Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל יבואן מקביל,קצת מביס את המטרה אם הוא מוכר באותו המחיר\נותן את אותה מסגרת אחריות,הרי מן הסתם שנעדיף לקנות מהיבואן המבוסס והמוכר אם אין שום הצדקה לכך.

ראה מה קרה בסלולר,אם HOT וגולן לא היו מורידים את מחירים לריצפה,למה שמישהו היה טורח בכלל לעבור?

אה, זה כל היופי.

בוא ונביט על עולם הסלולר.

אם גולן ושות' לא היו מורידים תעריפים, מה היה קורה?

עדיין הייתה נהירה המונית אליהם.

למה?

כי לצרכן נמאס לסבול מידי הנבלות בזבאלהפון, סלכלום והירבוע הכתום.

3 השרמוטות האלו דיינו את הצרכן, טירטרו אותו, המציאו לו חובות ותשלומים בכל מיני תירוצים, דחפו לו דברים שהוא לא צריך וחייבו אותו לשלם עליהם, דחפו לו דברים בלי שיידע וחייבו אותו לשלם עליהם, בקיצור- אנסו אותו.

לא היית מנסה מישהו חדש? בתול, מהבחינה שהוא עדיין לא דיין אף אחד?

אני סבלתי מנחת זרועה של זבאלהפון במשך כ-15 שנה. הם דיינו אותי בצורה פראית. קרעו אותי. מחור קטן וחמוד עשו לי מערת המכפלה. אם לא הייתי מרוצה מהרשת שאני בה עכשיו, הייתי מזנק על גולן ביום שהם פתחו, סביר להניח.

ואני לא היחיד שבדיעה הזו. הרשת מלאה בסיפורי זוועה של אנשים, גם פה בפורום, גם בפייסבוק, גם בכל מקום שנתקלתי בו באתרי טכנולוגיה ועוד, על החברות המקוריות.

ורגש, יגיד לך כל מומחה למכירות, הוא הדבר שהכי קשה להתגבר עליו\לשנות אותו, והוא המניע העיקרי לרכישה או שינוי. לא ההיגיון.

ואתה יודע מה? בהחלט יכול להיות שייבוא מקביל יתחיל עם מחירים סבירים שיעלו מאד מאד מהר לרמה של הקיימים.

אני לא אופטימי, כי כבר ראיתי את זה קורה בתחומים אחרים פלוס הרגשתי את זה על בשרי פעם אחת, כשהצד שלי היה הצד שמוכר מוצר במחיר "זול מידיי". אין כמו לקבל שיחה מאיימת על הבוקר של יום ראשון כדי להתחיל שבוע. :evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסיבה שבאמריקה הבמוו נמכרת כל כך יקר זה שהיא רכב יבוא עם תדמית יקורתית עם קהל מבוסס גדול. היא גם נמכרת ביוקר כי אם אני לא טועה באמריקה יש מס מיוחד על לקשרי קארס. נדמה לי שפעם היה מעל 32000 דולר. זה מין תפיסה כזו שמי שיש לו לשלם על אוטו יכול לשלם עוד קצת למדינה במס.

אמריקאיות ויפניות טובות יש יותר בזול.

אם באמריקה זה "כל כך יקר" כדבריך, מענין איך אתה מגדיר את המחיר כאן.

פורסם
אה, זה כל היופי.

בוא ונביט על עולם הסלולר.

אם גולן ושות' לא היו מורידים תעריפים, מה היה קורה?

עדיין הייתה נהירה המונית אליהם.

למה?

כי לצרכן נמאס לסבול מידי הנבלות בזבאלהפון, סלכלום והירבוע הכתום.

3 השרמוטות האלו דיינו את הצרכן, טירטרו אותו, המציאו לו חובות ותשלומים בכל מיני תירוצים, דחפו לו דברים שהוא לא צריך וחייבו אותו לשלם עליהם, דחפו לו דברים בלי שיידע וחייבו אותו לשלם עליהם, בקיצור- אנסו אותו.

לא היית מנסה מישהו חדש? בתול, מהבחינה שהוא עדיין לא דיין אף אחד?

