Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

השתמשתי באיזי-פארק קרוב ל 10 שנים, אבל בתקופה האחרונה הוא סתם זרוק באוטו ואני משתמש בפנגו.

יש לדעתכם סיבה כלשהי לא להחזיר את האיזי-פארק ולקבל בחזרה את דמי הפיקדון (150 ש"ח)?

שאלה שניה - המכשיר שאצלי טעון בכ 80-90 ש"ח, נגמרה הבטריה ואני לא יכול לנצל אותם. גם את הבטריות האלו כבר קשה להשיג. האם אפשר לקבל בחזרה את הכסף הזה במועד החזרת המכשיר?

תודה.

פורסם

לפני כ 10 שנים היו נותנים אותו תמורת פיקדון של 150 ש"ח, עם אפשרות החזרה.

אולי מאז זה השתנה וקונים אותם רגיל.

אבל אני את שלי קיבלתי תמורת פיקדון.

פורסם

אני מחזיק אחד בכל רכב כגיבוי לפנגו. לך תדע מתי לא תהיה לך קליטה, מתי תמות הסוללה ברגע הלא נכון ומתי פשוט לא יהיה לך זמן להתקשר אליהם. האיזי פארק מהיר יותר להפעלה, ואם יש אנשים מבוגרים במשפחה סביר להניח שיסתדרו איתו יותר בקלות מאשר עם פנגו.

לגבי הסוללה - אם אתה מזדכה על המכשיר, אני חושב שבאחריותם לבדוק אם נותר כסף בחשבון ולזכות אותך בהתאם. בדוק עם שירות הלקוחות שלהם.

פורסם

אני רכשתי מהדואר ב 100 שקלים

פעם אחת שטענתי אותו במנטה נאמר לי שיש בו "מינוס" של 52 שקלים כי הגדרתי שהוא יתחדש בתום הזמן והחניה היתה ליום שלם

אז שאלתי אותם עד כמה אפשר להיכנס למינוס וקיבלתי את התשובה שאצלי מוגדר עד 100 מינוס שזה כגובה העלות במועד הרכישה.

כלומר אם הגעת למינוס 100 שח אז למעשה המכשיר לא שווה כלום אם יורדים לסוף דעתי

ניתן להגיע למינוס רק עם היה פלוס לפני כן ומפעילים את האפשרות של חידוש חניה אוטומטי, המכשיר לא יכבה כשהוא נכנס למינוס באזורים שאין עליהם הגבלת שעות חניה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...