Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים זה גם תלוי ברכב ולא רק במתקין.

לי לדוגמה הסבירו כמה מתקינים שבסקודה אוקטביה די קשה לבצע השחרה מושלמת ללא בועות כיוון שהגומיות של החלונות גדולות יחסית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה עובר טסט כמו גדול, מאחורה מותר אפילו מאה אחוז, מקדימה אסור או שמותר ממש עדין למרות שעשיתי 30 אחוז קדימה, בטסט אני בא עם שני החלונות הקדמים פתוחים ואין בעיה.

יותר מיזה לאבא שלי יש שכן שהוא בקשר טוב איתו שחלק מהשטח של מקום הטסט שייך לו והוא מכיר שם את כולם שם, אז בכלל אין בעיה, והוא גם בא איתי לשני הטסטים הקודמים.

היו צריכים להכשיל אותי על משולשים בטסט האחרון אבל לא הכשילו אמרו באמצע הטסט שצריך להחליף, יצאנו מהטסט החלפנו וחזרנו ועברנו טסט ולא רשמו שום דבר על משולשים.

בקיצור אני מסודר חוץ ממשטרות, אבל כמו שאמרתי מאחורה זה חו

קי 1000 אחוז מקדימה עשיתי עדין.

אתה כל כך "צעיר" בתחום הטסטים והחוקים, עדיף שלא תהיה כל כך בטוח אוקיי?

מקדימה אסור, מאחורה מותר, שמשה אחורית אסור! חלונות קדמים למטה? אתה גאון, איך לא חשבו על זה קודם...

כל טסט בודקים לי חלונות קדמיים כשאני בא במקרה עם חלונות פתוחים אומרים לי להעלות חלונות, כבר ב 3 מכונים שונים, כל הזמן.

שוב כמו שאמרתי, אם יש לך פרוטקציה זה כבר סיפור אחר.

פורסם
אתה כל כך "צעיר" בתחום הטסטים והחוקים, עדיף שלא תהיה כל כך בטוח אוקיי?

מקדימה אסור, מאחורה מותר, שמשה אחורית אסור! חלונות קדמים למטה? אתה גאון, איך לא חשבו על זה קודם...

כל טסט בודקים לי חלונות קדמיים כשאני בא במקרה עם חלונות פתוחים אומרים לי להעלות חלונות, כבר ב 3 מכונים שונים, כל הזמן.

שוב כמו שאמרתי, אם יש לך פרוטקציה זה כבר סיפור אחר.

לא עשיתי שמשה אחורית, עשיתי רק חלונות אחורים וקדימה, לא יודע איפה מבקשים מימך להרים שמשות, נשמע הזוי, אצלנו בקריות זה ממש לא ככה, חוץ מיזה אני מסודר במקרה של בעיות, למרות שקשה לי להאמין שיהיו בעיות.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

בלי קומבינות אי אפשר לעבור טסט עם חלונות קדמיים מושחרים (מניסיון).

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אתה אומר את זה בצורה נחרצת כאילו עברת בכל מכוני הרישוי בארץ ובדקת אחד-אחד שאי אפשר לעבור טסט עם חלונות מושחרים :roll:

עובדתית יש עשרות אלפי רכבים מושחרים על כבישי ישראל, ועוברים טסט כמו גדולים. כולם מקומבנים?

אני אישית העברתי שני רכבים טסט - השחרה של 85% אחורי (כולל שמשה) ו35% קדמי, בלי שום קומבינה.

ואני אפילו לא אתחיל לספר לך כמה רכבי ספורט יש עם טורבו בגודל אבטיח (בין היתר) וכמה רכבי שטח יש עם סרנים, צמיגים, הגבהות שממש תואמים למפרט "מקורי".

כאמור, יש מכונים יותר ליברליים ויש פחות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בקיצור תעשה טסט באפק ותקבל אפרסק, שם עשיתי את הטסטים שלי עד עכשיו.

במקרה אני מהקריות, באפק עדיין לא יצא לי לעשות. תעשה שמשה אחורית ותנסה לעבור שם ...

פורסם
בקיצור תעשה טסט באפק ותקבל אפרסק, שם עשיתי את הטסטים שלי עד עכשיו.