אני סבלתי מנחת זרועה של זבאלהפון במשך כ-15 שנה. הם דיינו אותי בצורה פראית. קרעו אותי. מחור קטן וחמוד עשו לי מערת המכפלה. אם לא הייתי מרוצה מהרשת שאני בה עכשיו, הייתי מזנק על גולן ביום שהם פתחו, סביר להניח.

ואני לא היחיד שבדיעה הזו. הרשת מלאה בסיפורי זוועה של אנשים, גם פה בפורום, גם בפייסבוק, גם בכל מקום שנתקלתי בו באתרי טכנולוגיה ועוד, על החברות המקוריות.

ורגש, יגיד לך כל מומחה למכירות, הוא הדבר שהכי קשה להתגבר עליו\לשנות אותו, והוא המניע העיקרי לרכישה או שינוי. לא ההיגיון.

ואתה יודע מה? בהחלט יכול להיות שייבוא מקביל יתחיל עם מחירים סבירים שיעלו מאד מאד מהר לרמה של הקיימים.

אני לא אופטימי, כי כבר ראיתי את זה קורה בתחומים אחרים פלוס הרגשתי את זה על בשרי פעם אחת, כשהצד שלי היה הצד שמוכר מוצר במחיר "זול מידיי". אין כמו לקבל שיחה מאיימת על הבוקר של יום ראשון כדי להתחיל שבוע. :evil:

אז איך תסביר את העובדה שאין נהירה המונית לכיוון המפעילים החדשים? וזאת למרות שהם הרבה יותר זולים מענקיות הסלולר?לאבד כמה עשרות אלפי לקוחות זה מכה קלה בכנף לחברות האלה. ובקיצור אנחנו מרבים לקטר וממעטים לעשות.

פורסם

הנהירה ענקית כבר הייתה. ביום שגולן פתחו, היה להם עומס מטורף של לקוחות חדשים.

למה היום אין להם כמות לקוחות מטורפת? איכות המוצר.

לצערי הרב, ואני אומר את זה בכנות- באמת רציתי שגולן ושות יצליחו, איכות הקו שלהם היא על הפנים.

אני אומר את זה מניסיון אישי עם גולן לתקופה קצרה ועם הוט לתקופה זעירה (אשתי).

גם אני ניסיתי את גולן בשלב זה או אחר, אבל התייאשתי תוך חודש-חודשיים וחזרתי לירבוע. לא ניתן לשוחח במכשיר, זה היה פשוט אסון. אני עובד עם הנייד, כך שזו הייתה בעייה לא קלה. שיחות מתנתקות, לא ניתן לשמוע את הצד השני, הצד השני לא שומע אותי, עצמת הקול הייתה חלשה, הקול היה לא ברור... הרבה יותר מדיי בעיות.

זו לדעתי הסיבה שכיום אין להם את כל הלקוחות של החברות הוותיקות.

אם איכות הקו הייתה טובה, לדעתי כיום המצב היה הפוך: רוב הלקוחות היו אצל החדשים והמעט היה נשאר אצל הוותיקות.

אני לא אומר שמה שאתה חושב לא אפשרי. זה קרה באמת עם גולן ושות'.

אבל אני מאד לא אופטימי לגבי האפשרות שזה יקרה, לעומת התרחיש שאני תיארתי. לרוב, המצטרפים החדשים מיישרים קו עם הקודמים כי זה יותר רווחי לכולם.

רק מדי פעם, פה ושם, נכנס מישהו עם אידיאולוגייה לשוק ומנסה באמת לשנות משהו.

קשה לי לחשוב שמה שישלוט על הכיוון של היבואנים זו אידאולוגיה שונה מהצבע של הדולר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כל הכבוד. שום דבר ממה שכתבת לא נכון. מרשים!

מה שכתבתי נכון בהחלט. לגבי המיסוי על רכבי יוקרה אולי השתנו דברים. מעט דגמי במוו יוצרו בקרוליינה אבל לא חושב שהדגם הזה ובכל מקרה הוא מותג זר. אני שמח שהתרשמת מדבריי אבל אני התרשמתי מדבריך פחות. אתה עושה הכללות, אתה לא מוכיח טענות, אתה מתאמץ להוציא אנשים טיפשים במקום לתרום לשיחה על הנושא.

