Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי את הפרק ב"נישואים פלוס",

שאל הגיע עם הדודג' שלו ל-999,999 וצוות צילום רצו לצלם את המעבר ל-0 ולתת דודג' חדשה.

בלילה לפני הרכב הדרדר לו מהחנייה והתאפס בלי שאף אחד ראה... :lol:

פורסם
מזכיר לי את הפרק ב"נישואים פלוס",

שאל הגיע עם הדודג' שלו ל-999,999 וצוות צילום רצו לצלם את המעבר ל-0 ולתת דודג' חדשה.

בלילה לפני הרכב הדרדר לו מהחנייה והתאפס בלי שאף אחד ראה...

בתור אחד שחולה על הסדרה הזו - בדיוק על זה גם אני חשבתי.

פורסם

אני לא חושב שנשבר כאן איזשהו שיא, בטוח יש מנועים שעברו יותר.

באופן כללי, כל מנוע דיזל יכול להגיע לק"מ דומה בשימוש כמו של האיש כאן.

התנאי לכך הוא תחזוקה נכונה וכשמשהו מתקלקל אז להחליף במכלל מקורי חדש ולא משומש/משופץ/מאולתר/מפירוק.

מה שבדרך כלל לא מתבצע עקב מחירים גבוהים (לא רק בארץ).

פורסם

אבל.. אבל רק יפני אמין..

בנימה רצינית יותר: אני נזכר שלפני כמה חודשים הוהלתה לפה הכתבה על בחור עם סקודה פביה דור 1 שעשה מיליון ק"מ עם מנוע דיזל כמובן וגיר מקוריים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לא יודע לגבי שיאים, אך אני בטוח שאם היו הרבה כאלה זה לא היה מופיע ב- Daily Mail.

פורסם

מנוע המרצדס 300D היה מגיע לנסועה כזו בקלות.

הבעייה היתה במעבר במבחן הרישוי השנתי, שלרוב המכונית היתה נפסלת בשל עשן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תגובת פורד לעניין "אכן, המונדאו רכב אמין, אנחנו מזה מבסוטים שברני עבר מיליון מייל עם הרכב שלו"

:roll:

הונדה במקרה דומה:

bt7RgAE4zyk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יש להם מה ללמוד על יחסי ציבור.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נו....

רואים שזו פורד.... :roll:

רק מיליון.

היה הולך על וולבו, היה עובר את ה-3 מיליון מייל.

3 מיליון, זו לא טעות דפוס.

http://www.telegraph.co.uk/telegraphtv/10324972/1966-Volvo-clocks-up-world-record-three-million-miles.html

http://www.youtube.com/watch?v=AL49FBPqcdY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=htOZiK-w8po דרך יוטיוב
אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

באופן כללי, כל מנוע דיזל יכול להגיע לק"מ דומה בשימוש כמו של האיש כאן.

התנאי לכך הוא תחזוקה נכונה וכשמשהו מתקלקל אז להחליף במכלל מקורי חדש ולא משומש/משופץ/מאולתר/מפירוק.

הוא קנה גיר משופץ:

Third gear used to go in the gearbox, so I did get a reconditioned Ford gear box

אם הפורד שלי (פוקוס 05 דור 1) תגיע לפחות לשליש מזה, בלי לשפוך מנוע וגיר, אהיה מבסוט עד הגג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...