Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ארנק נוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממליץ על ארנק עבה כי כמו שאמרו למעלה זה עושה בעיות כשיושבים עליו (אלא אם יש לך כיס קדמי לארנק) במיוחד בנהיגה, כאבי גב ורגל שנרדמת חופשי. אפילו עם ארנק דק גורם לי לזה.

ממליץ על החנות עמנואל, אחלה ארנקים, במיוחד SWISS יש לי גם כזה שנתתי לאבא.

המחירים לא יקרים.

Opel Adam S 2017

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחד שהזמנתי לא מזמן והגיע כבר (מרגיש איכותי מאוד אגב)

http://www.ebay.com/itm/130958625325?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

נמאס מהארנקים ב 15 דולר שנקרעים ונפרמים אחר חצי שנה.

ובארץ לא מצאתי ארנק שקולע לשתי הדרישות הבאות:

א. מקום לעודף

ב. שיכיל בתא השקוף ת.ז במלואה

כאמור, זה הצליח לענות על הדרישות ועוד יותר.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לדוגמא הארנק שאני הולך איתו היום גם מחברת עמנואל, דק מאוד, גם בעל מקום לכרטיסי אשראי עם קליפר באמצע לשטרות, זה הכל.

כשאני מקבל עודף הוא נכנס לכיס עד שאני מגיע לאוטו ולתא ייעודי בקונסולה.

אחד היתרונות שלו (שנראה בהתחלה כמו סוג של חסרון) זה שלא רק שאין בו מקום לכסף קטן אלא גם שאין מקום להכניס מסמכים או "סתם פתקים" מיותרים. ככה גם שאם תרצה בעתיד, אין לך איזשהו תא נסתר כזה או אחר.

פשוט לא מרגישים אותו בישיבה והוא מאוד קלאסי לטעמי.

שטרות, כרטיסי אשראי וכרטיס עובד, סה טו.

צילמתי במיוחד בשבילך...

ללא שם.jpg

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני גם בדיעה שכל העניין של מזומן זה משהו שיעלם מתישהו בקרוב.

מטבעות יש לי רק באוטו. לא סוחב משקולות מתכת עליי.

אני תמיד דואג אבל שיהיה איזה שטר או 2 בארנק למקרה שהגעתי לאיזה עסק מעצבן שאין לו אפשרות לכרטיס או שהטיפ חייב להיות במזומן.

לא סוחב בארנק מליון ניירות ו700 כרטיסי חברי מועדון, כמו שהרבה אנשים עושים. רק חוגר (חייל לצערי הרב), רשיון ו2 כרטיסי אשראי למקרה שאחד עושה בעיות.

אז הארנק הכי טוב שמצאתי שמתאים לי הוא זה:

http://www.ebay.com/itm/New-Fashion-Mens-Leather-Bifold-Credit-Cards-Holder-Wallet-Slim-Purse-Billfold-/200991840467?pt=Wallet&hash=item2ecc0c18d3

יש לי אותו המון המון זמן ולמרות מחירו הוא בכלל לא מראה אפילו סימן מקדים לנזק כלשהו. (עריכה: אני עכשיו יזמין כזה נוסף שיהיה למקרה והנוכחי יאבד או יהרס חו"ח)

הוא הכי קטן שמצאתי שתומך בכמה כרטיסים בודדים, חלון שקוף לחוגר\רשיון ומקום לשטר.

אני ממש לא מבין את האנשים שהולכים עם ארנק שבקושי נסגר, תעודת זהות מיותרת (יש רשיון!!) וצרור מפתחות לכל העולם + טלפון עם כיסוי הכי עבה שהיה בEBAY. אצלי הכל על המינימום האפשרי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

יוסי זה גם מה שאני אוהב, רק שאין הרבה ארנקים כאלה עם מקום ליותר מ-8 כרטיסים (ושהארנק יהיה בגודל סטנדרטי).

מה שמצאתי זה את זה

http://www.ebay.com/itm/Mens-Alpine-Swiss-Leather-Wallet-Bifold-Trifold-Hybrid-Foldout-ID-Euro-Traveler-/400413686683?pt=Wallet&hash=item5d3a83fb9b

ומצאתי עוד כמה מגניבים רק לא נראה לי נוחים לשליפת הכרטיסים

האחרון לא זול בכלל, אבל נראה מעולה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני קניתי את זה של Alpine Swiss- גם מאוד פונקציונלי עם יחסית הרבה תאים לכרטיסים, גם נראה יוקרתי וגם קטן מימדים ומאוד נוח בכיס. :-D

http://www.ebay.com/itm/Mens-Leather-Bifold-Wallet-Coin-Pocket-Purse-Pouch-Alpine-Swiss-2-Bill-Sections-/360766198839?pt=Wallet&hash=item53ff575437

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

למה צריך שהארנק יציג תז מלאה או למה בכלל להסתובב עם תז?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני קניתי את זה של Alpine Swiss- גם מאוד פונקציונלי עם יחסית הרבה תאים לכרטיסים, גם נראה יוקרתי וגם קטן מימדים ומאוד נוח בכיס. :-D

http://www.ebay.com/itm/Mens-Leather-Bifold-Wallet-Coin-Pocket-Purse-Pouch-Alpine-Swiss-2-Bill-Sections-/360766198839?pt=Wallet&hash=item53ff575437

נראה דווקא לא רע.

כמה שאלות, הוא ממש קטן? כי אני רוצה להרגיש שאני מחזיק ארנק ולא איזה חתיכת עור.

