד היתרונות הכי חזקים של הרכב... האינטגרציה בין המע' לבין הרכב מדהימה בעיני, והעובדה שאני יכול לטלפן לחבר בזמן שאני עם פנים אחורה במהלך חניה ברוורס מגניבה לאללה (סתם לקחתי מקרה קצה, כמובן שאני אוהב לעשות זאת גם בכביש המהיר).

כמה עצות שאולי יעזרו לך:

* כשמתקשרים, לומר קודם כל את שם המשפחה ורק אח"כ את השם הפרטי (להתקשר למשה לוי: call levi moshe)

* לומר את המשפט ברצף, לא לומר Call, Levi, Moshe

* אתה לא חייב לומר Yes בשביל לאשרר את ההוראה, אתה יכול ללחוץ על מקש Okay בהגה

שוב תתחדש, לי אישית נשמע שמצאת דיל נהדר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

Blue&me זה אחלה דיבורית.

חבל שלא מבינה עברית אך את אנגלית מצוין.

תתחדש וגש לעשות עדכון תוכנה ל150 סוסים... :wink:

פורסם

תתחדש! אם אפשר בבקשה קצת פרטים על מצב הרכב, פרטי העסקה וכמה תמונות של פומלות (אבטיח לא בעונה)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

שלום לכם,

דבר ראשון בנושא התמונות - אצלם את הרכב מחר בבוקר ואעלה מספר תמונות.

בנוגע ל- Blue&Me: שתי תקלות שיש לי:

1. בטעות שמתי USB עם מסמכים בנוסף ל-MP3-ים. קבלתי הודעה שיש תוכן שאינו נתמך ומאותו רגע ה-USB לא פועל... בדקתי אופציות שונות אבל גורנישט. חפשתי קצת באינטרנט והבנתי שצריך לנתק את המצבר ולאתחל את המערכת... יום רביעי אני במוסך ננסה שם.

2. שיחות יוצאות עובד נהדר אבל שיחות נכנסות אני לא שומע את הצד השני. נבדוק שנית אחרי אתחול המערכת.

חוצמזה אין תמיכה ב-A2DP - כלומר לא ניתן לשמוע מוסיקה בסטרימינג.

במידה ולא יפתר אולי אחליף מערכת. נראה. עדכונים בקרוב.

"עדכון תוכנה ל150 סוסים..." - כנראה שאעשה משהו כזה - ב-E&A, נכון? חשבתי שזה יותר באזור של 140כ"ס. בכל מקרה אחכה לסוף האחריות.

דרך אגב אני רוצה להחליף צמיגים (205/55R16) - יש המלצות? אני גר בשרון.

איזה כייף של רכב!!!!!!!

דוד

פורסם
שלום לכם,

דבר ראשון בנושא התמונות - אצלם את הרכב מחר בבוקר ואעלה מספר תמונות.

בנוגע ל- Blue&Me: שתי תקלות שיש לי:

1. בטעות שמתי USB עם מסמכים בנוסף ל-MP3-ים. קבלתי הודעה שיש תוכן שאינו נתמך ומאותו רגע ה-USB לא פועל... בדקתי אופציות שונות אבל גורנישט. חפשתי קצת באינטרנט והבנתי שצריך לנתק את המצבר ולאתחל את המערכת... יום רביעי אני במוסך ננסה שם.

2. שיחות יוצאות עובד נהדר אבל שיחות נכנסות אני לא שומע את הצד השני. נבדוק שנית אחרי אתחול המערכת.

חוצמזה אין תמיכה ב-A2DP - כלומר לא ניתן לשמוע מוסיקה בסטרימינג.

במידה ולא יפתר אולי אחליף מערכת. נראה. עדכונים בקרוב.

"עדכון תוכנה ל150 סוסים..." - כנראה שאעשה משהו כזה - ב-E&A, נכון? חשבתי שזה יותר באזור של 140כ"ס. בכל מקרה אחכה לסוף האחריות.

דרך אגב אני רוצה להחליף צמיגים (205/55R16) - יש המלצות? אני גר בשרון.

איזה כייף של רכב!!!!!!!

דוד

לגבי סוסים יש עוד אלטרנטיבות חוץ מUpsolute.

צמיגים יש לי bridgestone turanza er300 מרוצה מאוד. ישנם חברה עם בראבו שנועלים Toyo T1R ו R1R.

יפעע..

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש. גם אצלי ה-blue&me נכנסה למצב אדיש לפני כמה זמן. חזרה לפעול אחרי משחק עם ה-USB והאופציות.

אגב, מכונאי שאני סומך עליו ממליץ לעשות טיפולים קטנים תכופים יותר, לפחות שמן ופילטר (וזה לא אחד שאני מטפל בה אצלו).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה על האינפורמציה. מצרף מספר תמונות.

מה אתם אומרים על Goodyear F1 GS-D3? ראיתי שהביקורות טובות מאד.

בקשתי להצטרף לקבוצה בוואטסאפ (תודה!) - בינתיים אין תשובה.

דוד

20140107_070352.jpg

20140107_080039.jpg

20140107_070322.jpg

פורסם

וואו...

יפה ברמות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...