Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גם חיפאי, ולא ממש שמתי לב לתופעה.

האם אתה מדבר על איזור בניין אגד הישן, שמה ?

וביומיים האחרונים (ראשון ושני) היו הרבה רמזורים בהדר שלא תפקדו כראוי, ולכן בנוסף לגשם הכבד שהיה בבוקר, גם היו בעיות של תנועה.

איזור חיפה-קריות וגם צפונה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני דווקא שמתי לב לתופעה שלנהגים, ממש לא מזיז אם אמבלונס עם סירנה פועלת, עובר במקום. הרבה נהגים באמת מאמינים שלא מגיע לאותו אמבולנס, זכות קדימה.

פורסם

תופעה מחרידה!

אני לא מבין מה עובר לאנשים בראש, השבוע יצא לי לראות מישהו שאפילו לא האט, להפך!, נתן לחיצה ועבר באדום מ-ל-א.

אני לא מבין מה אנשים חושבים שזה משחק מחשב?

והמשטרה עסוקה בלחפש את אלה שנוסעים מהר על כביש מהיר.

SCANSPEAK

פורסם
אני גם חיפאי, ולא ממש שמתי לב לתופעה.

אני מגיע לחיפה בסופ"שים וחייב לציין שמה שאני רואה ביום אחד באזור הדר\חליסה אני לא רואה במשך שנה בחדרה.

אדום, זכות קדימה, שמירה על נתיב, עקיפה מימין.. הרשימה עוד ארוכה, זה ממש מרגיש כמו הג'ונגל שם.

אם אתה עם רכב חדש ומפחד על מפגעים אקראיים בכלל אין מה לדבר, אתה בתחתית שרשרת המזון.

מאז שקניתי ג'ימני זקן הרבה יותר קל לי, אבל עדיין, מדובר על אזור קשה לנהיגה כמעט כמו לב תל אביב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לפני יומיים-שלושה בצומת עמוסה היו כמה נהגים שפנו לתוך צומת בכדום מול שוטר ונתקעו באמצע הצומת. השוטר המשיך בנסיעתו.

היום לעומת זאת הפתיעו אותי בשיא חדש. בדר"כ החציה באדום היא מעין "גניבה" בדקה הסמוכה לשינוי מירוק לאדום.

היום עמדתי בצומת לפניה שמאלה, התחלף האור לירוק במסלול שלי ובכלזאת הפונים שמאלה מימין לי (שמזמן הרמזור אצלם הפך לאדום) פשוט המשיכו בנסיעה כאילו אין רמזורים בכביש כלל.

אנחנו הולכים לקראת אבדון.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...