האם הוא ממש דק? גם כאן, רוצה להרגיש שזה ארנק עם קצת נפח :wink:

פורסם
נראה דווקא לא רע.

כמה שאלות, הוא ממש קטן? כי אני רוצה להרגיש שאני מחזיק ארנק ולא איזה חתיכת עור.

האם הוא ממש דק? גם כאן, רוצה להרגיש שזה ארנק עם קצת נפח :wink:

מידת הדקות שלו תלוי בכמות השטרות שאתה מכניס לתוכו. :wink:

ובקשר לגודל, הנה תמונה לקנה מידה לעומת ת.ז ודאודורנט.

unnamed.jpg

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מידת הדקות שלו תלוי בכמות השטרות שאתה מכניס לתוכו. :wink:

ובקשר לגודל, הנה תמונה לקנה מידה לעומת ת.ז ודאודורנט.

קצת קשה לקבל קנה מידה כשלא מדובר באבטיח.

אתה מרוצה ממנו? מרגיש איכותי מספיק?

פורסם

הייתי היום בדוכן של עמנואל בקניון הזהב, מגוון מצומצם ביותר לעומת מה שיש להם באתר, והמחירים לא זולים כלכך.

יש למישהו ניסיון עם "ארנק" בסגנון הזה?

אני מתכוון לנוחות שבהוצאת כרטיס ספציפי מאמצע החבילה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אחד שהזמנתי לא מזמן והגיע כבר (מרגיש איכותי מאוד אגב)

http://www.ebay.com/itm/130958625325?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

נמאס מהארנקים ב 15 דולר שנקרעים ונפרמים אחר חצי שנה.

ובארץ לא מצאתי ארנק שקולע לשתי הדרישות הבאות:

א. מקום לעודף

ב. שיכיל בתא השקוף ת.ז במלואה

כאמור, זה הצליח לענות על הדרישות ועוד יותר.

יש מצב שתעלה כמה תמונות של מה שקיבלת? התמונות באיביי קצת מבלבלות..(הראשונה והשלישית)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הייתי היום בדוכן של עמנואל בקניון הזהב, מגוון מצומצם ביותר לעומת מה שיש להם באתר, והמחירים לא זולים כלכך.

יש למישהו ניסיון עם "ארנק" בסגנון הזה?

אני מתכוון לנוחות שבהוצאת כרטיס ספציפי מאמצע החבילה.

תבדוק בסינמה סיטי, שם יש יותר מבחר מהפעם האחרונה שטיילתי שם

Opel Adam S 2017

פורסם

לכל מי שחושב שהמזומן עומד לעבור מן העולם - אשרי המאמין. טוב, אתם צעירים, ולכן אופטימיים.

מעשית יהיה קשה מאד להפטר ממזומן כיון שהוא מאפשר דיסקרטיות, נוח להרבה טכנופובים או סתם אנשים שחושבים שכרטיס האשראי (ולא משנה אם בצורת כרטיס מגנטי, NFC או כל טכנולוגיה שתצוץ בעתיד) גורם להם לאבד שליטה בהוצאותיהם או סתם מעדיפים את התחושה של מרשרשים בכיס.

יותר מזה, אותם כותבים הם צעירים שכל מה שמעניין אותן הוא אמצעי תשלום ותעודה מזהה. נסו לחשוב מה באמת חשוב שיהיה עליכם תמיד ותגלו שזה קצת יותר: רשיון נהיגה - כן. תעודת זהות 0 רצוי, אבל אפשר להסתפק ברשיון הנהיגה רק בארועים מיוחדים כגון כאשר פותחים חשבון בנק או הולכים להעביר בעלות על הרכב. כרטיסי אשראי: 2-3 הם מספר סביר מאוד גם למי שאינו חבר באי אילו מועדוני צרכנות. ויש עוד כרטיסים שחשוב שיהיו עליהם. למשל כרטיס קופ"ח שאני ממליץ מאוד להחזיק תמיד עליכם.

עכשיו צעד אחד הלאה: מה יקרה כאשר הנסיבות יחייבו אתכם להחזיק משהו בסיסי כמו עט ונייר (כן אני יודע, יש סמארטפון. רק שהוא לא תמיד האמצעי הנוח ביותר לרישום), או משקפיים, או כרטיסי ביקור, או איזה כלי שדרוש לכם לעבודה או צורך אחר. פתאום תגלו שארנק אינו מספק אתכם, יהיה צורך בתיק יותר גדול שייתלה על הכתף. יודעים מה, אפילו דברים יותר פשוטים. כרטיס עובד, רשיון נהיגה, 2-3 כרטיסי אשראי שהם לא הרבה, כרטיס קופ"ח (אתם לא מודעים כמה חשוב להחזיק אותו אתכם תמיד) - וכבר הארנק תפוח.

לעצם העניין - צריך לשים לב שהארנק יתאים לשטרות הישראליים, או לשטרות אחרים שבהם אתה מתכוון להשתמש (למשל - השטרות האירופיים רחבים מהיראליים ובולטים מהארנק כאשר משתמשים בארנק המיועד לשטרות ישראליים). לשים לב לכך אם מזמינים ארנק מחו"ל.

לגבי מטבעות - אני משתמש בתיק צד (בכל זאת חוניים לי משקפי קריאה, משקפי שמש לא רק בנהיגה ועוד כמה פריטים), ואני מנצל זאת ומחזיק בו גם נרתיק קטן עם רוכסן המיועד למטבעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...