רועי 5 מחיר האוטו הזה באמריקה הוא גבוה. איך אני מגדיר את המחיר בארץ? אני מגדיר אותו כמחיר מטורף שנובע מחמדנות. זה חמדנות של המדינה וחמדנות של גופים כלכליים שניזונים ומזינים את המדינה כפי שהיא היום. מצב שאהוא לא יכול להימשך לאורך זמן. למצב כזה יש ביטויים חיצוניים כמו למשל מחיר האוטו הזה. מי שמתעלם מהם אינו מבין את עתיד החיים כאן. זה אשמתו בלבד כי הנתונים והמספרים והעובדות לפניו.

פורסם
מה שכתבתי נכון בהחלט. לגבי המיסוי על רכבי יוקרה אולי השתנו דברים. מעט דגמי במוו יוצרו בקרוליינה אבל לא חושב שהדגם הזה ובכל מקרה הוא מותג זר. אני שמח שהתרשמת מדבריי אבל אני התרשמתי מדבריך פחות. אתה עושה הכללות, אתה לא מוכיח טענות, אתה מתאמץ להוציא אנשים טיפשים במקום לתרום לשיחה על הנושא.

רועי 5 מחיר האוטו הזה באמריקה הוא גבוה. איך אני מגדיר את המחיר בארץ? אני מגדיר אותו כמחיר מטורף שנובע מחמדנות. זה חמדנות של המדינה וחמדנות של גופים כלכליים שניזונים ומזינים את המדינה כפי שהיא היום. מצב שאהוא לא יכול להימשך לאורך זמן. למצב כזה יש ביטויים חיצוניים כמו למשל מחיר האוטו הזה. מי שמתעלם מהם אינו מבין את עתיד החיים כאן. זה אשמתו בלבד כי הנתונים והמספרים והעובדות לפניו.

מה נכון במה שכתבת? נכון להיום אין מיסוי מיוחד על רכבי יוקרה, נכון היה עד לפני 12 שנה, היום אין.

ומה בדיוק יקר במחיר בארה"ב? כן במוו סדרה 3 עולה יותר מטויוטה יאריס, בגלל זה אתה אומר שבמוו יקרה?

פורסם

מה נכון? העיקר.

אני לא חי באמריקה בנגוד לך ולא כתב רכב כמו שהבנתי על סרוניס ולכן נזהרתי כשדיברתי על המס. תקרא ותראה.

אבל העיקר הוא שזה אוטו יקר בארצות הברית וחלק מהסיבות ציינתי קודם. היא יקרה מלא מעט מכוניות טובות שאתה בטח מכיר טוב ממני.

התשובה שלך עם ההשוואה ליאריס באה לבטל את הדברים שלי, בדיוק כמו סרוניס. בין יאריס לבמוו יש מבחר לא רע במחיר לא רע.

במוו באמריקה יקרה יחסית. באירופה כנראה יותר. בארץ כתבתי בתגובה קודמת.

בגלל שאתה גר בארהב אתה מכיר פרטים וטוב אם תביא פרטים מעניינים. אם התרומה שלך זה שיאריס זול מבמוו... אז תשכח מזה.

פורסם

בתור בעל E46, אני יכול רק להגיד שבארץ (דלק מוטורס) מחיר החלקים הוא בין פי 2.5 לפי 4 ממחירם על פי realoem - שזה האתר של BMW למחירי חלקים. מאוד קשה להחזיק פה BMW.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בר בכר, מה שאני אומר זה שיקר זה יחסי. ברכבים כמו טויוטות\מאזדות\פורד אתה בדרך כלל משלם רק על הפרקטיות שהרכב מציע, בבמוו, בנוסף לפרקטיות אתה משלם על מותג וחוויה, כי לבמוו יש ערך מוסף וזה רכב יוקרתי יחסית לכן הוא עולה יותר. זה לא שהוא בארה"ב יקר, בארה"ב יחסית לשאר העולם הוא די זול. ואם להתייחס ביותר גדול, אני אשאל אותך שאלה, אם בחור בן 24 שרק סיים אונ' והתחיל לעבוד יכול להרשות לעצמו לנסוע בבמוו, ולא מהדגמים הכי זולים, האם זה נחשב לרכב יקר?

