Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס C ואו מזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינת הרושם, כשאני רואה מישהו נוהג בסי קלאס בכביש ממש לא עולה לי הדימוי ה"פרימומי" הזה שציינו כאן, יותר בכיוון של מישהו שרצה את הסמל של הכוכב בהכי זול שיש.

מי שרוצה את הכוכב ב״זול״ קונה A או B קלאס.

גם הC קלאס לא בדיוק עממית בארץ.

מניסיון של מספר חודשים עם אחת באנגליה הופתעתי לטובה בעיקר מכמה קרוב מרצדס הגיעו עם הדור האחרון שלה לב.מ.וו סדרה 3 (שאיתה יש לי לא מעט נסיון) מבחינת הנאה מנהיגה.

פורסם
שבוע טוב

תודה למגיבים ואשמח לתגובות מאנשים שנהגו ואו מחזיקים את אחד מהרכבים.

תודה.

לאמא שלי יש מאזדה 6 פרמיום+ שהחליפה מרדצס E-CLASS. יש לי גם מעט ניסיון עם ה C-CLASS. אם יש לך שאלות ספיציות אני אשמח לעזור.

המרצדס מן הסתם איכותית יותר ותהיה נוחה יותר לנהיגה, אבל היא משמעותית צפופה יותר והיא די מחפירה מבחינת אבזור ותהיה יותר יקרה לאחזקה.

שתיהן כנראה יהיו די עגלות(תלוי בסטנדרטים שלך), ה 6 מאוד מגושמת בגלל גודלה ולנו זה מאוד מציק מעבר לכך מאוד מרוצים ממנה.

שקלת את ה IS החדשה?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הזמנתי היום מונית לנסיעה של 25 דק' מחוץ לעיר. הגיעה מונית מרצדס סי קלאס טורבו דיזל, שנת 2010.

ישבתי מאחור. רכב קטן, נכון שיש את סמל הכוכב, נכון שיש הילה של מרצדס, אבל כמי שנוהג בהרבה רכבים וגם נוסע הרבה במוניות, לדעתי, כנוסע, אני הרבה יותר נהנה כאשר המונית סקודה אוקטביה מאותן שנים.

אודה שאיני מכיר את הדגם סי 180 בנזין, יחד עם זאת, מדובר ברכב קטן משמעותית מהמזדה.

אני בכל אופן, הייתי בוחר בסקודה סופרב, יש לה עכשיו לוק חדיש יותר. אבל זה ענין של טעם אישי ותו לא.

• תוכן חדש...