Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופס בדיקה פיזו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול הייתי בלובינסקי טרייד אין הציעו לי 206 שנת 2008 117000 ק"מ יד ראשונה השכרה ויד שניה פרטית

ראיתי טופס בדיקה של הרכב שנראה לא כל כך טוב

האיש מכירות ציין שכל הליקויים יתוקנו על ידי החברה ואני אקבל או שנת אחריות או 20000 ק"מ

מה דעתכם ללכת על זה או לוותר

מצורף טופס הבדיקה

GetAttachment.aspx?tnail=0&messageId=74f4e731-5be4-11e3-9e99-00237de49d36&Aux=14%7C0%7C8D0BE0863C4D620%7C%7C0%7C0%7C0%7C0%7C%7C&cid=2cb1390bcdb9b15c&maxwidth=220&maxheight=160&size=Att&blob=MHxJTUFHMDkwMC5qcGd8aW1hZ2UvanBlZw_3d_3d

פורסם

לא בדיקה נוראית בסה"כ. מה שנראה קריטי זה בולמי הזעזועים, כיוון פרונט, החלפת צלחות/רפידות בלמים קדמיים ולבדוק אם ומתי נעשה טיימינג (אם לא נעשה מעולם- זה הזמן לעשות).

נזילות וקורוזיה במערכת הקירור נשמע מעט חריג. הרבה פעמים זה נכתב ככסת"ח שאין מאחוריו דבר, אבל צריך לבדוק את זה בעין מיומנת.

כיוון/תיקון מצמד- לבדוק למה הכוונה. למה הם חושבים שהמצמד לא בסדר?

כמובן שהכל בעירבון מוגבל. לעולם (לעולם!) לא מסתמכים על בדיקה שנעשתה מטעם חברת הטרייד. עשה סיבוב על הרכב, ואם מרגיש לך מתאים- תשקיע עוד קצת וגש לבדיקה משל עצמך.

אם כדאי או לא? תלוי גם במחיר הנדרש. רוצה לשתף?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

לא מספיק מומחה כדי להגיד לך לגבי טופס הבדיקה עצמו אבל כן יכול להגיד לך שמניסיון של שתי מכוניות שלקחתי כבר מהטרייד שלהם, ההתנהלות שלהם היא הוגנת. בסופו של דבר, אתה קונה רכב משומש ללא תקלות עם אחריות לשנה. איפה יש לך כאלה דברים כשאתה קונה רכב משומש מפרטי?!

פורסם

רק אני שמתי לב שיש פגיעת שלדה?

זה אמנם רשום כ"משמעות נמוכה", אבל בבדיקה מטעמך זה כבר יהיה במשמעות גבוהה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...