פורסם

כתבתי בהתחלה שזה מותג יבוא יקר עם תדמית, כתבתי שיש אמריקאיות ויפניות טובות זולות יותר. כתבתי שיש קהל מבוסס גדול.

עכשיו שאמרת שהמס בוטל מזמן- עדיין יוצא הרבה כסף מהכיס אבל פחות למדינה, אז מה? למי שיש יש.

עכשיו בוא נתייחס למה שכתבת.

אמרת יקר זה יחסי. אני מסכים ומוסיף שזה מובן מאליו.

אמרת בבמוו משלמים על מותג וחוויה.. ערך מוסף... יוקרתי. אני מסכים שחלק מהכסף אתה משלם על מוצר מתוחכם וחלק על שווק מתוחכם.

כתבת שבשאר העולם הוא יותר יקר. מסכים וכתבתי לפניך. אבל אם אתה אמריקאי מה זה משנה? באמריקה זה יקר יחסית למכוניות באמריקה.

אז עד עכשיו לא חידשת כלום ולכן אני מסכים עם המובן מאליו.

איפה כן חידשת? שבחור בן 24 שרק סיים אוניברסיטה והתחיל לעבוד קונה במוו לא מדגם זול אז האם זה יקר?

פה חידשת, קודם כל האם דגם לא זול הוא יקר? כן. אחרת לא היה "לא זול". ולמה סיים אוניברסיטה רק בגיל24? במה סיים? האם יש לו נסיון קודם? הוא לא ילד. ואם יש הרבה תשלומים זה לא משנה? ואם הוא משלם על אוטו וההורים על לימודים ומגורים ואוכל? ואם ואם ואם. בקיצור, כשכן חידשת לא אמרת כלום. זה כללי מדי והסטודנט עשיר או בזבזן מדי.

האם בארץ יקר יותר? כן? קשה לחיות? כן.

האם הבמוו באמריקה יקרה? כן.

פורסם

זה יכול להיות גם פה.

הכל עניין של מחיר.

להזכירכם, רוכשי יגואר אצל היבואן הקודם קבלו שרות מלא של טיפולים כולל לקיחה והחזרת הרכב ללקוח ולרבות רכב חלופי.

כשהיבוא עבר לחב' מאיר, המחיר ירד וגם שרות הטיפולים.

הכל תלוי במחיר.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
בתור בעל E46, אני יכול רק להגיד שבארץ (דלק מוטורס) מחיר החלקים הוא בין פי 2.5 לפי 4 ממחירם על פי realoem - שזה האתר של BMW למחירי חלקים. מאוד קשה להחזיק פה BMW.

tell me about it :)

לגבי ב.מ.וו ארה"ב דבר אחד נכון ממה שכתב בר,זה ב.מ.וו ממוצבת טיפלה מעל המתחרות. עד היום אני לא מביו מדוע.

Porsche 944 turbo

פורסם

א. אני לא צריך להתאמץ כשהם עושים לי ת'עבודה.

ב. הסיבה שכתבתי כפי שכתבתי היא כי 99% מהאנשים שכותבים דברים כמו שאתה כתבת זורקים אותם לחלל האוויר ונעלמים כשהם משאירים אותנו עם השטויות שלהם. לא ראיתי לנכון להשקיע בתגובה כשרוב הסיכויים שממילא לא תקרא.

ג. לכן אני שמח שהגבת, ועכשיו לעניין:

הסיבה שבאמריקה הבמוו נמכרת כל כך יקר זה שהיא רכב יבוא עם תדמית יקורתית עם קהל מבוסס גדול. היא גם נמכרת ביוקר כי אם אני לא טועה באמריקה יש מס מיוחד על לקשרי קארס. נדמה לי שפעם היה מעל 32000 דולר. זה מין תפיסה כזו שמי שיש לו לשלם על אוטו יכול לשלם עוד קצת למדינה במס.

