Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

 

אני נוסע לעבודה כל יום 60-70 ק"מ כל כיוון (כלומר 120-140 ביום), על כביש 4 בעיקר. כלומר, יושב בפקקים רוב היום.

מחפש רכב אוטומטי (בעיקר בגלל הפקקים) ובעיקר חסכוני בדלק (אמור לעשות 30-35 ק"מ בשנה).

לא מחפש כוח ומהירות, מצידי שיהיה מנוע חצי ליטר, העיקר שיסחוב.

כמובן שרצוי אחזקה וטיפולים וחלפים זמינים, ושלא יתקע כל שני וחמישי בגלל בעיות מצבר/חשמל/סטארטר/מה שלא יהיה.

 

כיוון שזה רכב שאני יודע שאני הולך לקרוע אותו (רק מבחינת ק"מ, אני לא נוהג פרוע), מתבאס להוציא עליו יותר מדי כסף, לכן חשבתי להגביל את עצמי לאיזור ה40 אלף. אך גמיש מאוד אם יש ממש צורך.

אני גם לא חושב שהוא ישאר אצלי יותר מ2-3 שנים, אם זה שיקול כלשהו בכלל.

 

 

פתוח להצעות...

 

(אין לי התנגדות גם לדיזל, השאלה אבל מה זה אומר על טיפולים ושאר נלווים בחוץ מעמדה שונה בתחנת דלק?)

 

נ.ב

אני דיי בטוח שזה לא הכיוון של מה שאני מחפש, אבל זאת סטייה קטנה שלי - מה דעתכם על ג'יפון סטייל סוזוקי גרנד ויטרה? ככה בסופי שבוע אוכל לרדת לשטח קצת (אין לי נסיון, הכל בראש שלי בינתיים, אבל הוא עונה על הדרישות?)

 

תודה

×
×
  • תוכן חדש...