Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלפון אלחוטי רגיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהביתי התפגר (בשרשור קודם שלי), כעת החזיר נשמתו גם האלחוטי שבמטבח.

אני מחפש 3 דברים באלחוטי הבא שלי (וההיצע עצום, אז אבקש מניסיונכם):

1. אמינות

2. איכות שמיעה סבירה.

3. טווח קליטה טוב (במכשיר הישן הייתי יכול לרדת 2 קומות להורי אשתי ועדיין לקבל ולצאת לשיחות).

כמובן כל זאת במחיר סביר ותודה רבה מראש.

נ.ב. - צגים ושאר ירקות לא מעניינים אותי, כך גם לא תא קולי.

פורסם

כל מכשיר DECT ב99 שקל יענה על הצרכים.

אם בא לך להתפנק אז קנה מערכת עם 2-3 שלוחות ופזר אותן בבית (השוס הוא שיש צורך בשקע טלפון רק בבסיס ה"ראשי", היתר הם רק מטענים)

לגבי לרדת 2 קומות - מקם את הבסיס בקומה האמצעית ואז יהיה לך כיסוי מספק גם קומה אחת כלפי מעלה וגם כלפי מטה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לנו היה ניסיון רע מאוד עם אלחוטיים של DECT (לא זוכר איזה דגם).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

קנה DECT כלשהו מחברה מובילה (למשל Panasonic) וסע לשלום.

לנו היה ניסיון רע מאוד עם אלחוטיים של DECT (לא זוכר איזה דגם).

DECT זה לא שם של חברה - אלא סטנדרט תקשורת.

:turn-l:
פורסם

לי יש את המכשיר הזה כבר כמעט שנה ואני מאוד מרוצה ממנו!

לאחד החברים שלי יש אותו כשנה וחצי עם עוד שלוחה אחת וגם הוא ממש מרוצה.

אני לא יודע איך הוא עם קליטה במרחקים גדולים.

לדירה סטנדרטית הוא בהחלט עושה את העבודה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אם השימוש שלך בקו טלפון ביתי הוא נטו לשיחות, אולי בעידן של חבילות סלולר של "הכל כלול ב59 ש"ח לחודש" כדאי לוותר על הקו טלפון הביתי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

DECT הוא תקן לטלפונים אלחוטיים דיגיטליים. שים לב שיש גרסאות שונות של התקן אשר מתפתח עם השנים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גרסאות שונות?

אני מכיר רק "DECT 6" שזו לא גרסה אלא מדובר בתדר האמריקאי, המכשירים הנ"ל לא אמורים להיות משווקים בארץ בכלל.

(והרגילים עובדים בארץ היטב)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
גרסאות שונות?

אני מכיר רק "DECT 6" שזו לא גרסה אלא מדובר בתדר האמריקאי, המכשירים הנ"ל לא אמורים להיות משווקים בארץ בכלל.

(והרגילים עובדים בארץ היטב)

צודק, זכרתי אחרת משום מה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לצערי, הכל עניין של מזל.

קנה את הפשוט והזול ביותר (גם טלפונים של פנסוניק/מותג בעל שם אחר, ש"על הנייר" אמורים לשרוד - מנסיון - לא בטוח שישרדו הרבה מעבר לאחריות שלהם).

alfa 156 2.5.

פורסם

Uniden Sigma 1000 יש לי אותו בגרסת 4 שלוחות (כלומר בסיס אחל שלם ועוד 3 מטענים, וכמובן שפופרת לכל אחד מהם), קולט מצויין גם בהפרש של 2 קומות. בעבר היה לי מכשיר אחר מאותו מותג שהיה יקר ומאכזב.

יש לי גם מכשיר במותג יונדאי (כנראה מדבקה) מדגם HDT-L50 שקולט גם הוא בצורה סבירה בהפרש של 2 קומות.

נסיון קודם של מכשירי מדבקה במותגים אחרים (פיליפס - אמיתי, יונדאי - מדבקה) היו בחלקם טובים מאד, אבל בתקופה שגרתי בדירה קומפקטית. מצד שני היו לי אכזבות מחלק ממכשירי פנאסוניק, אבל זה היה לפני ימי ה-DECT ואיני יכול להעיד על מכשירים מודרניים מתוצרת זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יצאתי טונה!

אני זוכר שעל הטלפון היה רשום DECT, אז הנחתי שזאת החברה (והמכשיר עשה לנו צרות בלי סוף) :oops:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...