Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודשיים קניתי משלמה סיקסט סקודה אוקטביה 2010 1.2 TSI

45,000 קמ"ש

לפני כמה שבועות הרכב התחיל לרעוד כולו כשאני מאיץ מ-0 קמ"ש, למשך כמה שניות, ואז הוא נרגע. בנוסף שמעתי רשרוש כלשהו מהמנוע.

הפעלתי את האחריות, ונסעתי למוסך ביום רביעי שעבר. בדרך למוסך נדלקה לי נורת EPC, והרכב נכנס לתכנית חירום בה אני לא יכול לעבור את ה-50 קמ"ש.

המוסך חיבר את האוטו למחשב ולא מצא מה הבעיה, ולמה הנורת EPC נדלקה. כשיצאתי מהמוסך, הרשרוש הפסיק, האוטו כבר לא רעד בהאצה, והנורת EPC לא דלקה. אחלה.

בסוף השבוע האוטו חזר לרעוד בהאצה. והיום בדרך לעבודה שוב נורת ה-EPC נדלקה. חניתי בעבודה, דוממתי מנוע, הדלקתי שוב, והנורה לא דלקה.

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות, ומה לעשות? כי אני מנחש שכשאני אגיע למוסך, שוב הם לא ידעו להגיד לי למה היא נדלקה. גם לגבי הרעידות, אני לא מאמין שהם יוכלו לעזור..יש מצב שזו מחלה של הרכב שאין איך לפתור?

מדובר במוסך מורשה, מוסך מיכאל בצומת הצ'ק פוסט בצפון.

תודה מראש

יואב

• ספונסר פורום
פורסם

במנוע הזה תיתכן תקלה בחוטי ההצתה בדרך כלל השני או השלישי .

החוטים האלו עוברים צמוד לצינור מתכת ועם הזמן הם נפגמים מהחום ויש מצב

לפריצת ניצוץ וזיוף כמו שאתה מתאר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

... כי למוסך מורשה תהיה יש מוטיבציה לעזור לך או ההגינות לא לדפוק לקוח או המקצועיות לפתור בעיות מעבר למה שהמחשב רושם.

רון צודק (בהגדרה). ממליץ לך להגיד את מה שהוא כתב מילה במילה למוסך המורשה\ מרכז שרות ותבקש שיבדקו מול היבואן (המוסך המרכזי) איך למנוע את זה (אם יש בכלל תהליך מניעה). תשתה משהו חם לפני זה ותתכונן לצעקות (ברוך הבא לישראל)

ורק שתכיר- הEPC זה הדבר הכי רשע שהגרמנים המציאו מאז היטלר. זה יכול להדלק בגלל כל בעיית חשמל שהיא, מנורה שרופה ועד תקלה במחשב (הדבר הכי יקר שהצלחתי לחשוב עליו מהתקלות האפשריות), ובד"כ כיבוי הרכב עוזר לזמן מוגבל.

עוד בעיה עם זה- ואני לא יודע אם רון זוכר את המקרה שלי (גולף 2002 1.6, לפני 3 שנים בערך, מנוע שרוף, תקלה ב"מצערת")- זה שתקלה בחייוט יכולה להופיע במחשב כתקלה ברכיב אחר באזור שהחיווט מוביל אליו. אם במקרה המוסך מורשה יגיד שיש לך תקלה ברכיב כלשהו תדרוש שיבדקו את החיווט לפני שמחליפים את הרכיב.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

נשמע בעיה של קוילים. גם כן קרה לי בפביה 2010.

תבדוק אם אפשר היסטוריה של החלפות קוילים. אם קרה פעם ראשונה, ממליץ לך בחום להחליף את כל הארבעה.

חבל על הטרטור שיחזור לך שוב על קויל אחר.

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

• ספונסר פורום
פורסם

במנוע הזה אין סלילי הצתה נפרדים כמו בפאביה

אלא סליל אחד וחוטי הצתה .

פותח השרשור ,אם אתה לא סומך על הבדיקה חברת הליסינג

אתה מוזמן לעבור אצלי לחוות דעת ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...