Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הפנס ישמאלי של הרכב שלי החליט שהוא עובד רק באור נמוך וגבוהה, במצב רגיל הוא מראה עדיין אור נמוך.

החלפתי את המגעים ואת המנורה ולאחר כמה בדיקות שעשיתי הבנתי שחוט אחד (האדום) פשוט לא עובד. איך אני יכול לסדר את זה?

בעיניין שונה, יש לי בעיות חום ברכב שהתחילו לפני כמה חודשים, החלפתי רדיאטור, טרמוסטט, צינורות, וונטה ויוניט וונטה והחום עדיין עולה ולא יציב. היו פעמים שביצעתי מעקף מהוונטה אל המצבר כדי להשתלט על החום.

מה קורה כאן לדעתכם?

תודה רבה למתייחסים :)

אבי

פורסם

בעיית חום מנוע יכולה להיות גם בעיית באטם ראש מנוע, הרכב מאבד מים?

בקשר לבעיה עם האורות ההודעה שלך לא ממש מובנת מה הבעיה, גבוהה, נמוך, עובד לא עובד...

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
בעיית חום מנוע יכולה להיות גם בעיית באטם ראש מנוע, הרכב מאבד מים?

בקשר לבעיה עם האורות ההודעה שלך לא ממש מובנת מה הבעיה, גבוהה, נמוך, עובד לא עובד...

תודה על התגובה

כשאני מדבר על הפנס אני מתכוון לכך שכשאני מדליק אורות יש לי 3 אופציות לחוזק, נמוך, רגיל וגבוה, הרגיל לא עובד.

ניסיתי להחליף מנורה אבל זה לא עזר, אחרי שעשיתי בדיקה קצרה בחוטים הבנתי שחוט אחד פשוט לא עובד.

הרכב לא מאבד מים, יכול להיות שזה קשור למשאבת מים?

תודה

פורסם

בעניין הפנסים אתה מתכוון ל:

1)אור חניה-תקין.

2)אור מעבר-לא תקין.

3)אור דרך-תקין.

לדעתי תנסה להחליף קונקטור, במרכזי התקנות לרכב הם עושים את זה בכלום כסף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בעניין הפנסים אתה מתכוון ל:

1)אור חניה-תקין.

2)אור מעבר-לא תקין.

3)אור דרך-תקין.

לדעתי תנסה להחליף קונקטור, במרכזי התקנות לרכב הם עושים את זה בכלום כסף.

תודה רבה לך על התרגום! ואתה צודק ב100 אחוז, לזה התכוונתי. בקונקטור אתה בטח מתכוון לקופסת פלסטיק השחורה הזאת שממנה החוטים מתחברים למנורה עצמה, החלפתי את זה בעצמי וככה הבנתי שחוט אחד לא מגיב פשוט...

פורסם

החוט לא צריך "להגיב". הנורה מגיבה למתח שמגיע מהחוט. יתכן והבעיה במחבר הנמצא ביחידה הפלסטית, ו/או נתק במקום אחר שיש לאתרו. כדאי לוודא באופן חד משמעית שהבעיה שלא מגיע מתח . תתכן בעיה של נורה לא תקינה שהתקנת ואז לכאורה הבעיה לא בנורה ואולי דווקא כן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
החוט לא צריך "להגיב". הנורה מגיבה למתח שמגיע מהחוט. יתכן והבעיה במחבר הנמצא ביחידה הפלסטית, ו/או נתק במקום אחר שיש לאתרו. כדאי לוודא באופן חד משמעית שהבעיה שלא מגיע מתח . תתכן בעיה של נורה לא תקינה שהתקנת ואז לכאורה הבעיה לא בנורה ואולי דווקא כן.

אם אני מבין נכון ממה שאתה אומר, מכיוון שהנורה חדשה והקונקטור חדש, הבעיה היא ממקור החוט? יש לי דרך לבדוק זאת? אולי יהיה אפשר לכוון אותי למקום ספציפי ברכב שאוכל לעשות זאת?

תודה רבה לך על התגובה

• תוכן חדש...