Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לבן דודה שלי נולדה בת אתמול!

והוא שאל אותי איך ניתן לנתק את כרית האויר הימנית.

אתם יכולים לעזור לי?

אני הצעתי להוציא את הפיוז, אבל אמרתי לו עדיין לו לעשות את זה..

מישהו יודע?

כי זה די חשוב..

הרכב הוא לאנטיס 1997 1600.

תודה!

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

בדרך כלל שיטת בטול כרית אויר ימין הינה ע"י נתוק המחבר החשמלי אל הכרית והתקנת נגד המדמה את הכרית, כך שמחשב המע' לא ידליק נורת תקלה (בגלל נתוק הכרית). כלומר "משקרים" את מחשב מע' כריות האויר.

מומלץ לבצע זאת (אם ניתן לבצוע) במוסך מורשה היבואן (כמובן שבתשלום).

בבצוע עצמי אם תטעה במשהוא תרשם תקלה במחשב כריות האויר, תדלק נורת התקלה וגם כרית אויר נהג אינה פועלת אז ותאלץ לבצע במוסך מחיקת תקלה וכ'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לא יודע איך זה בלאנטיס, אבל אני מצטרף לאזהרה לא לגעת לבד, למרות שאצלי אף מוסך לא הסכים לגעת בכרית, אז נאלצתי להוציא פיוז. ההחזרה שלו עלתה לי 200 ש"ח במוסך מורשה של יונדאי, כי אחרי ניתוק כזה צריך לאפס את המחשב.

וחבר חשמלאי רכב פעם פוצץ לעצמו כרית בפרצוף כששיחק עם החוטים בפאסאט...

• תוכן חדש...