Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פינוי רכב ללא טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הקודם של אישתי עדיין חונה ליד הבית שלנו .

אין לו טסט ואין לו ביטוח .מדוברר בכרכרה מודל 93

בחור ערבי אחד הציעה לי אלף שקל בשביל שאמכור לו אותו לפירוק .

לא רציתי לתת לו רכב שעל שמי , הלכתי למשרד הרישוי והם אמרו שאני לא יכול להשבית אותו בגלל שיש עליו עיקול .

היום קיבלתי מכתב מהעיריה ובו הם דורשים שאפנה אותו תוך 14 יום .

את העיקול יקח לי לבטל בערך כמה חודשים .

מה עושים עכשיו ?

לתת לבחור מהפירוק לקחת אותו על גרר או שיש פתרון יותר טוב ?

אני ממש לא רוצה לשלם עליו הוצאות גרירה וחניה של העיריה

פורסם

הכי פשוט

קח דלי ומים

תנקה את האוטו שלא יראה רכב נטוש

אחרי שהוא נקי תקרא לעוד חבר ותדחפו אותו לרחוב הסמוך,

הנה פינית אותו ...

אפשרות אחרת לקרוא לגרר שיזיז אותו כמה מאות מטרים, תתאם עם גרריסט שגר באיזור שיגיע מתי שנוח לו ואז המחיר יכול להיות זול

תדאג לנקות אותו מדי פעם וגם את הסביבה הקרובה שלא יראה נטוש

ןאז יש לך קצת זמן ותתחיל לנסות לשחרר את העיקול

בכל מקרה ממליץ לסדר את הבעיות בהקדם , לא מומלץ להעמיד רכב ברחוב ללא טסט וביטוח ,

לדעתי אם ילד שרוכב על אופניים יתנגש ברכב שלך זאת נקראת תאונת דרכים ,

ואם אין לך לפחות ביטוח אתה עלול להיות בבעיה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תמכור את הרכב לערבי ושלום על ישראל

לא לפני שאתה מוודא שני דברים

1. שהרכב יימכר ללא לוחות רישוי+ניירת

2. תחתוך את הרכב לשניים באמצע או תעשה נזק מספיק גדול כך שלא יוכל לחזור בוודאות לכביש

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

ירון תודה רבה על הרעיון , לרגע שכחתי שבמדינה שלנו צריך ללכת סחור סחור , אני לא יגרור לרחוב אחר כי גם אין תו חניה .

אבל בזכותך עלה לי רעיון מאוד פשוט , אני מחר יחפש חניה להשכרה באיזור לחודש חודשיים .

יוחאי אם אני מפרק אותו לגמרי ההוא מהפירוק לא ירצה כבר לקנות .....

מה עלול לקרות אם אמכור לו את הרכב מבלי להעביר בעלות או להשבית במשרד הרישוי ?

אם יש עוד רעיונות תבורכו

פורסם

הוא עלול להיות מעורב בתאונת פגע וברח, וכשיחפשו את בעל הרכב, יגיעו אלייך, ולך תוכיח עכשיו שאין לך אחות

כל דוח של עבירת תנועה יגיע אליך

כל נסיעה בכבישש תגיע אליך

אל תמכור בלי העברת בעלות או לפני שהורדת את הרכב מהכביש וביטלת את הרישיון

אני הייתי מוותר על הכל, גם על אלף השקלים, ובמקום לדאוג האם העירייה תפנה לך את האוטו, או האם ילד ייפצע ויתבעו אותך, או מתי ישתחרר העיקול או השד יודע מה, פשוט מעיף את האוטו לגריסה וזהו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הכי פשוט. קח דיסק, אבן משחזת, שייף את מס" השילדה והמנוע טוב טוב, תוריד את המספרים ו...זהו ! נפתרנו מהצרה. עכשיו תדחוף אותו למקום אחר, בלי תו.

פורסם
ירון תודה רבה על הרעיון , לרגע שכחתי שבמדינה שלנו צריך ללכת סחור סחור , אני לא יגרור לרחוב אחר כי גם אין תו חניה .

אבל בזכותך עלה לי רעיון מאוד פשוט , אני מחר יחפש חניה להשכרה באיזור לחודש חודשיים .

יוחאי אם אני מפרק אותו לגמרי ההוא מהפירוק לא ירצה כבר לקנות .....

מה עלול לקרות אם אמכור לו את הרכב מבלי להעביר בעלות או להשבית במשרד הרישוי ?

אם יש עוד רעיונות תבורכו

ההוא מהפירוק רוצה את החלקים או את הרכב לברזל? תחליט

אני פונה להיגיון ולא לפרנויות.

אם לחלקים אז תפרק ממנו חלקים ותמכור, אם לברזל תשבית את הרכב מכנית בצורה כזאת שלא יהיה אפשר להחזיר אותו לכביש

אגב הצעתי לחתוך את הרכב לשניים כי זה מהטריקים היחידים שאפשר להבטיח שהרכב לא יחזור לכביש לעולם. לפי משרד הרישוי רכב שנחצה לשניים לא יכול לעבור רישוי מחדש, זאת גם הסיבה שחותכים ג'פסים צבאיים לשניים..לדאוג שלא יתעסקו איתם. אני גם לא מאמין שמישהו ירצה להשבית רכב כזה ישן עם נזק מספיק גדול, אין פה שום כדאיות כלכלית כשיש לך מבחר עצום של מכוניות.

בינינו, גנב רכב לא צריך גרוטאה שנת 93 כשיש לו רכבים 2010:lol:

אנחנו עדיין בישראל...לא באפריקה

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

תמכור אותו לברזל ותראה שהם מפרקים אותו במקום נראה לי שיש מקום כזה קצת לפני צומת מסובים אם אתה בא מצומת גהה דרומה.

פורסם
הכי פשוט. קח דיסק, אבן משחזת, שייף את מס" השילדה והמנוע טוב טוב, תוריד את המספרים ו...זהו ! נפתרנו מהצרה. עכשיו תדחוף אותו למקום אחר, בלי תו.

אם הוא יעשה את זה הוא יכול למכור לערבי בלי חשש.

• תוכן חדש...