Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנורה מתאימה.

לא מכיר את האיכות של הנורות של VALEO.

המחיר נראה בסדר אבל השווה למחיר בארץ.

למיטב זכרוני נורות H4 מתאימות ל-205, זו נורה יותר חזקה 60/55W. אתה צריך לוודא שהבסיס של המנורות זהה.

נורות H4 נמכרות בארץ ב-20 ש"ח ליחידה. חבל להמתין למשלוח.

פורסם
הנורה מתאימה.

לא מכיר את האיכות של הנורות של VALEO.

המחיר נראה בסדר אבל השווה למחיר בארץ.

למיטב זכרוני נורות H4 מתאימות ל-205, זו נורה יותר חזקה 60/55W. אתה צריך לוודא שהבסיס של המנורות זהה.

נורות H4 נמכרות בארץ ב-20 ש"ח ליחידה. חבל להמתין למשלוח.

הבעיה שבארץ קשה למצוא נורות כאלו.

כמו שבוקי רשם, H4 לא מתאים.

פורסם

יכול להיות ששינו את בית הנורה לקראת סיום ייצור של 205. R2 זו נורה ענתיקה, שהופיע גם כנורת להט רגילה וגם כהלוגן.

פורסם
לפי הקטלוגים, H4 מתאים ל- 205 משנת 1995 ואילך. האם ניסית פיזית לבדוק התקנת H4 בפנס?

היה לי 205 מ -1997 ואני לא זוכר קושי בהחלפת נורות.

צודק, גם אני ראיתי שבקטלוג רשום H4 והזמנתי מאיביי (2 ב-10). אבל זה לא התאים.

דרך אגב, גם שלי מודל 97.

פורסם
אז תזמין את הנורות מ- ebay. הן תואמות את הנורה שבצילום שהעלית.

אתה נוסע עכשיו ללא אור גבוה/נמוך באחד הפנסים?

הזמנתי כבר.

האמת שאתמול התבלבלתי בדרך ויצא שהגעתי למוסך פיג'ו, אז קניתי ב-12 ש"ח מהסוג הישן (נורת להט). קניתי שיהיה ספייר, אבל הסתבר שבאמת אחת שרופה. אז כבר אין לי ספייר.

• תוכן חדש...