Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום הגעתי הביתה ומצאתי ליד הדלת מערום של חבילות מאמאזון. חלקן היו בדרך כ-3 שבועות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עד שייגמר הכאוס בדואר אני מקפיא את כל ההזמנות. חבל, כפי שנכתב הנזק גדול לכל הצדדים.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5643847,00.html

בצעתי השבוע3 הזמנות מאליאקספרס. כבר שבוע שהזמנה שלי עוברת בין הערים השונות בסין. נראה שגם הסינים מבינים את מצוקת הדואר, ומגלגלים אצלם את החבילות שלי.

פורסם

לפני כמה ימים קיבלתי צמד מתאמי בלוטוס לOBDII שנשלחו מסין דרך turkey post, לפני 4 וחצי חודשים!!!

כעת אני מחכה לשעון שהזמנתי מאיביי שנשלח באמצעות DHL ecommerce, החבילה תקועה בגרמניה מה30 לנובמבר!!

השעון נקנה ב19 לנובמבר. אני לא חושב שהחבילה תגיע בשבועיים הקרובים.

כמו כן, מחכה לצמיד חכם שנקנה מאליאקספרס לפני כחודש, שנשלח גם דרך turkey post, נקווה שייקח פחות מ4.5 חודשים.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

למי שתהה

כאוס בדואר: חבילות מתעכבות, לא עונים לטלפון

בעקבות בלאק פריידיי והמבצע של אמזון מתקשה דואר ישראל לספק את ההזמנות ללקוחות. שליחים לא מתייצבים במועד שנקבע, חבילות הולכות לאיבוד. החברה: "אנו מתמודדים עם היקפי פעילות שאין להם אח ורע"

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5643847,00.html

:turn-l:
פורסם

מיחזרת כתבה בת שבוע, שהיא בעצמה כתבה ממוחזרת... אין חדש תחת השמש.

כמו שציינו לפניי - בהחלט נהוגה בדואר שיטת FILO - ברגע שמתחיל להשתחרר הפקק,

מגיעות דווקא החבילות החדשות הביתה, ואלה שנתקעו ראשונות יגיעו אחרונות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ברור, כי זה לא שחברות דואר אחרות בעולם מתמודדות עם כמות חבילות כזו.

מסכנים ה-9 מיליון ישראלים מזמינים יותר ממדינות אירופיות או ארה"ב

מיחזרת כתבה בת שבוע, שהיא בעצמה כתבה ממוחזרת... אין חדש תחת השמש.

כמו שציינו לפניי - בהחלט נהוגה בדואר שיטת FILO - ברגע שמתחיל להשתחרר הפקק,

מגיעות דווקא החבילות החדשות הביתה, ואלה שנתקעו ראשונות יגיעו אחרונות.

אני חושב שהקטע הוא יותר התגובה, ואתה מתכוון ל-LIFO, כי פילו זה סוג של בצק :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

צודק, תודה על התיקון. פדיחות. :roflmao:

אגב מדינות אחרות - המצב דומה! אפילו בגרמניה לא חסרים סיפורים הזויים לאחרונה

(בהבדל קל של-2-3 סדרי גודל, אבל עדיין, הבלגן הגיע גם לשם).

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בגרמניה בדואר התחילו לעבוד הרבה מהגרים, ואתה רואה את צורת העבודה השונה באופן מאוד בולט.

ואני תמיד בעד פילו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מעניין:

[h=1]"בדואר מתעדפים את אמזון על אתרים ישראליים"[/h]

[h=2]בדואר ישראל מתעדפים הזמנות שבוצעו מאמזון ומאתרים זרים ועשרות אלפי צרכנים שרכשו באתרים ישראליים לא מקבלים חבילות שהזמינו. הסוחרים מתלוננים: "אנחנו מוציאים משלוח נוסף על חשבוננו"[/h]

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5648492,00.html

פורסם

הדגמה ל LIFO

ב 5.10 הזמנתי פריט (חיישן IR) מעלי. הגיע ב-17.12. למרבה הצער הגיע פריט לא נכון (12 וולט במקום 220) אז בליל ה-17.12 הזמנתי חדש. הגיע ב-25.12!

משלוח רגיל ולא רשום, דואר ישראל.

פורסם

מישהו פה ציין איזה מייל או מספר של מנכ"ל הדואר לפני אלוהים יודע כמה עמודים, בא לכם לחלוק שוב?

3 חבילות שמאוד הייתי שמח לקבל ותקועות בסטטוס השקר "לא התקבל בארץ עדיין" למרות שיש לי את מספרי הטיסה עליהן היו.

• תוכן חדש...