Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום, האם מישהו יודע איזה טיפול יש לעשות ב 75,000 אלף קילומטר לרכב יונדאי גטס שנת 09 אוטומוט , 1399 סמ״ק?

מהו המחיר?

והמלצות למוסכים באיזור רחובות, נס ציונה יתקבלו בברכה

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

שלום לפי מה שאני זוכר בנוסף לטיפול רגיל:שמן מנוע מסנן שמן מסנן אוויר, בקילומטראז שלך תברר עם הוחלפו: שמן גיר+ מסנן, מסנן דלק, נוזל בלמים, ונוזל קירור, מצתים, ורצועת טיימינג.

שמן גיר ומסנן דלק זה כל 60 אלף, נוזל בלמים כל שנתיים או שלוש, נוזל קירור איכותי כל 5 שנים לדעתי עדיף פחות.

ואני לא בטוח לגבי רצועת טיימינג יתכן 60 או 90 לפי מה שזכור לי.

מה שכן אני ממליץ שתשתמש בשמן גיר מקורי מסנן שמן מקור ומסנן דלק מקורי.

אני לא חושב שיש הוראה לגבי החלפת מסנן שמן גיר אבל זה לא יכול להזיק.

פורסם

תודה על התשובה, האם למישהו יש מידע יותר מדוייק לגבי טיפול 75,000 אלף, ?

האם בטיפול זה יש להחליף רצועת טיימינג ?

המלצות לגבי מוסך יונדאי מורשה באזור השפלה?

פורסם
תודה על התשובה, האם למישהו יש מידע יותר מדוייק לגבי טיפול 75,000 אלף, ?

האם בטיפול זה יש להחליף רצועת טיימינג ?

המלצות לגבי מוסך יונדאי מורשה באזור השפלה?

לגבי הטיימינג אני לא בטוח עם זה כל 60 או 90, אבל יתכן שאם תבקש מהמוסך שיבצע את כל הדברים אולי תקבל הנחה.

לגבי יונדאי בשפלה יש מורשה ברמלה אני יודע אני אישית נכוויתי ממנו אבל אני לא רואה סיבה שיעשו בעיות.

במידה ותבחר לעשות טיימינג תשקול להחליף משאבת מים גם.

• ספונסר פורום
פורסם

טיימייג ברכב הזה עושים כל 90 אלף קילומטרים או 5 שנים, לכן צריך לבדוק מתי אם בכלל בוצע טיימינג אצל הבעלים הקודמים ואם לא אז אתה מתקרב למועד החלפת הרצועה (5 שנים מזמן העלייה לכביש, זה בערך עכשיו תלוי מתי הרכב עלה לכביש).

לגבי מוסך, ברחובות יש לך את מוסך המומחים שהוא מוסך מקצועי, שירותי ולא יקר.

• תוכן חדש...