Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבטת ברכישת הרכב הנ"ל, שמעתי עליו רק טוב חוץ מבעיות ההגה ובעיות הקירור ,

אני צריכה רכב לנסיעה בעיר ולפעמים גם מחוץ לעיר, וזה פשוט נראה הרכב המושלם, הוא נראה טוב, חסכוני, בעל חלקים לא יקרים.

היכן אני יכולה למצוא רכב כזה בשנתון 2002 ומעלה במצב טוב עד כ 13000?

והאם אפשר לקבל חוות דעת נוספת על הרכב הזה?

תודה רבה :)

פורסם
אני מתלבטת ברכישת הרכב הנ"ל, שמעתי עליו רק טוב חוץ מבעיות ההגה ובעיות הקירור ,

אני צריכה רכב לנסיעה בעיר ולפעמים גם מחוץ לעיר, וזה פשוט נראה הרכב המושלם, הוא נראה טוב, חסכוני, בעל חלקים לא יקרים.

היכן אני יכולה למצוא רכב כזה בשנתון 2002 ומעלה במצב טוב עד כ 13000?

והאם אפשר לקבל חוות דעת נוספת על הרכב הזה?

תודה רבה :)

יד 2. יש עשרות מודעות לרכב הזה. עדיפות לדגם ELX שהוא יקר יותר.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בעיות ההגה היו בשנים המוקדמות,פעם זה עלה יקר,היום זה עניין של מאות שקלים,לגבי התחממות,זאת סטיגמה על הפיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בעיות ההגה היו בשנים המוקדמות,פעם זה עלה יקר,היום זה עניין של מאות שקלים,לגבי התחממות,זאת סטיגמה על הפיאט.

זה לא בדיוק סטיגמה, היו מקרים שזה אכן גרם למנועים למות ולראשי מנוע לעבור שיפוץ.

אבל, זה לא אומר שכל פיאט פונטו תעבור את זה.

פשוט לראות שברכב יש נוזל קירור של פיאט, שנקרא פארפלו.

עניין המנוע החשמלי של ההגה זה באמת שטויות. קרה לי בפונטו שלי, מצאתי מנוע כזה מפונטו מפירוק, עלה לי 300 שקל.

היה לי פונטו כזאת במשך שנה, באמת רכב אדיר...גיר רציף חסכוני מאוד, אמין מאוד, חלפים זולים, רכב יחסית מפנק לשנתון, ובאמת כמו שאמרו פה עדיף לחפש את דגם הELX. מנוע טיפה'לה חזק יותר - 80 כוח סוס.

ממליץ בחום על הרכב הזה.

לפני רכישה לבצע 3 דברים:

1. לבדוק היסטוריית טיפולים.

2. לבדוק שנוזל הקירור הוא אכן פארפלו של פיאט.

3. בדיקה במכון מורשה.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לפני חצי שנה בערך מכרתי אחת כזו שנת 2006, ידנית - ב15.5K. ככה שאני לא רואה סיבה להתפשר על אחת מ-2002 במחיר של 13 אלף. תכווני כמה שיותר גבוה.

פורסם

הייתה חמש שנים בבעלותי דגםSX 60 כ''ס אחלה אוטו שבעולם באמת אם הוא מתוחזק כראוי זה באמת רכב מצויין:wink:

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

• תוכן חדש...