Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שנייה מלהעביר את כל הכסף לחברה. מדובר בסיאט לאון 2014 1.8 ליטר 180 סוסים, גיר DSG כפול מצמד.

רציתי לדעת לגבי האמינות של הרכב. הכי חשוב מבחינת הגיר שלה, אם הוא נוטה להתקלקל? מה שאמרו לי בחברה זה שיש לה

גיר חדש לגמרי, כמו באוקטביה החדשה. אשמח לקבל את עזרתם.

פורסם

לא סגור על כך אבל לא נראה לי שמדובר בגיר חדש מקסימום משופר .

בעיות ילדות כבר נפתרו מזמן ותקלות סביר להניח פחתו בצורה משמעותית.

אפשר לסכם את העניין שמדובר בגיר מדהים עם מחלות ילדות ( קלאצים ועידכוני תוכנה) כיום הוא הרבה יותר אמין.

פורסם

רכב מצוין,נראה מעולה, הגיר והמנוע עובדים נהדר ובעלי יתרונות רבים -

צריכת דלק טובה לצד ביצועים מצוינים!

אבל כשהגיר מתחיל לעשות בעיות זה פוגם בחוויה.

זה נכון שישנה אחריות בת 5 שנים לתיבה המתקדמת אבל בכל זאת מדובר ברכב בעלות בלתי מבוטלת 150+ אלף ש''ח, וכשיש בעיה וצריך לגרור או לבלות במוסך לצורך החלפה או תיקון זה עניין חמור.

לא ברור מדוע ואיך הלקוחות של הקונצרן הנ''ל עדיין ממשיכים בנאמנותם למוצרים הללו.

טרם פתרו את נושא הגיר באופן מוחלט, מהריקולים המתפרסמים נראה כי מדובר בעיקר ביריות באפלה (הריקול האחרון כלל החלפה של סוג השמן מסינטטי למינרלי).

נראה כי האשם בעיקרו הוא האקלים החם שלנו שמשבש את התיבה, שים לב שהתיבות כפולות המצמד של היצרנים הקוריאנים דווקא לא מראה או מציפה בתלונות אודותיה.

בהצלחה!

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם
רכב מצוין,נראה מעולה, הגיר והמנוע עובדים נהדר ובעלי יתרונות רבים -

צריכת דלק טובה לצד ביצועים מצוינים!

אבל כשהגיר מתחיל לעשות בעיות זה פוגם בחוויה.

זה נכון שישנה אחריות בת 5 שנים לתיבה המתקדמת אבל בכל זאת מדובר ברכב בעלות בלתי מבוטלת 150+ אלף ש''ח, וכשיש בעיה וצריך לגרור או לבלות במוסך לצורך החלפה או תיקון זה עניין חמור.

לא ברור מדוע ואיך הלקוחות של הקונצרן הנ''ל עדיין ממשיכים בנאמנותם למוצרים הללו.

טרם פתרו את נושא הגיר באופן מוחלט, מהריקולים המתפרסמים נראה כי מדובר בעיקר ביריות באפלה (הריקול האחרון כלל החלפה של סוג השמן מסינטטי למינרלי).

נראה כי האשם בעיקרו הוא האקלים החם שלנו שמשבש את התיבה, שים לב שהתיבות כפולות המצמד של היצרנים הקוריאנים דווקא לא מראה או מציפה בתלונות אודותיה.

בהצלחה!

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}[/QUOT

חבל שאתה לא מדייק - לא היה ריקול בנושא השמניים אלא קמפיין שרות וזה הבדל גדול. החליפו את השימוש בשמן סינטטי למינרלי כי כמו שאתה אומר, הם כנראה הבינו שבתנאי האקלים של ישראל הגיר מגיב לו טוב יותר. המכוניות החדשות מאמצע 2012 ממילא מגיעות כבר עם הגיר המשודרג ועוד אף אחד פה לא כתב שיש לו בעיות בגיר, אז כנראה שכן פתרו את הבעיות. סבל ממחלות הילדות שלו כמו כל מערכת מתוחכמת אבל טוב שמצאו את הפתרון והתרופה לזה. כי הגיר הזה, מה לעשות, הוא הכי נוח לנהיגה יעיל ומהיר.

פורסם
בעיות ילדות כבר נפתרו מזמן ותקלות סביר להניח פחתו בצורה משמעותית.

אתה לא יודע אם הבעיות נפתרו.

אנחנו רק יודעים שמתקנים באחריות בעיות, אבל עוד אין אינדיקציה אם הן נפתרו בטווח בינוני-ארוך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה לא יודע אם הבעיות נפתרו.

אנחנו רק יודעים שמתקנים באחריות בעיות, אבל עוד אין אינדיקציה אם הן נפתרו בטווח בינוני-ארוך.

נביא אני לא וגם לא חזאי.

אבל אצלי מאז שהחליפו את הקלאצים לפני שנתיים אין רעידות.

ומאז שעשו את הריקול עם המוח גיר אין בעיות וגם לא היו לפני זה.

בטווח הארוך מי יודע, אבל גם גירים אוטומטים רגילים מתקלקלים בטווח הארוך.

פורסם

רק מבחן הזמן יגיד לנו אם הגיר אמין. זה דגם חדש, ככה שאף אחד לא יכול להגיד לך אם היא אמינה או לא.

אחריות יש ל-5 שנים, ככה שלפחות יהיה לך קצת שקט מהבחינה הזו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי ה DSG7 עדיין בתקופת הילדות שלו.

אם מתקשרים אל גיסי מהמוסך המרכזי לבוא לעשות עדכון לגיר - אולי זה לא נשמע ריקול. אבל זה זה. גם אם זה לא בעייה שגורמת לאוטו להתהפך...

בכלל זה לא נעים שצריך לבוא לטיפולים יזומים באוטו חדש. תחשבו על הזמן ...

למרות כל זאת, כשהגיר עובד טוב , הוא ממש מעולה (לדעתי).

פורסם

רכב מעולה, ללא ספק.

מתומחר גבוה. האם יש הנחות כלשהן? מבצעים?

אני עם הדגם המקביל הקודם ומאוד נהנה ממנו.

לגבי הגיר- כפי שאמרו לפניי, אחרי שמתרגלים לתחושה הספורטיבית שלו, קשה לחזור לגיר אוטומטי "רגיל".

באשר לאמינות - מקווים לטוב. בינתיים לא נתקלתי בבעיה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות בכל מקרה יש אחריות על הגיר אני מאלה שמחזקים את הרכב בתקופת האחריות הכללית ופשוט מחפש אתגר חדש אני כבר מחכה לאמצע חודש הבא בשביל לקבל אותה בעזרת השם

פורסם
אני כבר מחכה לאמצע חודש הבא בשביל לקבל אותה בעזרת השם

כשתקבל אותה כתוב פה איך אתה מתרשם ממנה. גם כמה תמונות יהיה נחמד :roll:

בכל מקרה - תתחדש!!!

• תוכן חדש...