Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה יאללה, אפשר לחשוב, האוקטביה שלי TSI DSG7 כבר חצי שנה על הכביש עם 31 אלף ק"מ ואפס תקלות :lol::roll:8)

נראה אותו שיתחרה בזה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

Mercedes-Benz w123 in jorden

פשוט מדהים איך המוניות האלו נוסעות אחרי 30 שנה.

את קו המיליון מייל הן חצו מזמן, ובעבודה קשה בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לגבי הונדה - מדהים, אכן לפורד יש מה ללמוד.

לגבי וולוו - מדהים.

רק שהוולוו היא שנת 66 והמונדאו היא שנת 93.

מעניין כמה זמן המונדאו עוד תחזיק אם הוא ימשיך לעבוד עם הרכב.

פורסם
אבל.. אבל רק יפני אמין..

.

ברור שיש גם אירופאיות אמינות אבל תזכור שבקבוצה" של האירופאיות יש את רכבי VAG שלהם יש שיאים אחרים (החלפת מנועים וגירים בקילומטראז' הנמוך ביותר)....

במבחן הזה אפילו הקוראניות מפסידות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש את המוניות הלונדוניות המוזרות האלו, שמעתי הן עוברות כמה מיליונים בחייהם על מנועים מקוריים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לחלק מהמוניות המוזרות האלו קוראים LTC שלמיטב זיכרוני פירושו LONDON TAXI COMPANY שזה משהו דומה לעגלה עם 2 סרנים ששמו לה מרכב שחור עם חלונות. נוחות זוועה, אין בידוד רעשים, הכל מקרקש, ספסל של אוטובוס ליילנד 67, ונשמעת כמו משאית סקניה (לפחות העשרה שאני עליתי בהם, ואני מדבר על מכוניות בנות שנה עד 5 שנים).

לגבי המנוע שמעתי שרובן מאריכות חיים יותר מהנהגים שלהם :lol: :lol: :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

למייטב ידיעתי ה"מונית הלונדונית" מונעת על ידי מנועי דיזל של יצרנים אחרים - ניסאן, מיצובישי, VM.

פורסם

יש ביוטיוב סרטון של בחור עם סיויק 2007 שהגיע למיליון מייל ואני פשוט לא מצליח למצוא אותו, מה שבטוח חשבתי עכשיו כמה לעזאזל צריך להיות על הכביש כדי לסוע ב6 שנים 1.6 מיליון ק''מ!!!

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
יש את המוניות הלונדוניות המוזרות האלו, שמעתי הן עוברות כמה מיליונים בחייהם על מנועים מקוריים.

אני זוכר שהיו כמה כאלה בארץ, כמובן עם הגה שמאלי, ובצבע לבן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני זוכר שהיו כמה כאלה בארץ, כמובן עם הגה שמאלי, ובצבע לבן.

יש אחת כזאת שעומדת די קבוע באזור הגנים הבאהים, עדיין במצב נסיעה וכו'

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...