את הטסט האחרון עשיתי באפק.

יש לי חלונות אחוריים (רק) מושחרים והבוחן ביקש להרים את החלונות הקדמיים כדי לבדוק אותם.

גם במכונים אחרים "אצלינו בקריות" תמיד ביקשו ממני להרים חלונות קדמיים

פורסם

תגידו מה אתם אומרים על פלסטידיפ לבן לטסות? אני כרגע עוד לא רוצה לקנות גאנטים, כי אני חושב להגדיל מידה ל 17 (כרגע יש לי 16) והצמיגים שלי במצב מצויין אז גאנטים יבואו מאוחר יותר

cfan.jpg

פורסם

לא יראה טוב לדעתי.

יהיה מוגזם מידי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הפס האלכסוני הלבן בחלון שמאל אחורי זה מה שיצא בסוף העבודה? כי אם כן שקל אחד לא הייתי משלם על זה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
הפס האלכסוני הלבן בחלון שמאל אחורי זה מה שיצא בסוף העבודה? כי אם כן שקל אחד לא הייתי משלם על זה.

זה לא פס, גם אני הלכתי לבדוק את זה אחרי שצילמתי, אבל יש שם קצת נקודות קטנות בקטע העליון של החלון, התמקחתי עם המוכר על הנקודות הקטנות האלה הוא היה בונקר קשה אבל הצלחתי להוריד לו 30 שקל על זה, ד''א המוכר והעובדים כולם ערבים.

פורסם

כל עוד אתה אוהב את זה - זה מה שחשוב

שנית , יש שיגידו ישראלי ממוצע , יש שיגידו צרכן לא נבון , אבל בשורה התחתונה העדפת לחיות עם הבעיה תמורת 30 ש"ח פחות , מאשר לבקש חדש או לשלם יותר על מוצר\מוכר שיעשה לך עבודה טובה יותר

לא סתם אומרים זול זה יקר

אני חושב שלא משנה כל כך אם רואים או לא , כמו שלא כל מכה קטנה ברכב שלך רואים , אבל אתה מכיר את כל המכות שיש ברכב וכל אחת כואבת לך במידה שווה , ככה אתה גם יודע עכשיו שיש נקודות והחלון לא הובדק 100%

ודבר אחרון - למה זה צריך לעניין מישהו שהם ערבים?

סה"כ חוץ מהחלון הזה העבודה טובה.

פורסם
כל עוד אתה אוהב את זה - זה מה שחשוב

שנית , יש שיגידו ישראלי ממוצע , יש שיגידו צרכן לא נבון , אבל בשורה התחתונה העדפת לחיות עם הבעיה תמורת 30 ש"ח פחות , מאשר לבקש חדש או לשלם יותר על מוצר\מוכר שיעשה לך עבודה טובה יותר

לא סתם אומרים זול זה יקר

אני חושב שלא משנה כל כך אם רואים או לא , כמו שלא כל מכה קטנה ברכב שלך רואים , אבל אתה מכיר את כל המכות שיש ברכב וכל אחת כואבת לך במידה שווה , ככה אתה גם יודע עכשיו שיש נקודות והחלון לא הובדק 100%

ודבר אחרון - למה זה צריך לעניין מישהו שהם ערבים?

סה"כ חוץ מהחלון הזה העבודה טובה.

אתה עושה מיזה סיפור כאילו מי ישמע קצת נקודות שאף אחד לא ישים אליהם לב רק אם הסתכל ממש מקרוב.

שילמתי בכללי מחיר סביר קיבלתי תוצאה סבירה +, אני מרוצה מהתוצאה ביחס למחיר, אך אם הייתי משלם 600 שקל לא הייתי מסכים לתוצאה כזאת.

אין לי מכות באוטו, רק מכה אחת קטנה, שלי לקח יומיים לגלות אותה, השאר זה שיפשופים, וסימנים, בעל הרכב הקודם גר במושב והרכב נסע גם הרבה, אלה התוצאות, טיפה תיקוני צבע בכמה מקומות בודדים ו קצת פוליש והיא כמו חדשה.

פורסם

אמרתי , אם 30 שקל זה ההבדל בשבילך בין עבודה טובה להתפשרות , זכותך.

תתחדש :)

• תוכן חדש...