Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים את זה?

גיסי שלח אלי ג'ינס מארה"ב לפני חודש וחצי. אני כבר לא אראה אותו.

אגב, אותו הגיס מגיע לישראל בסוף החודש.

:mm_mad:

עדכון: גיסי נחת אתמול בשלום, הג'ינס לא.

אני לא יודע מה יותר מרגיז, שהחבילה נעלמת לגמרי או שהיא חוזרת לשולח עם ההערה הבאה:

IMG-20150806-WA0003.jpg

פורסם

הסיבה היא אותה סיבה, התוצאה היא אותה תוצאה. מה זה משנה?

אפשר להגיד שאני התרגלתי. אני כבר לא פונה לשולח ובטח שלא פותח דיספיוטים, כי אני יודע שהמסכן לא אשם.

דואר עם מספר מעקב אצלי באפליקציה, ואני ממש לא מחכה לפתק האדום.

:turn-l:
פורסם

דואר עם מספר מעקב אצלי באפליקציה, ואני ממש לא מחכה לפתק האדום.

רק שחבל שלפחות אצלי הסטטוס של החבילה תקוע על "נשלח מ*שם של מדינה*" עד שאני לא מקבל פתק ואוסף את החבילה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אצלי היה מתעדכן שהגיע לסניף ברחובות ,

כעת מעדכן שהגיע לרחובות לסניף המרכזי ללא העדכון שהועבר לסניף המקומי. אחרי יומיים אני פשוט מתייצב בסניף ואוסף את המוצר

בהחלט לא כל השלבים נחשפים לרשת וחבל.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מהנסיון שלי, הדפסת הפתק מעדכנת את הסטטוס במערכת (לעיתים קרובות, בפעם הראשונה בחיי החבילה על ארץ הקודש). א-ב-ל כבר קרה לי שקיבלתי פתק כאשר החבילה עדיין לא הופיעה במערכת.

:turn-l:
פורסם

קניתי כמה דברים מאמזון והם כמחווה טובה פיצלו את המשלוח לכמה משלוחים בחינם אין כסף. משלוחה ראשון- הגיע. משלוחה שני- נוכח. משלוחה שלישי- ??? עבר יום עברו יומיים והחבילה שהגיעה לארץ מזמן לא הגיעה אליי הביתה. למזלי יש לי שכנה ערסית שעובדת בדואר, צעקה שם שיביאו את החבילה, הם טענו שאין. צעקה חזק יותר- נמצאה האבידה :-D

כ"כ מעצבן שרק ככה הם עובדים! אני חושב על כל אלו שאין להם משת"פים מבפנים..זה בזיון הדואר דרעק הזה

פורסם

איזה עצוב שיש לנו דואר כל כך כושל במדינה, כבר היו לי כמה חבילות שהגיע הפתק האדום ואתה מגיע יום אחרי לסניף ואומרים לך החבילה עוד לא הגיעה אלינו (כנראה דוור שמתעצל לחזור לסניף בסוף יום ופשוט הולך לבית עם החבילות), ניחא, זה שמחכים 3 שעות בסניף שמשרת מאה אלף אנשים ניחא, אבל השיא שלי הגיע אתמול, מגיע לדואר, רוצה לקנות יורו, כמובן שהמכשיר שמנפיק מספר לתור לא עובד אז יש בלאגן בסניף (שזה עוד ברגיל אז נזרום), מגיע תורי, בא אומר לו שאני רוצה אלף יורו, הנציג מבקש תעודת זהות (מי מסתובב עם תעודת זהות??) מביא לו רישיון והבנאדם לא רוצה לקבל אומר לי שהוא חייב תעודת זהות כי הוא צריך לצלם אותה (???) למה צריך לצלם תעודת זהות כדי לקנות יורו? רישיון נהיגה מספיק לי כדי להצביע בבחירות אבל לא כדי לקנות יורו? עשיתי שם בלאגן וכמובן שאין להם מה להגיד לך חוץ מתפנה לפניות הציבור. דואר ישראל עדיין בשנות ה-80 וחייב לסגור אותו ולפתוח מחדש, שירות מזעזע וזריקת זין על האזרח ברמות שלא מוכרות בשום גוף ציבורי בארץ.

פורסם
משלוח של Xiomi PB מדפוקטוב מה 17/5 עוד לא הגיע

משלוח של סוללות 9V מדיל אקסטריים מה 19/4 עוד לא הגיע

הדואר ניצח?