אמריקאיות ויפניות טובות יש יותר בזול.

א. באמריקה במוו לא נמכרת כל כך יקר. המחיר שלה נורמלי ביחס למתחרות (כן, גם האמריקאיות הטובות) וביחס לתמורה.

ב. המחיר שלה מושפע הרבה פחות מהתדמית היוקרתית והקהל המבוסס שלה, מאשר מהאיכויות שלה ומה שהיא מציעה.

ג. אתה טועה, באמריקה אין מס על מכוניות יוקרתיות (היה עד לפני עשור, וגם אז הוא היה קטן משמעותית מזה שיש בארץ כיום).

ד. אמריקאיות ויפניות טובות לא פחות מב.מ.וו אכן יש, אך לא יותר בזול. אינפיניטי G קופה מתחילה מ-40 אלף, מוסטנג בוס 42, דודג' צ'לנג'ר 40, קאדילק CTS גם 40. ה-428 מתחילה מ-42.

לסיכום - אכן כל מה שכתבת לא נכון.

מה נכון? העיקר.

אני לא חי באמריקה בנגוד לך ולא כתב רכב כמו שהבנתי על סרוניס ולכן נזהרתי כשדיברתי על המס. תקרא ותראה.

אבל העיקר הוא שזה אוטו יקר בארצות הברית וחלק מהסיבות ציינתי קודם. היא יקרה מלא מעט מכוניות טובות שאתה בטח מכיר טוב ממני.

התשובה שלך עם ההשוואה ליאריס באה לבטל את הדברים שלי, בדיוק כמו סרוניס. בין יאריס לבמוו יש מבחר לא רע במחיר לא רע.

במוו באמריקה יקרה יחסית. באירופה כנראה יותר. בארץ כתבתי בתגובה קודמת.

בגלל שאתה גר בארהב אתה מכיר פרטים וטוב אם תביא פרטים מעניינים. אם התרומה שלך זה שיאריס זול מבמוו... אז תשכח מזה.

א. לא נזהרת כשדיברת על המס, כי במקום לבדוק ב-20 שניות בגוגל, החלטת לכתוב משהו לא נכון.

ב. זה לא אוטו יקר בארצות הברית, כבר הסברתי. אם אתה חושב שכן - תן דוגמאות למכוניות טובות לא פחות וזולות יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חברה למה סתם להלעיז, במדינת ישראל הקדושה בהחלט אפשר לרכוש ב.מ.וו חדישה עם משכורת של 5-6 אלף בחודש והוצאות של 10 אלף בחודש.

אבל רק אם אתה עומד בצומת עם הב.מ.וו בלילות אחרי העבודה 4-5 פעמים בשבוע ומסרסר כהכנסה צדדית כמובן :lol: .

ועכשיו ברצינות... למה אתה צריך לשלם 157 אלף על ב.מ.וו שבישראל אתה יכול לשלם פחות מ100 ולקבל רכב פאקי*ג פאביה! עם הוצאות אחזקה מינמליות.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
א. אני לא צריך להתאמץ כשהם עושים לי ת'עבודה.

ב. הסיבה שכתבתי כפי שכתבתי היא כי 99% מהאנשים שכותבים דברים כמו שאתה כתבת זורקים אותם לחלל האוויר ונעלמים כשהם משאירים אותנו עם השטויות שלהם. לא ראיתי לנכון להשקיע בתגובה כשרוב הסיכויים שממילא לא תקרא.

ג. לכן אני שמח שהגבת, ועכשיו לעניין:

בקשר לא' אף פעם אל תסמוך על עבודת אחרים.המעט שאחרים אמרו שחידש משהו היה מופרך. תקרא עוד פעם.

בקשר לב' הנני כאן.

בקשר לג' שמח ששימחתי, עכשיו לענין.

סרוניס,כתבת לי ככה:

א. באמריקה במוו לא נמכרת כל כך יקר. המחיר שלה נורמלי ביחס למתחרות (כן, גם האמריקאיות הטובות) וביחס לתמורה.

ב. המחיר שלה מושפע הרבה פחות מהתדמית היוקרתית והקהל המבוסס שלה, מאשר מהאיכויות שלה ומה שהיא מציעה.

