Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיז'ו 206, שנת 2002, אוטומוטית.

אתמול נסעתי עם הרכב בכביש עירוני, ותןך כדי נסיעה במהירות 50 קמ"ש בערך, המנוע פשוט כבה!!!

מערכת החשמל המשיכה לפעול, אבל נאלצתי לבלום בצד הדרך, להתניע מחדש ולהמשיך לנסוע.

עלי לציין, שהרכב עבר טסט לפני שבוע, טיפול 10K לפני חודש והנסיעה היתה על התחתית של מיכל הדלק.

תודה לאל שלא נסע מישהו מאחורי..

מה התקלה ממנה הרכב שלי סובל?

מה עלי לעשות?

תודה לכל מי שיסייע,

שרונה.

פורסם

שרונה, נסי לפרט יותר:

מה קרה לפני שהרכב נכבה?

האם הוא עמד הרבה זמן ורק התחלת נסיעה?

האם זה קרה בזמן האצה? בזמן האטה? תוך כדי סיבוב?

הרכב גמגם ונכבה?

כמה ק"מ עבר הרכב?

מתי היה הטיפול האחרון? מה נעשה בו?

אם הרכב נכבה סתם ללא סיבה, בלי שהוא גמגם ו"השתעל" לפני - סיכוי סביר שמדובר בתקלת חשמל כלשהי.

אם היית לקראת עצירה והרכב גמגם וכבה, יתכן ומנוע הצעדים תקול או שצריך לנקות את בית המצערת.

אם בהאצה יכול להיות שיש בעיה בזרימת הדלק\אוויר.

תעזרי לנו לעזור לך!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא קרה משהו דרמטי לפני הכיבוי, הרכב נסע ישר על כביש עירוני ישר, לאחר נסיעה של כ-15 שניות מאז העצירה

האחרונה (היתה עצירה של רמזור).

לפני שזה קרה, ניסיתי להאיץ כדי לעבור במהירות לנתיב הימני, הרכב לא גמגם ולא השתעל, אלא כבה, נדלקו נורות שונות בלוח המחוונים (כולל נורית ההנדברקס, אולם לא נורית השמן), ואז שמתי לב שהרכב פשוט לא מגיב לדוושת הדלק.

הרכב עבר 136K ק"מ עד כה.

הטיפול האחרון היה טיפול 10 לפני כחודש, טיפול סטנדרטי.

האמת היא שלפני כחודש וחצי היתה לי תקלה - הרכב גמגם בהנעה בכל פעם שנכנסתי. המוסכניק אמר לי שהיות והתקלה נעלמה כשמיכל הדלק מלא - אזי מדובר בלחץ משאבה, והסביר לי שאפשר לחיות עם זה ללא תיקון (כי אין לי כ"כ כסף..), אולם אצטרך לשמור על מיכל דלק מלא.

פורסם

שלום שרונה.

עד כמה שהינו רוצים לעזור לך בתקלות מסוג זה אין אפשרות לעזור דרך המסך וגם אם יגידו תבדקי את זה ואת זה ,איך באמת תבדקי?

לרכב הזה יש כמה סוגי מנועים עם כמה סוגי מע ניהול מנוע שונות מיצרנים שונים ולכל מע תקלות אופייניות לה , כך שבלי סורק תקלות וציוד נלווה אחר כמעט עד בליתי אפשרי לפתור בעיות ברכב חדיש.

( אני נתקלתי בתקלה דומה ברכב זהה עם מע ניהול מנוע של סג"ם שהפתרון היה החלפת מחשב ניהול מנוע ) האם אני בטוח בכמה אלפי שקלים שזו התקלה והפתרון אצלך - ברור שלא.

העצה הטובה ביותר היא להכניסו למוסך לאבחון בלי ניחושים והצעות לא מועילות.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

לשרונה,

אם מחברים הנתונים שמסרת בשני הפוסטים שלך מקבלים את התשובה:

ידוע על בעיית לחץ ממשאבת הדלק, הוסבר לך לנסוע כשהמיכל מלא, והנה כאן נסעת על תחתית מיכל הדלק...

התשובה ברורה.

• תוכן חדש...