Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי הוא עד 40000

הרעיון שלי הוא יותר על רכב עם נוחכות על הכביש ידניייי ושיהיה יחסית קל לתחזקקקק אוטו ראשון בכל זאת

תודהההה לעוזרים:twisted:

פורסם

בן כמה אתה? כמה ניסיון על הכביש? מה הקילומטרז' החודשי הצפוי? מה תקציב אחזקת הרכב החודשי? כמה אנשים יסעו ברכב בד"כ?

ידניייי ושיהיה יחסית קל לתחזקקקק
פרקינסון?
פורסם

בן 17 וחצי , חצי שנה ניסיון על הכבישש נסיעות קצרות בעיקר , אני יהיה הנהג היחיד עם זה השאלההה והתקציב החודשי לתחזוקה עד 1200 ש"ח

פורסם

סיאט איביזה 2006-7 אטמוספרית, 3 דלתות, תעשה את העבודה.

תזכור שכמוך יש עוד המוני צעירים שמחפשים רכב "עם נוכחות" ולכן מכוניות כמו איביזה כנ"ל לרוב עוברות חיים לא קלים (תאונות, המון ידיים ותחזוקה לקויה כי הכסף של טיפול 60 אלף הלך על מערכת סטריאו וג'נטים אלומיניום). תתאזר בהמון סבלנות ותהיה מאוד בררן.

פורסם

אלפא 147 - אבל קשה לי להמליץ עליה כמכונית ראשונה לבן 17.5. נראה מה יש לאלפיסטים להגיד.

ואם חשבת שלמצוא איביזה במצב טוב זה קשה...

עוד אופציה נדירה בעלת מראה מרשים (אם כי לא רכב מרשים באופן כללי) - סיטרואן C2. שוב פעם - קח את הזמן שלך למצוא אחת שמורה.

תזכור שרכב נדיר אומר שיקח לך יותר זמן למצוא אחת נורמלית בשוק וגם עלול לעלות לך בכאבי ראש בתחזוקה (זמינות חלפים ומוסכים שמכירים את הרכב).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...