משלוח של Xiomi PB מדפוקטוב מה 17/5 הגיע לי הפתק מהדואר ב 9/8 היום לקחתי אותו

בגלל הנ"ל, הזמנתי מאנגליה Xiomi PB ב 17/7, הגיע לי הפתק מהדואר ב 9/8 היום לקחתי אותו

על הפתק שקיבלתי ב 9/8 היה כתוב תאריך 19/7! זאת אומרת 3 שבועות מאז שהחבילה היתה בידיהם ועד שנתנו לי את הפתק! לאחר יותיים קיבלתי כבר התראה שזו הודעה שניה:evil:

בנוסף מכתב רגיל שנשלח לי מסוכן שלי בחיפה הגיעה אלי (לקריות) אתמול לאחר 5 שבועות!

ריכזתי את 2 הנושאים ושלחתי תלונה למשרד התקשורת.

הזוי, פשוט אי אפשר לסמוך על דואר ישראל

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

רציתי לכתוב שהסניף היחיד בשכונה שלי עבר לעבוד עד 20:00 וזה מעולה....

אבל - קיבלתי עכשיו שני פתקים על שתי חבילות שמשום מה הופנו לסניף בשכונה אחרת שפתוח רק 12-17 לא כולל שישי :evil::brickwall:

יומיים אני יושב על הטלפון עד שמצאתי איזה מספר שמישהו ממש עונה לשיחה וביררו שאכן החבילות שם ואין להם מושג אם זה סידור קבוע או זמני שהחבילות מהשכונה שלנו עוברות לסניף דואר בשכונה ליד. בכל מקרה אין מה לעשות לגבי זה כרגע.

אחת מהחבילות בכלל רשומה ולא מעודכן הסטטוס שהיא בארץ ובמודיעין דואר אומר לי הנציג החבילה בכלל לא בארץ. לא רק שבארץ אמרתי לו אלא שרשום על הפתק המספר הסידורי שלה בסניף. אמר לי - אז דבר איתם. בחלום מישהו עונה לך בסניף ספציפי, רוצה מענה לך לסניף עצמו.

הסניף בשכונה שלי עמוס ולחוץ ולדעתי לפקידים מגיע כל הכבוד וחבל לי עליהם אבל כחברה - ביום שדואר ישראל ייסגר זה מבחינתי יהיה יום חג.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

המשיח הגיע ואף אחד לא יידע אותי?

שלוש חבילות שונות, משלושה ספקים שונים, הוזמנו מסין ב 15 ליולי ונחתו אצלי בתיבת הדואר ביום ראשון האחרון.

שיאי אישי שלא היה כדוגמתו מבחינתי.

לצערי, זה מראה לכולנו כמה זמן צריכה לקחת חבילה מסין כשהכל עובד כראוי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אולי רשות הדואר הזמינה מעלי כמה סינים קטנים וחרוצים? גם אלי הגיעו כמה חבילות בסין והונג-קונג במסגרת 3 שבועות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי קרה לפני שבוע, שחבילה שנשלחה מהונג קונג ב 28 ליולי הגיעה אליי ב 7 לאוגוסט.

בהחלט מרשים :-) מצד שני חבילה שנשלחה מאנגליה ביוני, והגיעה רק בסוף יולי,

שזה שיא שלילי חדש מבחינתי לחבילות מאנגליה.

פורסם

אישתי הזמינה נעליים מוזרות מאנגליה, המשלוח דרך איזה חברת דור2דור בשם גלובל.

נקנו ביום שני בבוקר, לא באתר אלא התקשרה ישירות לחנות וקנתה בטלפון, המוכרת התחייבה שבתוך 45 דקות החברה אוספת את החבילה.

ברביעי בערב היא כבר נעלה אותם ל"יציאה".

אבל פה כמובן דואר ישראל כלל לא היה מעורב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני הזמנתי 2 ספרים ב-2 הזמנות שונות בתאריכים שונים.

הראשונה הגיעה בסוף יולי, 6 ימים נטו מהרגע שהיה כתוב שנשלח (ללא מספר מעקב).

הספר השני לקח 8 ימים, גם כן ללא מספר מעקב. שניהם מ-UK.

אבל מה, יש לי חבילה מאמזון שהייתי אמור לקבל עוד בראשון-שני.

נתניה שלחו לרעננה, אלה החזירו להם. והיום הבחורה לא מצאה את החבילה.

מחר אסע אליהם בבוקר ונחפש אותה. הזויים אלה.

• תוכן חדש...