Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מזל יש לך שעלית על הקורבט, הבעלים אמר לך מה היא עברה?

ומי קונה Z370 ולא שומר עליה, מה הרעיון כאן.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאתה כותב טוטאל לוסט , אתה מתכוון לאובד להלכה או ביטוי כלשהו? כי אובדן להלכה יכול להיות הזדמנות מצויינת ברכב הזה (אלא אם הרכב באמת עבר ריסוק רציני , אבל בקורבט גם תאונה קטנה עלולה להגיע למחיר של השבתה עקב רגישות המרכב ועלויות) .

לגבי ה-Z אל תתייאש , יש יפות והן נמכרות , דרושה סבלנות .

האקזמפלרים הלא שמורים כבר מוכרים לי מהחצי שנה האחרונה , כולל כמה שהחביאו תקלות יקרות לתיקון .

אם תוסיף מאזדה 3 לתקציב , יש בלוח C63 ו-M3 נראה לי שתיהן 2009 (האם ידנית) .

אם אנחנו דוחקים את התקציב שלך בהגזמה , נסה לשבת לבחור עם המוסטנג שלבי על הוריד (אנחנו מדברים על חיה רצינית למקרה שהקשקשת פה בלבלה אותך) , או תתפשר לכיוון BRZ/GT86 (אם אתה מחפש הנאה מנהיגה , אתה תקבל מעין זיווג מסורס של Z וקאיימן) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

היי

בקשר לקורבט ,הרכב מבדיקה שעשתי אומר זאת בעדינות לא היה אמור לחזור לכביש.

הC63 מבקש 35Kמעל מחירון.

לM3 איין מחירון ו300K ניראה לי מחיר מוגזם,מה גם שרחוק מהתקציב שלי.

בקשר לטויוטה ולBRZ מכרתי S2000 מפני שרצית רכב חזק יותר בכדי להיתקדם והאופציה הזו מחזירה אותי אחורה(לMR2ׂ).

אם אמצה Z370 שמורה וידנית בהחלט אופציה מעולה.מבדיקה הבנתי שהם נחתכות ב50 עד 60K מהמחירון

פורסם (נערך)
איזה מזל יש לך שעלית על הקורבט, הבעלים אמר לך מה היא עברה?

ומי קונה Z370 ולא שומר עליה, מה הרעיון כאן.

Z370מי שיש לו מספיק כסף לרכוש רכב חדש ובמשך שנתיים לנצל אותו כמו שצריך.

הבעלים של הקורבט אמר שהרכב חדש,ושוב אומר בעדינות שומר נפשו ירחק.

השלבי נימכרה.

עריכה אחרונה על ידי AVITT2
פורסם

C63 - שלא תעז לשלם מעל מחירון , גם לא מחירון .

M3 - קיבלתי , בסיבוב הבא .

BRZ או ה-GT86 הן ממש לא MR2 , אבל להתקדם מ-S זה גם לא .

370Z - אין כללים לכמה הן נחתכות , רובן נמכרות בהנחות גדולות וחלק מתוכן גם נמכרו בלחץ לפני שרשמת להן יד יבואן\תצוגה וכו' , אבל אתה בכיוון בגדול מבחינת מחיר .

השלבי - אבידה רצינית .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

החיפושים נמשכים.

מבקש קצת מידע ל bmw m5 07.

אני יודע שזה רכב מדהים לנהיגה.

האם הוא היזדקן יפה? או שיש בעיות תקלות ודברים נוספים שצריך לדעת ליפני שרוכשים?

לפי מה שהבנתי(לאחר שעינתי בתגובות בשרשור ) השוק של הC63 חלש ,האם הM5 זוכה לאותו יחס?

פורסם

לא נהגתי ב-5 רק אחיותיה לכן לא אחווה דעה , מקווה שכן יש מי שנהג , יכול לציין שרוב גירסאות ה-M נחטפות במחירים סביב המחירון או יותר (כלומר אם מורידים מהמחירון זה לא משהו משמעותי) אבל ה-5 הזו יושבת זמן מה בלוחות .

השוק של ה-C63 AMG ממש לא חלש , הן נמכרות גם נמכרות , הבעיה היא נישה בדיוק כמו כל שאר הרכבים פה הווה אומר מחירים שקשה לקבוע (מצד אחד יש מחירון שנותן אינדיקציה , מצד שני יש רכב שכנראה עבר הנחת ענק ברכישה שלו ולרוב מצופה ממנו להמשיך את החיתוך מהמחיר גם בהחלפת ידיים , על כל זה יש גם את הנדירות וכשמישהו ירצה את הרכב "נואשות" הוא גם ישלם מחירון או יותר) - אני ניהלתי 3 מו"מים על סי , אחד היה שליש הנחה במחיר עקב ק"מ גבוה (100 אלף ק"מ) ו-2 אחרות היו ממש מעט מתחת למחירון .

אגב , חבר טוב שלי מוכר את ה-Z4M קופה שלו , המצב שלה נדיר לכן רק אם אתה רציני לגבי זה שלח הודעה , כי היא תעלה את מה שהיא שווה .

פורסם (נערך)
החיפושים נמשכים.

מבקש קצת מידע ל bmw m5 07.

אני יודע שזה רכב מדהים לנהיגה.

האם הוא היזדקן יפה? או שיש בעיות תקלות ודברים נוספים שצריך לדעת ליפני שרוכשים?

אני נהגתי ב-M5 07 (גם כמעט רכשתי אחת), רכב מהנה מאוד, מתנהג יותר מה-AMG המקבילה, לא זול לאחזקה והקוץ בתחת הכי גדול זו תיבת ה-SMG שהמשאבה שלה לרוב דורשת החלפה בערך כל 20-30K קילומטרים (והיא לא זולה) וגם נזילות כאלה ואחרות הן לא מילה גסה בהקשר לתיבה המדוברת.

רכב מדהים אבל הוא ברמת מחירים אחרת לגמרי מבחינת אחזקה ביחס ליתר הרכבים שהוזכרו.

לגבי מצב השוק של ה-C63 AMG בארץ אני לא יודע, אני כן יודע לומר לך שבכלליות דגמי AMG (בעיקר הישנים יותר) ידועים בירידת ערך גבוה יותר מגרסאות M המקבילות שפעם זכו לביקוש גבוה יותר בשוק היד 2.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
אני נהגתי ב-M5 07 (גם כמעט רכשתי אחת), רכב מהנה מאוד, מתנהג יותר מה-AMG המקבילה

לגבי מצב השוק של ה-C63 AMG בארץ אני לא יודע, אני כן יודע לומר לך שבכלליות דגמי AMG (בעיקר הישנים יותר) ידועים בירידת ערך גבוה יותר מגרסאות M המקבילות שפעם זכו לביקוש גבוה יותר בשוק היד 2.

א. המקבילה הכוונה ל-E63? כי ה-C63 מרגישה היותר מתנהגת בחבורה (חשוב לי להדגיש את זה , רק שפותח השרשור לא ימהר לפסול) .

ב. אני מניח שזה נכון גם ישראל , ה-M יותר מבוקשות .

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

• תוכן חדש...