ג. אתה טועה, באמריקה אין מס על מכוניות יוקרתיות (היה עד לפני עשור, וגם אז הוא היה קטן משמעותית מזה שיש בארץ כיום).

ד. אמריקאיות ויפניות טובות לא פחות מב.מ.וו אכן יש, אך לא יותר בזול. אינפיניטי G קופה מתחילה מ-40 אלף, מוסטנג בוס 42, דודג' צ'לנג'ר 40, קאדילק CTS גם 40. ה-428 מתחילה מ-42.

לסיכום - אכן כל מה שכתבת לא נכון.

ואני אומר לך ככה, סרוניס:

א. במוו נמכרת יקר. המחיר שלה יקר והמחיר של המתחרות שלה יקר. תמורה זה סוביקטיבי. רוב הלקוחות מנצלים את רוב התמורה?

ב.מדהים אותי שאתה יודע להפריד בין מרכיב התדמית היוקרתית למרכיב האיכות והמשקל של כל אחד מהם במחיר. יש לך יכולת מאוד יוצאת דופן. שמעת על אורן זריף?

ג.אמרתי וגם אמרתי שאני לא בטוח, שגיליתי שטעיתי הודיתי בכזה אבל אתה עוד נתלה בזה. לא רוצה לפגוע אז אני רק אומר שזו טקטיקת ויכוח טיפה נמוכה. שאתה מוסיף שהמס קטן ממה שהיה בארץ אתה כאילו טוען שאמרתי ההפך וזה לא ככה. אתה מכניס לי מילים לפה לנוחותך.בשפה נקייה ומאופקת אני אומר שזו טקטיקת דיון לא במקום.

ד. המכוניות שהזכרת פה הן מכוניות עם מנוע חזק ממש בחלקן, גם פה כמו בבמוו משלמים על מותג ותדמית של החברה או הדגם הספציפי. האם אני הבאתי את המכוניות האלה או אתה? אתה. האם טענתי שהמכוניות הללו זולות? לא הן לא. אולי חלקן נותנות תמורה אבל יקרות. שוב, אתה מכניס לי מילים לפה כאילו אמרתי עליהן זולות.

א. לא נזהרת כשדיברת על המס, כי במקום לבדוק ב-20 שניות בגוגל, החלטת לכתוב משהו לא נכון.

ב. זה לא אוטו יקר בארצות הברית, כבר הסברתי. אם אתה חושב שכן - תן דוגמאות למכוניות טובות לא פחות וזולות יותר.

שוב א' ושוב ב' סרוניס? זה קצת מעייף כבר.

א.לא נזהרתי. אני מציע שבמקום להזכיר את זה רק פעמיים בפוסט אחרי שכבר הודיתי בטעות, תזכיר את זה חמש פעמים. למה? כי זה הטיעון היחידי שלך שבתוקף גם אם הוא כבר משומש. עדיף לך לדבוק בדרך הבטוחה.

ועכשיו לעניין כמו שאתה אומר: תראה. בפעם באה אני משתדל לבדוק אבל:

לא טרחתי לבדוק בגוגל, הייתי עייף , העייפות שלי חולפת. לעומת זאת אתה מכניס מילים לפי, לא מבין את דבריי ולא יודע לקרוא נכון . אלה בעיות שלא חולפות כל כך מהר. בעיות קבועות? אז מה אני מציע? אתה תטרח ותביא לנו עובדות ומחירים. ואני ינסה להבין אותם. מה דעתך על חלוקת העבודה?

רוני

תראה סרוניס:

בקשר לב'. זה אוטו יקר בארצות הברית.אז מה אם הסברת? הסברת וטעית. זה קורה בטח שמסתערים עם עובדות ומספרים ורצים לתקוף חזיתית בלי להבין מה תוקפים ומה אמרתי. האוטו יקר בדיוק כמו שגם שאר הדוגמאות שהבאת הן מכוניות יקרות. שאני יביא דוגמאות? חשבתי שעל הקטע של עובדות ומספרים אתה אחראי. אני אחראי על הקטע של ההבנה.

• תוכן חדש...